Aile & Toplum Saçım nasıl sizce? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor çakma sarışın olduğum belli oluyormu Güncellemeler+1 yıl arkadaslar bu arada bu sacimin orjinal rengi bazıları belli oluyor falan yazmış 🤣🤣 Saçım nasıl sizce? Cevapla Nasıl Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
__KovboY__ Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Çokta çakma sarışın denmez çünkü tenin açık renkli olduğundan sırıtmıyor. Yani esmer renkli birinin saçını kızıla boyanması gibi değil kdldkdkdkkdKovboy Kaçar ♘ 0 0 Yorumla
burhandeja15 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. Alın üstü çok açık gibi ama yapacak bir şey yok perçem kestirirsin güzle saçın boya kullanma orjinal sacın kalsın 0 0 Yorumla
35ksk96 Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 6,3b cevap paylaştı. Saç rengin iyi de Alnın kötü görünüyor kahkül kestir bence 2 1 Yorumla AꓭƆꓷƎŦӘ112 +1 yıl ☝ ✔ Yorumla
mutsuzben47 Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Başka birinin fotosuna sizinki adına yorum yapmak mı? Bilemedim. 0 0 Yorumla
satiriasis20 Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 98% +1 yıl Çok çakma gibi değil çünkü ticari sarı değil ve sende esmer değilsin 0 0 Yorumla
Bumerang44 Takip Et Guru Yaş: 36 +1 yıl tamam tamam güzelsin hadi paylaşabilirsin gönül rahatlığıyla 🤣🤣 0 0 Yorumla
burhan14523 Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl Güzel ama çok bir şey göremedim tam değerlendireyim 0 0 Yorumla
Beyzaa0012 Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Ehh biraz. Güzel olmuş ama 1 4 Yorumla Soran +1 yıl belli oluyomu okadar ya dipleri sapsari Yorumla Beyzaa0012 +1 yıl Kulak tarafı biraz belli ediyor Yorumla Soran +1 yıl bisey dicem bu benim orjinal rengim 🤣🤣 Yorumla Beyzaa0012 +1 yıl Tamam. Yorumla
gacar4886 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 33% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,7b cevap paylaştı. Çok değil ten renginle uyumlu sanki 1 4 Yorumla Soran +1 yıl belli oluyirmu Yorumla gacar4886 +1 yıl Evet Yorumla Soran +1 yıl benim orjinal rengim sarı test ettim sizi 🤣🤣 Yorumla gacar4886 +1 yıl Hmm anladım 😃 Yorumla
berkhan26 Takip Et Bilge Yaş: 42 +1 yıl polina chursanova resmini niye koydun:) 4 5 Yorumla ZortlayanKetçap +1 yıl Senin gözünün odağını seveyim 🤣🤣🤣 Yorumla Soran +1 yıl @ZortlayanKetçap 🤣 Yorumla berkhan26 +1 yıl @ZortlayanKetçap git başka yerde oyalan. buralar dolu:) Yorumla ZortlayanKetçap +1 yıl İyi bir şey dedim awk 🤣 Yorumla berkhan26 +1 yıl @ZortlayanKetçap sorun yok telaş yapma:) Yorumla
magnum_blck Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 47% +1 yıl Hayır ama kahkül kes alnın biraz geniş.. 1 0 Yorumla
badarbungaa Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,9b cevap paylaştı. Rengi güzel , başladığı yer kötü 0 0 Yorumla
Bey_NeLmiLeL Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Sacın ve gözlerin çok güzel. 0 0 Yorumla
DevrimGenc Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı. Ten renginden belli oluyor 0 9 Yorumla Soran +1 yıl ne var ten rengimde beyaz tenliyim? Yorumla DevrimGenc +1 yıl Beyaz değilsin Yorumla Soran +1 yıl sarı tenliyim gercej sarisinlae da bu tende Yorumla DevrimGenc +1 yıl Kumralsın ve saç rengin anlaşılır Yorumla Soran +1 yıl bu benim kendi sav rengim sizi test ettim🤣🤣 Yorumla Soran +1 yıl bi bok bilmiuon🤣 Yorumla DevrimGenc +1 yıl O saç sarı mı Yorumla Soran +1 yıl sarı şaç tabi kör Yorumla DevrimGenc +1 yıl Peki Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 7,4b cevap paylaştı. Alnın geleceğimden parlak 0 0 Yorumla
İstif01 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 94% +1 yıl Evet 0 2 Yorumla Soran +1 yıl emin misin Yorumla İstif01 +1 yıl Evet Yorumla
Meraklıpanda01 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 95% +1 yıl Altın gibi 0 3 Yorumla Soran +1 yıl belli oluyormu boya oldugu Yorumla Meraklıpanda01 +1 yıl Yok normalde ne renk Yorumla Meraklıpanda01 +1 yıl Tek ben kanmadım Yorumla
infinity123 Takip Et Xper 3 Yaş: 31 +1 yıl Polinayı artık tanimayan yoktur sanirim. Olmadı. 1 0 Yorumla
34Constantine Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 8,4b cevap paylaştı. Normal saç yani. 0 0 Yorumla
Işıksızlow Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Kafanla top oynamak istedim 0 1 Yorumla Meraklıpanda01 +1 yıl Çok güzel bence Yorumla
thescorpion Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,6b cevap paylaştı. Allah çaktırmasın 0 0 Yorumla
hamza_28 Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl Guzelll 0 1 Yorumla hamza_28 +1 yıl Gözlerin daha hoş Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Aşık olayim mi 0 2 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Belki ben 🏳️🌈…. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ya sg Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
Çokta çakma sarışın denmez çünkü tenin açık renkli olduğundan sırıtmıyor. Yani esmer renkli birinin saçını kızıla boyanması gibi değil kdldkdkdkkd
Kovboy Kaçar ♘
Alın üstü çok açık gibi ama yapacak bir şey yok perçem kestirirsin güzle saçın boya kullanma orjinal sacın kalsın
Saç rengin iyi de Alnın kötü görünüyor kahkül kestir bence
☝ ✔
Başka birinin fotosuna sizinki adına yorum yapmak mı? Bilemedim.
Çok çakma gibi değil çünkü ticari sarı değil ve sende esmer değilsin
tamam tamam güzelsin hadi paylaşabilirsin gönül rahatlığıyla 🤣🤣
Güzel ama çok bir şey göremedim tam değerlendireyim
Ehh biraz. Güzel olmuş ama
belli oluyomu okadar ya dipleri sapsari
Kulak tarafı biraz belli ediyor
bisey dicem bu benim orjinal rengim 🤣🤣
Tamam.
Çok değil ten renginle uyumlu sanki
belli oluyirmu
Evet
benim orjinal rengim sarı test ettim sizi 🤣🤣
Hmm anladım 😃
Polina değil mi bu ya
polina chursanova resmini niye koydun:)
Senin gözünün odağını seveyim 🤣🤣🤣
@ZortlayanKetçap 🤣
@ZortlayanKetçap git başka yerde oyalan. buralar dolu:)
İyi bir şey dedim awk 🤣
@ZortlayanKetçap sorun yok telaş yapma:)
Hayır ama kahkül kes alnın biraz geniş..
Bence belli olmuyor hayır güzel
Rengi güzel , başladığı yer kötü
Doğuştan bu saç rengine sahip gibisin.
Sacın ve gözlerin çok güzel.
Ten renginden belli oluyor
ne var ten rengimde beyaz tenliyim?
Beyaz değilsin
sarı tenliyim gercej sarisinlae da bu tende
Kumralsın ve saç rengin anlaşılır
bu benim kendi sav rengim sizi test ettim🤣🤣
bi bok bilmiuon🤣
O saç sarı mı
sarı şaç tabi kör
Peki
Arnın çok açık duruyor
Alnın geleceğimden parlak
Anna denize benziyon gı
Bu kızı kaç defa paylaştınız burda ya
Güzelsin aynı zamanda 😅🤗
Evet
emin misin
Evet
Altın gibi
belli oluyormu boya oldugu
Yok normalde ne renk
Tek ben kanmadım
Polinayı artık tanimayan yoktur sanirim. Olmadı.
Güzel ve güzelsin
Sari renkte
Fake olduğunu söyle
Geçek sarışınsın
İyi olmuş kardeşim
Oluyo
Normal saç yani.
gayet normal güzell doğal
Rengi gayet iyi..
guzel
tanışmak isterim yaz bana
Normal geldi.