Sinirlendigimizde kendimize hakim olamamak bu özelliğimi ondan almışım ikimizde o zamanlar çok kalp kırıcı olabiliyoruz ve kendimizi feci yıpratıyoruz. Babamı herşeyden çok seviyorum bu sorulara bakarken fark ettim de çoğu kişinin iyi bi ilişkisi yok babanız ne yaptı ne yaşadınız bu kadar bilemem tabi ama affedilmeyecek bir durum yoksa ortada kıymetini daha çok bilin derim babası olmayanlar için çok üzülüyorum nasıl da bı yanları eksik Allah kimseye yaşatmasın..
İkimizde ayniyiz dışarıda mafya gibi agir (yani yerinde) ama evde falan çılgınlar gibi durduk yere halay cekmisligimiz var 🤣🤣o bazen daha agir oluyor bana gore ben daha çocuksu daha çılgın eğlenceli oluyorum ve ağzı aşırı bozukluğu da var tabi 😅😅😅😅😅🤣🤣🤣🤣
Yok denecek kadar az diyebilirim. Fiziksel ve karakteristik özelliklerimin büyük çoğu annemden gelmiş, ama kız kardeşim bana oranla daha çok babama benziyor diyebilirim hem karakter hem bazı fiziksel özellikleri olarak.
Her iki ebeveynimden de pek çok özellik aldım. Babamdan özellikle analitik düşünmeyi ve espri anlayışını aldım. İkincisinin iyi olup olmadığı bir sorgu nesnesi ama ben seviyorum 🤣
İşkolik oluşu bana geçti sanırım. 2 gün boş dursak kurtlanıyoruz sanki. İşe gidemesek bile evde bir şeyleri bozup tamir ediyoruz :) Babalarınızın kıymetini bilin arkadaşlar.
Aleyküm selam. Babam gibi aniden parlarım ve sinirim saman alevi gibi söner. Resmen babam ayağını kaldırmış ben indirmişim bu konuda. Onun dışında hiçbir benzerlik yok.