Babamla evde resmen yabancıyız bana sadece işine gelen şeyleri yaptırıyor ama benim hiç bir ihtiyacımı gidermiyor. 4 aydır telefonum bozuk mesela telefonum 4 aydır tamirde (şaka gibi) bugün telefonumu sordum diye azar yedim ayrıca ben babamın kart ekstrelerini görüyorum ( bilmiyor ) 30.000 tl var + 130.000 tl diğer kartında var (başka bir kartı olduğunu bize söylemiyor) geçen biriktirdiğim bir para var 3.000 tl eklersen telefon alabilirim dedim CEVAP BİLE VERMEDİ… şu anda da deli gibi susadım ama kızar diye kalkamıyorum. Düşünceleriniz neler?
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Bende babamla yabancıyım nadir konuşuruz. Bence kendi paranı kendin kazan harca babana bakma mezara götürsün o paraları neyse
E ne yapmanı bekliyormuş telefonsuz kötü işlere düşersin öyle Allah korusun niye esirgiyor
Esirgiyor ve de bizden parasını gizliyor resmen bizim bildiğim tek bir kart var sanıyo ama tüm parası diğer kartında…
Sende kartını patlat aklı başına gelsin
Nasıl yapayım mwkslxsls saklıyor sadece mailden görüyorum ekstrelerini
E o paraları kime harcıyor harcayınca ne yapıyor onlar da yazıyordur orada neler alıyor
Ne aldığını göremiyorum sadece güncel bakiye gelen transfer giden transfer bunları görebiliyorum
Mesela bugün 25.000 tl bakiyesi vardı bizim bildiğimiz kartında kendi ibanına atmış yani bizim bilmediğimiz kartına atıyor..
Kadına yediriyor bence
Olabilir… ama hıncını almasını biliriz kjzkldşfc
Kanıt çıkar da ananla tehdit et bi 13 pro alsın😂
Bozuksa buraya nasıl girdin
Annem telefon aldı kenarda altınlarıyla.. ama kimseye söylemiyoruz sonuçta annem çalışmıyor bile ama anne işte bana tek değer veren insan olduğu için dayanamadı
Anladim çok üzüldüm adına
Anlamana sevindim sağol
Yanlış anlamazsan biraz konuşabilir miyiz dertleşebilir miyiz
Baban tam bir andaval
Önde gideni
Yerinde olsam babamı döverdim
Gel dövek zaten 176 boyu var hahahaha
Evet böyleydi ben kendim hallederdim her işimi
:,)
Babana ayar olacağına git çalış kazan al
Üniversite sınavına hazırlanıyorum. Nasıl hem işe girip hem çalışıyım? Babamın metresi misin hayırdır? axlxdşsdşeşld hayır madem ihtyaçlarımı karşılamayacak baba olmasaydı. Havadan konuşmayla olmuyor küçük beyin seni
Baban eski kafalı galiba neyi var TLF unun
Babam tam bir özenti.. telefon zaten bana geldiğinde mahvolmuştu her yeri yapılmıştı yani daha önceki sahibi içine etmiş tamir olup bana gelmişti ikinci el almıştı yani.. birden kapanmaya başladı anakart sorunuymuş
Ne yaptın peki duruyor mu yaptır dın mı
Babam tamire götürdü 4 aydır kazıklanıyo ilk ekran dediler 400 aldılar sonra kapandı tekrar 350 aldılar şimdi de anakart diyorlarmış almışlardır 700 falan herhalde bilmiyorum inat etmeyip biraz para verse mal gibi kazıklanmazdı
Adamların elinde bile kapanıyo telefon daha bana gelmeden ahahah
Elimden kullanmadığım ikici bir TLF un var istersen hediye ede bilirim maden zorda sın
Hayır tabi ki çok sağol iyi niyetin için
Sen bilirsin ama gercekten ihtlyac fazlası işini görecek ise vereyim
Şu an annem bana telefon aldı kenardaki parasıyla ama babama söylemiyoruz çünkü annem çalışmıyoe bile zorunda değil almak kenarda olsa daha iyi olurdu ama anne yüreği işte ben de annemle iletişim kuruyorum yani şu an öyle bir durumum yok yine de bu kadar düşünceli bir insan olmana çok sevindim umarım hep böyle kendin gibi iyi niyetli insanlarla karşılaşırsın
İnşallah cok teşekkür ederim her şey gönlünce olsun güzel insan
Senin de öyle
😊😊😊
Aile baskısı
Para kaçırıyor bizden o
O+****
ben vereyim