Güncellemeler
+1 yıl
eğer böyle bir hataya düşersem kaç yıl yerim
Güncellemeler
+1 yıl
polis ağalar fişini kesti hıyarın. tüm evren huzura erdi. gece boyu küfür etti ihbar ettim diye hahaha. birdahaki ihbarda suç üstü yakalanırsa para cezası yiyecek :D o günü iple çekiyorum. gece 2,30da olay yerine gelen İzmir emniyetinden Allah razı olsun
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
cidden bazi insanlar cok saygisiz uyaridan da anlamiyor sopayla cik gozu korksun ama bisey yapma karakola git sikayet et yoksa kale almazlar.
ah keşke bir umursasalar bu gürültü konusunu ama malesef yasalardan dolayı sanırım ilgilenmiyorlar. ya imza toplayıp attırmaya çalışcam ya da allahına kavuşturcam zaten yarın karşılaşırsak olay çıkar
Ğsodmdod sakinn karakoldan rica etsen uyarirlar mi acaba
Abim git karakola şikayet et kendi kendine mal mal işler yapmaya kalkışma paketlenirsin
babam alttan alsaydı şuanda pakettim deli etti gözüm döndü. bağırıyorum kıs diye daha da şarkıya bağırarak eşlik ediyor sesimi bastırmaya çalışıyor
Kardeşim git karakola şikayet et o zaman
anlamadım ki valinin oğlu mu olmamız lazım ilgilenmiyorlar
Ben mi anlatamıyorum sen mi anlamıyorsun?
şikayet et demişsiniz ben de 6-7 kere ihbar ettiğimi belirttim ilgilenmiyorlar dedim. sizde sorun var
Ya abicim kıt mısın git diyorum KARAKOLA GİT ŞİKAYET ET.
ben de diyorum ki ettik
Lan ben karakol diyorum sen aradık diyorsun
Sen ısrarla ara polisi adama bir şey yaparsın sonra bütün suç sana kalır uğraşırsın
yok polisler geldi sonunda. öldürcektim herifi babam kapıyı tuttu yapma etme falan diye. polisler gelince de yandaki açıyor ben de ona inat açıyorum dedi. ilk taşındığından beri son ses dinliyordu ben birkaç kez son sesi verdim belki hatasını anlar diye , polisler gelince beni şikayet etmiş :D kaz kafalı vallahi böylelerinden çok var memlekette
Ne sesi yapiyorlar ki inliyorlar mi
inleticem yakında
Uuu sert hasndjddhhd
Ne gurultusu
müzik açıyor meyhane sanıyor galiba koca apartman aslında hiç meyhaneye benzer hali de yok. 8 saat ortalama her hafta 2 kez birde bağırarak şarkılara eşlik ediyor 45-55 yaşlarında herifin biri
Ya icer sicar onlar polis gelip uyariyor baska bir sey yaptigi yok mal sahibi felan degilseniz tasinin ya da herifi attirin