Birçok insan maalesef tacize uğruyor.. Bunlardan sözel taciz en yaygını. Siz hiç tacize uğradınız mı? Unutmayın, taciz insanların hayatını etkiler ve izler bırakabilir. İnsanları taciz etmeyin, etdirmeyin.
Cinsel taciz: [1] Ahlaksızca, ulu orta veya gizlice söz ve davranışlarla karşı cinse eziyet etme, tedirginlik ve sıkıntı verme.
[2] Çalışma hayatında ekonomik güç, üst makam veya başka etkili bir göreve sahip olanların, genellikle karşı cinsi ahlak dışı birtakım tutum ve davranışlarla cinsel yönden sıkıntıya sokup rahatsız etmesi.
Rutin bir tacizcim var bir şey yapamıyorum üniversite yöneticilerine şikayet edecem diyorum da inanacaklarını sanmıyorum. Onun dışında benden 1 2 yaş küçük bir kardeşimiz fiziksel taciz etti ben de kolundan tutup karakola götürdüm sonrasını bilmiyorum...
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
fiziksel olarak uğradım kardeşim öğretmenim tarafından. Allah belasını versin hepsinin.
İşte utanıyosun o zaman ailene falan söylemekten arkadaşlarım duyarsa falan. Bunlar insan değil ya benim şimdi çocuğum olsa nasıl güvenicem insanlara da çocuğumu biyere göndericem okulda bile böyle insanlar var ne hale geldik insanlıktan çıkmış canavar dolu memleket
Universiteyi çinde okudum her sabah tika basa metro ile okula gidiyordum tika basa diyorum gercekte tika basa cinli kizlarda avrupali erkekleri hedef yapmis bulduklarinin orasini burasini sıkstiriyorlar metroda cok yasadim
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
kuzenim tarafından ikimizde erkeğiz bana birden arkadan kucakladı sürtüyor kıyafetlerileyiz ben ayrılmaya çalışıyorum beni kandırmak için sende yap diyor sonra öyle öyle beni azdırdı por**o falan izletti üstümü soydu sürttü biraz soktu yalattı elimle mas*yaptırdı kendine her oraya gittiğimizde yapıyor nası az? ırıyor bilmiyorum kendimi doma*mış buluyorum yatakta buluyorum aramızda 1 yaş var ne zaman gitsek yapıyor sizce nası ben 12 o 13 dü başladı ben 13 o 14 kimseye de söyleyemiyorum sizce napıyor bana birden bi azıyorum domalmış arkamda bişey buluyorum kıllı anladınız ama hiç bri zaman tam girmesine izin vermedim tam yapmak istiyor uyurken erkeğiz aramız iyi diye aynı koltuğa seriyorlar uyurken bana yapıyor uyanıkken po**n kanalı açtı gine azdım üstümde sürte sürte yaptı soydu p*p*mu kızmışım gibi mıncıklıyor tokat atıyr popoma sizce bana ne yapmış olabilir
Ben oldum toplu taşımada giderken arkamdaki liseli kız neredeyse arkamda yapışıyordu ben utandım kız ben öne dogru gittikçe arkama yapıstı sonra indim ve bitti
@pinaruchan ya boşver zaten kim bana taciz edicek sanki akcdksjska ağzına vururum zaten iki seksen uzanır yere 😂 8 sene basket oynadım boru değiliz yani 😂 Esas sen dikkat et taciz konusunda.
@pinaruchan karşımda birini taciz etmeye çalışsalar keşke ya. Bana da eğlence çıkar şöyle bir dayak atarım. Ama ne hikmetse benim etrafımda bir tane mevzuya dalmalık olay olmuyo. Hep haberlerde görüyorum... Valla garip.
En İyi Cevaplar