Annemin kusur bulmalarından biktim. Ne yapmaliyim?

Annemin herkese kusur bulmasının biktim. Daha önce nişan attim sırf altin meselesinde ben gaza getirdiği için. Simdi yeni biri var. Cocuk bana oldukça değer veriyor. Ailesi de oyle. Ama ailesi kapalı diye annem sorun ediyor. Onlar bunu problem görmüyor bana karşı bir baskıları da yok. Anlasamayiz onlarla deyip duruyor. Onlar şimdi kiz erkek ayrı oturur tokalasmazlar kimseyle biz anlaşamayız deyip duruyor. Anne saygi diyorum saygı. Anlatamiyorum. Herkese bir kusur buluyor. Ben sevgilimin şehrinde çalışıyorum. Ailem memlekette. Onun ailesi de Şu an bulunduğumuz şehirde. Evlerine yemeğe davet ediyorlar gidiyorum. Ben de tek kalıyorum. Evime davet ettim yemeğe. Onlarin nezaketine karşılık olsun diye. Annem bana sen aile evi mi gecindiriyorsun o kadar kişiye yemek yapacaksın. Alistirma boyle deyip durdu. Tamam da ben mi hep onlara zahmet ettireyim. Evimde eksik cok tek kaldığım için. Ama kusur göreceklerini düşünmediğim için davet ettim. Yemekle ugrasma bir kahve yeter dedi annem. Bu cok ayıp. Bu arada ben üniversite mezunuyum. Sevgilim lise mezunu ama sonucta helalinden para kazanıyor. Herhangi bir birikimi falan yok evi de yok. Zamanla toparlayacagiz. Annem bunlari sorun ediyor. Evi olmadan kiz verilmez bizde diyor. Tamam da bu kadar kolay mı her şey önce karakter diyorum. Bilemiyorum ne yapacağım ben annemle. Sizce ne yapmalıyım?
Annemin kusur bulmalarından biktim. Ne yapmaliyim?