Anne babam paralarını boşuna harcıyor?

arkadaşlar 18 yaşındayım anne babam 48 yaşında ikiside kendimi bildim bileli sigara ve alkol içiyorlar annem çalışmıyor babamın da adam akıllı mesleği yok işci eve giren para asgari ucretin bi tık üstünde 3.5 bin lira civarı 1.5 bin lirası kiraya gidiyor 500 lirada faturalara falan gidiyor geriye 1.5bin lira kalıyor onun 500 lirası yemege gidiyor kalan bin lirayıda alkol ve içkiye veriyorlar zaten maddi durumumuz iyi degil birde bukadar parayı gereksiz şeylere vermeleri zoruma gidiyor babam en son 10 sene once gezmeye cıktı sürekli işten eve geliyor kendine en son 5 sene önce kiyafet aldı be aptal herif o kalan bin lirayı gereksiz şeylere vermeyip kendine bişeyler alsana ya da ne bileyim ailenle gezmeye biyere gitsene böyle şeylerden hep mahrum bırakıldım ikiside 48 yaşında bu sene universteye gidicem kenarda 5 kuruş paraları yok evimiz yok arabamız yok hayatımda hiç tatile gitmedim anne babam bunlardan beni mahrum bıraktı hayır etrafıma bakıyorum bi bizmi böyleyiz diye evet sadece biz böyleyiz bizden başka böyle olan yok arkadaşlarımin anne babaları memur aileleri memur maaşıyla ev ve araba aldılar en sonundada yazlik aldılar bunlar tabi 1 senede olmadı 30 senede oldu bizim niye hicbirşeyimiz yok beni hiç düşünmüyorlar arkadaşlarım her sene yazlıga gidiyor biz bütün yaz evde oturuyoruz birde kendilerini iyi anne baba sanıyorlar bizi niye sevmiyorsun diyorlar sen sadece bana yemek veriyosun diye iyi ebeveyn mi oldun ne bi sevgi var ne bişey var bi benim ailem böyle çok zoruma gidiyor :( sadece yazmak istedim
Anne babam paralarını boşuna harcıyor?