Annem yaptığım herseye bir kusur buluyor nasıl geçinebilirim?

Artık gördüğüm de saklanacak hale geldim. Kırık korneşe perde taktım uğraşa uğrasa hiç belli bile olmuyor diyor ki niye bant takmadın. Yemek yapıyorum biseyleri duzeltiyorum hic ne eline saglık diyor ne baska bisey. Dısarı bir gun hadi oglum gidelim baban yoksa yok ben varım deyip hazırlandığını görmedim lokantyaa falan göturdum hep bisi buluyor hic bise şükür etmiyor. Ama ablamın yaptığı en küçük biseyi sürekli anlatıyor kaç defa aglattıkları halde annemi normal görmemeye başladım ne yapmalıyım... odadan çıkmıyorum zaten başka ne yapmalıyım beraber yemek yesem yemek yeyisime bile kusur buluyor evde tekken huzurluyum maalesef tartışmadan nasıl geçer günler. Eleştiriye zaten kapalı. Haklı olsam bile haklısın demiyor ben 32 o 60 yaşında. Babam sağ değil elimden geldikçe destek oldum ama artık ben de tükendim ben bu evin babası değilim ki hayatımı yaşayamadım bu sorumluluklar yüzünden ne kız arkadaşım oldu ne ortamım. Var mı faydalı önerisi olan.
Güncellemeler
+1 yıl
Günler beraber geçtiğinde çok kaos geçiyor
Güncellemeler
+1 yıl
Evde aşırı canım sıkılınca da dışarı atıyorum kendimi saate bakmadan o da tehlikeli
Annem yaptığım herseye bir kusur buluyor nasıl geçinebilirim?