Sizin de babanız böyle mi?

Arkadaşlar bu babalar neden böyle daha doğrusu sizin aile de mi böyle. Yemek yiyorum bana bakıyo kötü kötü.. Napayım yani param yok, çalışmamı istiyor galiba ama bir kez çalıştım ve okulumu bıraktım, resmen sürünüyorum. Okula tekrar döndüm biraz zorlanıyorum ve derse başlar başlamaz yani elime kitabı alır almaz beni çağırıyo... İnsanı sinir ediyo bu durum yani.. Sizin de böyle mi? Ne olacak böyle acaba.. Annem zaten ayrı.. Eski erkek arkadaşımla konuştuğunu düşünüyorum, onun sözlerini kullanıyor. Ben de tekrar ettim anlaması için. Bunları gördükçe hayata karşı gerçekten tam anlamıyla soğuyorum.. Ah okulum bitse de herkesten uzak kendime göre, kendi istediğim gibi yaşasam keşke.. Günahını almak gibi olmasın ama öyle düşündüm işte.. Erkek arkadaşım annen senden güzel dedi yani benimle konuşurken. Bu kadar karaktersiz olmayın kısacası... Biz yapınca da bize kaşar gözüyle ya da herhangi bi gözle bakmayın kısacası.. Diyeceklerim bu kadar. Umarım her şey benim için daha iyi olur. Yaşadığım tüm o kötü şeyleri unuturum. Babam da bana bakmaktan, beni incelemektrn vazgeçer umarım... Mutlu olmak istiyorum
Sizin de babanız böyle mi?