Sanaldan tanıştığınız, sevgili olduğunuz kişiye tepkileri ne olur?

Babam zerre karışmaz, sormaz bile. Eve kız getirip "Yeni sevgilim" desem tanışır ve akabinde bana kızla ilgili soru bile sormaz. Ama annem çok araştırır, sanaldan ilişkim olmasına sıcak bakmaz ama bana bu hususta tavsiye veremez. Zira aldığım kararların sorgulanamayacaklarını bilirler 😄
Annem ve Babam köydeler zaten. Babam zaten karışmaz. Annem ise bilmiyorum. Böyle bir şey olsa herhalde nasihat verir. Oğlum televizyonlarda görüyoruz bak seni kandırırlar. Falan der diye düşünüyorum.
Ama Annem, birini bulup evlenmemi benden daha çok istiyor açıkçası. Yani Ailem karışmaz açıkçası. Vereceğim karara saygı duyarlar.
Kızın nasıl bir insan olduğuna takılırlar bence öncelikle. Zaten mantıklı olan da budur bence.
Sanaldan yapmam zaten ama kötü tepki verirler
teşekkürler eig için
Rica ederim.
Cevap
26Cevap
Yaşa göre değişiklik gösterir bence. Yani 19 ve altıysa ciddi bişey olmadığını dusunurler. Başka amaç güdtüğünu falan . Ama 22 25 falansa çok takmazlar. Sonuçta bı yerden tanislimasi lazım ve 2021 de yaşadığımızı bütün aileler biliyor. Merak ederler kim falan diye. Ben 18 im netten sevgilim oldu ama söylemedim. Söylemiyecegim içinde boyle bı sorunla karsilasmam
Bu konuda beni baskılayan bir ailem yok. Bana güvenirler. Denk birini bulduktan sonra, nereden bulduğunun (istisnai yerler dışında) bir önemi yok.
Sanal veya sosyal olarak takılmazlar da aksine kızın karakterini ve ailesini sorgularlar olumlu veya olumsuz kararı ona göre verirler.
Hiç bir aile bence bu olaya ilk başta hoş bakmaz.. Aileler hep bir temkinli ve sosyal medyanın durumu güvensiz olduğu için ''AMAN DİKKAT ET'' den öte bir şey demezler... Tanı et, ondan sonra karar ver gibi..
Ben tipsizim ve bunu annem de sürekli söylüyor sana hiçbir kız bakmaz diye. Onlara göre sanali bırak uzayı didik didik etsek bana bakacak kız bulamayız.
tanışıp evlenen insan sayısı gün geçtikçe artıyor
en son arkadaşlarımdan birisi de böyle bir evlilik yaptı..
ailem.. ne tepki verir
bilmem başıma gelmedi henüz..
Kızım sen salak mısın internetten tanışılan adama güven olur mu diye başımın etini yerler büyük ihtimalle
Annem öğrenmişti çocukla konusup gelsin tanısalım demişti. :D
Sanaldan tanışıp uzun ömürlü sevgili olabiliyorsak eğer 😂 ve mutluysam söylerim onlar bu konu hakkında yorum yapmaz
Ağzıma sıçarlar sanırım çünkü internetten kimseyle arkadaş olsa bile konuşma yazma diyor sürekli ben de bıktım bunları duymaktan ya. 🤦♀️
Gülerler heralde 😄 aynı zamanda tuhaf karşılarlar. Örf adetlerine, geleneklerine bağlı ailem var. Ama ben artık kocamaaaan kadın oldum da 😄
Günümüzde sanal ortam okadar çarpıcı boyutlar aldı ki bırakın sevgiliyi merhaba demeye korkar olduk
Haha yeterki evlen git derler senin araba muhabbettinden bıktık artık 😂😂
Olumsuz karşılayacaklarını düşünüyorum dalga konusu olabilir.
Ailemin sevgililerim hakkında bilgi sahibi olmasına gerek yok
Annem biliyor zaten, babam da umursamaz bile, söylemesem daha iyi.
Müge anlı izleyip kötü örnekleri gördükleri için muhtemelen soğuk bakarlardı😂
Sanaldan sevgili veya evlenecek kız bulmama karşılar herhalde evlatlıktan reddederler 😂😂😂
Sorun ederlerdi heralde diyorum. Çünkü beni yöneten bir ailem olmadı ve kesin birşey diyemedim.
Hiç bir tepki vermezler hayırlısı olsun oğlum derler
Sonunda birinden erkilenmişsin hemen isteyelim derler. Bıktılar benden 😄
Annem:kafayı mı yedin oğlum
Annem: bakayım hele kıza
günümüzde herkes artık sanaldan tanışıp sevgili oluyor.. ailem de normal karşılar
Bacaklarımı kırar vallahi 😂😂
Sanaldan sevgili olmam
İyi karşılamaz tabiki
Tanımak ister önce aynı memlekette ise yoksa olmaz
Öğrendiler ağzıma ettiler tavsiye etmem
Ailem ilişkilerime karışamaz.
Sanal olunca güvenemiyorlar pek hoş bulmazlar
En son babam biraz kızdı, güvenme hiç dedi
Evlatlıktan reddeder diye korkmuyor değilim
Bizimkinde sıkıntı yok ya..
Gelsin tanışalım derr
Bunu da mı görecektik derler 🤦♂️
saçma derler kızarlar yani
Çocuğu tanımıyorsa kızabilir
Sevinir
Yok knk izin vermezler sıkıntı olur
Sevgilim olabilir mi diye izin mi istiyon ailenden
Sanaldan yapmama kızarlar tabiki normal ne bok çıkacak nerden bilecekler
Ya sanaldan ne kadar ilerliyebilir zaten evlenmiceniz ya. Hem ailen nerden bilicek çok baskıcı bi ailen var. Ama seni sevdikleri için
Ben o tarz eğlence düşkünü bir insan değilim ciddi ilişki isterim senin demek istediğini anladım ne kadar ilerleyebilir derken.
Şahsen o kadar baskıcı değiller giyim kuşam harcama konusunda ama benim güvenliğim için asla izin vermezler sanaldan.
Reel de sorarsan aşık olduğum biri var ve onu severken başkasıyla çıkmam zaten.
Yani biraz kendi seçimimde var
Takıl kafana göre
Bilmem sanal sevgililik bana göre değil zaten.
Vurur
Bir şey demezler
Söylemem ki :))
Hiç bilmiyorum ama yok zaten
Ben doğru bakmıyorum ki onlar baksın
Bir şey olmaz.
Sıcak bakmazlar.
iyi olmaz
Kurban evlen sen
sıkıntılı
Pek sıcak bakmazlar
O yaşları geçtik ya.