AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
100Cevap
Genelev çalışanları gibi sadece benzettim alınmayın yani onlarda insan herkes özgürdür
Valla gauet göz alıcı. Kusuruma bakma nişanlını hiç düşünemicem şimdi kdkf
Yoo çok doğal bence tangayla Gez h ferah ferah iyi olur
nasil yani sadece böyle giyindin diye şikayet ediyorlar hemde ailene millet sana nasıl karısabiluyor ki sana şaşırtıci seninde tavrinı koyman lazım size ne diye
Hem üst dekolte hem göbek hem bacak her yerde frikik var, yani tek bir yerden dekolten olsa göze batmazsın biraz fazla açık giyiniyorsun
Bu kültüre göre ayıp
Avrupa kültürüne göre değil
Bu hangi kültür
@Venss anadolu kültürü
Mis gibi
@Venss ya yanlışsa
ya doğru doğru değil
yanlış yanlış değilse
ya sana öğretilenler hatalıysa
Allah bilir
Kusura bakmada ilgi yoksunumusun sen ya da başka amaçlar peşinde. Kendinize gelin ya
Herkes Yozgatlı gibi mi giyinmek zorunda herkesin tarzı var ilden ile ülkeden ülkeye bile değişiyor pantolon giyse ha ilgiye ihtiyacın yokmuş tamam mı dicektin ne kadar saçma bi yorum a*mk
Buradaki Yozgat’tan kastım da taşradaki geleneksel giyim tarzından bahsediyorum muhtemelen anlamayacağın için açıklama yapmak zorunda kaldım
@nebilimismi tarz marz bahane değil kıyafetinde bir haddi var tarz diyerek çıplak gezemeyiz. Ayrıca gece vakti böyle resim paylaşmakla amaç sadece başka birşey olur hemde “nişanlı” bir insan gece vakti bu sitede birde böyle resim neden paylaşsın?
Ayıp değil kimseyi umursama gönlünce giyin güzelsin ve bunu gizleme.
Asla senin kararını saygılı karşılaşmak zorundalar
herkesin bir çevresi ve o çevreninde bir kültürü vardır demek ki giyimin uygun değil cevrene
ya uyum sağlarsın ya da kulağını kapatırsın bize ne kime ne
Herkes cevreye gore yasamali mi
Çokda aşırı değil bence sen kendi zevkine bak
Ne alakasi var ya kime ne
Dekolteli giyim guzeldir
"Kim namus ve ahlâk şövalyeliği yapıyorsa, Bilin ki en namussuzu o' dur." -Friedrich Nietzsche
İnsanları tanımadan etmeden bunu söylemeden çok süper bravo sana herkes kötü herkes sapık bu mu
Emin ol çok namuslu insanlar var gözünü bile japatan bayanlar var
Kapatan
@Mehmetoviç99 yanlız ben kıza demedim bu lafı onlara söyleyenlere dedim
Kızın yaptığına laf söylemeyen gavattır net şimdi istedıgınızi deyin
Elin adamı karımızın açıkta kalan yerlerine baksın bizde hoşumuza gitsin bumu iyi?
Bu çok iddialı olmuş sanki ya, insan haliyle kıskanır..
Etek boyu, etegin darligi, dekolte filan sıkıntı..
kimseyi ilgilendirmez
Herkesin hayatına kimse karışamaz.
Bir bayanın eli hariç biryeri gorunmemesı lazım islamda bu var
Ben açık sapık bayanla evlenmezdim benim karakterime aykırı gönlüm elvermez herkesin eşime bakmasına
Bunu isteyen erkeğin de eli haric başka bir yeri gorunmemeli
@Kimwoolee doğrudur allah buyuktur kımın ne oldugunu gayet iyi bilir
Onun bilgisi bende değil kımse hakkında kötğ konusmam yalnız soylemek istedigim konu herkes iffetine sahip cıksın
Bence de öyle. erkekler kadınların ne yapması gerektiğini söylemeyi bıraktığında ve sadece kendi nefislerini terbiye ettiklerinde her şey güzel olur. acik giyinen kadına sapik diyerek gıyabında konuşmuş, on yargılı davranmış ve de kul hakkı yemiş oluyorsun. Erkekler olarak kendi nefsinizu tutun. bu fotoğrafa bakmanız bile sizin tercihiniz. dine göre bakmamaniz gerekirdi. bu platformda bile olmamaliydiniz
@Kimwoolee sen bayan erkekler islamda kadınları korumak için tembih edilmiş bir erkek olarak seni uyarma hakkım var
Kadınlar erkeklerin korumasına muhtaç değildir. zira kadinlara en büyük zararı veren de erkeklerdir.
@Kimwoolee bu soyledıgın sey nedir biliyor musun allah cc dedıgı kıyamet saati kadının erkege karsı geldıgı gun kıyamet yaklastı demektir peygamberımız sav kadınları uyardıgı sözü oku ona göre davran
Bir din 5 yaşındaki bir kızı bile sırf başka erkekler bakmasın diye tamamen kapatıyorsa o din yobaz bir dindir erkeklerin zevki için kadınları kapatcak kadar tuhaf bir dindir halbuki irade diye birşey var!
@Mertarc01 iffet nedir namustur peki namusu bozmak hayasızlık kotuluk mudur evet allah neyi bize iyi gorduyse dogru okan suphesız odur sen allah cc den iyi bilemezsın allahın sozledıgı seyde kusur yoktur
Ahahahhahahhahaha cidden çok komiksin. siz bazı erkekler dini çok güzel kullaniyorsunuz. Peygamber misiniz siz? Cinsel organı sebebiyle kendini üstün sanmak nasıl bir psikolojidir? Vallahi böyle beyninizi yikatiyorsunuz sonra da kandirildik falan diyeceksiniz hangi tarikattaysaniz bırakın bu işleri. sizin inandığıniz şeylere inanmak ve ona göre hareket etmek zorunda değiliz. ailenizdeki kadınlara da karışma hakkınız bence yok ama sizi hiç ilgilendirmeyen kadınlara bile karışacak cüreti gosterebiliyorsunuz. guzel beyninizi kadınların vücutları hakkında düşünerek yormayın. Allah beyninizin içini de görüyor olmali
Ben sadece uyarırım baska bırsey dıyemem
Namus sadece kadınlara ait değildir. kadinlar bebeklere çocuklara kadınlara elektrik direklerine ve damacanalara ve bilumum cansız canlı her varlığa tecavüz etmiyor. Gördük din satanların ülkelerini de sattıklarını. yardim yataklık edenlerin de u dönüşlerini gördük boş konuşmayın
Uyarma kardeşim çok Müslümansan dinine bagliysan bu açık ve sapik olarak nitelendirdigin kızın çıplak fotoğrafına bakmayacaksin
Peygamberımızı ve kuranı yalanlıyor musun oyle mi ben kendımı buyuk gordugum ıcın mı uyarıyorum ben islama gore hareket ederim allahın bıze soyledıgı seylere gore hareket ederım
He tabiki sana göre çıplak
Yahu ne Kur'an'ı yaaa herkesin aklı var tebliğ sana mı düştü. bu güne gelene kadar neler neler eklendi içine. Biz de okuduk kuran istedikleri gibi çevirip cevirip yazmışlar. arapcasinda da bir işaret hatası olsa anlam komple değişiyor. eski arapça ne anlıyorsunuz da bize anlatıyorsunuz. allahin sözü falan değil degise degise gelmiş. erkekler işlerine geldiği gibi yontmuslar sadece Kur'an değil tüm kutsal kitaplarda aynı durum var onlar değiştirilmiş de kuran asla değişmezmis işte yersen. toplumlari böyle yönetiyorlar işte ssacma sapan Allah bırakmış beni kardeşim sana ne
@Kimwoolee sen yoldan çıkmışlardan olmuşsun öyle olsun tamam kendi bildiğini oku herkes kendi bildiğine göre gitsin ben kendi bildigime gore degıl kurana gore giderım allah beni sapıtanlardan etmesin amin
@Kimwoolee Takma boşver dine göre kadınlar ikinci sınıf cariye pek umursamana gerek yok
Evet Allah seni açık giyinmiş sapik kızların fotoğrafına bakıp içten içe hallenip sonra tanımadığı kadınlara din uZerinden ahlak dersi verdirip MUNAFİK etmesin. Amiiinn
Tamam anladım seni saygı duyuyorum benim nişanlım değilsin bu yuzden bırsey dıyemem
Mertcan haklısın. insani deli ederler ya. hayir bir de gerçekte ne düşündükleri de belli saklanabildiklerini zannediyorlar ona sasiriyorum
Mehmetovic99 inan senin nişanlın olabilme şerefine nail olamadigim için çok üzülüyorum. Ama lütfen dini herkesin kendi istediği şekilde yaşaması gerektigi gerçeğine saygı duy ve sadece kendini düzeltmeye çalış başkalarına eşin de olsa müdahale etme hiç hoş değil kimse çekmez seni böyle
@Kimwoolee sen herkesi aynı sandıgın sürece imana gelmezsin inanmak islamın ilk şartıdır allah cc inan diyor sende onu gıremıyorum insana inanmayan insanı sevmeyen tam olarak imana gelmez bunu da soyluyum
İnsanı sevmeyen sensin. acik giyiniyor diye sapik dedin? Kendinle daha fazla çelişme bence. eğer insanları gerçekten sevsen öyle giyinmiş bir kıza sapik diyeceğine ona kötü gözle bakan erkeklere bir lafın olurdu. Kadınları soyutlayarak kendi konforunuzu arttırma peşindesiniz. imana gelip gelmedigim veya imanlı olup olmadığımi söyleyecek kadar sirk koşuyorsun. temel şeyleri bile yapmıyorsun.
Kibir✅
Önyargı ✅
Hoşgörüsüzlük ✅
Gıyabında kötü konuşma✅
İftira atma✅
Şirk koşma✅
Nedense uydugunuz ve sevdiğiniz tek şey kadın kisitlanmasi ve çok kadın daha çok kadin
@Kimwoolee bir bayan erkeğin özel bölgesını gorurse kendıne hakım olur allah da bunu bılıyor ama erkekler oyle değil yaratılış olarak kendıne hakım olamayan sekılde yaratılmıs allah herseyı bılendır o bızım bılmedıklerımı bılıyor
Ah canım yaa nefsinizi tutmayacaksaniz neden dinden bahsediyorsunuz? Allah size kendinizi tutun diyor. siz kendinizi tutmadiginiz için biz mi çarşafa gireceğiz ne kadar iğrenç bir şey soylediginin farkında mısın sen? Nasıl bir kafa bu? Allah çoluk cocugumuzu korusun bu zihniyetlerden lanet ve yazıklar olsun inandığıniz Allah gerçekten varsa size en uygun zamanda gerekli cezayı versin! Biliyordum bak demiştim işte. allah sizi serbest mi bıraktı açık giyinene hallenin mi dedi? Sizin inandığıniz şey bizim inandigimizla aynı olamaz
@Kimwoolee onu yaratana sor beni aşar orası yaratıcıya sor neden erkekler şehvetli bakıyor diye ben herseyı bılemem kı 😁
Cigerinizi biliyoruz ama dini bu kadar kullanmanız iğrenç ciddennn iğrenç. adim gibi biliyordum ne düşünerek konuştuğunu. bir yandan ahlaksız şeyler düşünüp diğer yandan dine yönelik şeyler yazarak günaha girmekten kurtulma psikolojisi bu değil mi? Kadınları köle edemeyeceksiniz. ilerde kızıma dinden ahlaktan çok bahseden insanalrdan uzak durmasını öğreteceğim. Hiç mi şaşmaz ya hiç mi. din diye bir şey yok belki hiç olmadı fakat var olduysa da artık amacını çoktan yitirdi. buna inanıyorum. Din satan sapiklardan kusura bakma ama ölümüne nefret ediyorum. siz cehenneme gitmezseniz biz çıplak da olsak gitmeyiz. merak etme din kardesim
@Kimwoolee her insan gibi bende de erkek nefsi var eğer nefsimi tutarsam neden sapıklık yapayım bu bana bağlı allah gözünü koruyun diyor ben de insan oldugum ıcın ben hata yapmam demem sadece kendımı korumaya çalısıyorum evlenene kadar
Yaşım 23 şu ana kadar bir namussuzluk yapmadım çok sukur
Gözünu koru o zaman neden başkasının giyimine karışıyorsun? Kadınlar kapalı giyinsin ahlaklı olsun diyorsun? Ahlak ne demek biliyor musun karşında çıplak bir kadın varsa bile ona bakmamak aklından pislikce düşünceler geçirmemektir. bak bu sözü unutma.
Ahlak beyindedir bunu da unutma.
@Kimwoolee şehvetle bakmak gunahtır yalnız gözüm kayarsa o başka doğru soyluyum evet evlenme çağına geldıgım ıcın bazen o yerlere bakıyorum ama sırf nefsimden dolayı oluyor ister istemez
Tamam işte bak veya bakma beni ilgilendirmez bak sen de özgürsün. kadinlarin giyimine karisman şu noktada iki yüzlülük oluyor. araya dini katman yanlış. allah biliyor neyi neden dediğini bak ben inanmadım sana Allahin inanacagini mu düşündün veya kandiracagini düşündüğün varlığa neden inanıyorsun? Rahatça söyleyebilmeliydin evet erkekler tahrik olabilir vs ama araya dini karıştırdın kadınlara giyim sınırı koydun ve de sapik diyerek asagiladin sırf bunu bencilliğinden yapmış oldun. birazcik dürüst olun dürüst olmak da erdemdir
@Kimwoolee bende seni kırmak istememiştim kötü birşey dediysem kusura bakma
@Kimwoolee orda açık saçık dıyecektım sapık olmus
Beni kirmadin konu sahibinden özür dile. bir de bakış acini degistirmeni tavsiye ederim.
@Kimwoolee ozur dılıyorum yalnız açık yerler kapanırsa daha iyi olabılır
Gözlerinden bahsediyorsun sanırım bence de kapatmalisin.
@Kimwoolee düşün eşinin özel bir yerini baska kadın görse tepki vermez mıydın bunun gibi birşey kıskanma gibi birşey
Yahu senin şu an hayatında biri yok kimse görmüyor olmayan kişiyi de ne alaka şimdi hayali sevgilinden mi bahsediyorsun? He bir tavsiye evlendik karın açık giyindi dışarıda geziyorsunuz öküzün teki baktı karına rahatsız edici şekilde o zaman hayırdır birader diyeceksin karım senin gibi bir şerefsiz yüzünden rahat olamayacak mi diyeceksin o da arkasına bakmadan kaçacak.
Evlendin*
Tamam kardeş şimdi bırak telefonu sakince ve gidip uyu
Ota boka din İslam demeyin ya
senin giyimine senden başkası karışamaz.
Ben de böyle giyiniyorum hala sa eleştiriyorlar
takıl kafana göre onlar konuşsun anca
İnsanların ne dediğini çok umursama
Hani kız yüzüğün yok
Sağ elimdeki parmakta 😅
Boşver milleti yakışıyor ki giyiyorsun kıskananlar çatlasın orta yerden haha 💃🏼
Ben kendimi ileri goruslu bilirdim bu bile bsba fazla
Sana e ayo
@RNABLUE bana ney anlamadım
Ayıp yani insan istediğini giyer bundan. Anlam çıkarmayın
Buraya fikrimizi paylaşalım diye soru soruldugunu dusunuyorum xper kazanmak için hemde insanlar yorumlarını söyleyebilirim ters ve kırıcı bir yorum yaptığımı düşünmüyorum yaptıysam affola
@RNABLUE iyide gerçekten içimde art niyetli bir paylaşım yoktu
Herkesin edebi ve namusu kendisine
Millete neymiş aw nasil istiyorsan öyle giyincen. Sıkıntı yaratan olursa 911 i ara
memelerini göstermek hoşunamı gidiyor sen tangada ggidersin bence denizde mesela
Nisanlin rahatsiz degilse gerisine laf dusmez
Yani şimdi beden senin tamam istediğin gibi giy ama hani bu kadar da göstermeye. Ne gerek var
Milletin agzi torba değil buzesin salla
Nişanlın ne diyor bu işe
Nisanlina allah sabır versin
Yok olpislik çöp sürüsü
Hayır ayıp değil
Hayır değil
Onlara giren cikann ne anlamadim
Benim semtimde çok bile kapalı giyim
Giyebilirsin ama o onun cahilliği
Sol dizinde bir sıkıntı mı var
1.64-66 boy, 52-55 kg ve 80B. Doğru mudur?
Millet bakar düşüncesi.
Giyinme bence. Dar ve açık
Nişanlın seni sokağa bile cikarmasin
fazla seksi gereklimi bence.
Ayıp değil.
kimi ne ilgilendirir milletin ne giydiği la
Keşke benim böyle bir sevgilim olsa..
Yıl 2021millet marsta hayat buldu biz hala...
Murat gilin damından atlayamadık😀
Fiziğin iyiymiş baya
konusup anlasmalisiniz insanlar kisitlanmamali
ya da senin bakman engellenmemeli
Yerine gore guzel bence
İyi de ne var ki bunda
Kimseyi ilgilendirmez
istediğini giyinirsin de...''-de'' var işte :)
degil işte ama sende dikkat et, artık laf getirme.
off bomba be kız hepsi seninmi
Fakir cahillerin içinde misin üzüldüm sana
etek az daha kısa olsun
Seni bu halinle Şuayip görse nasıl asılır var ya
Değil ama fazla uyumsuz
Evet ayıp bir durum