Saç Bakım Saçlarım nasıl sizce? Cuthepanther Takip Et Xper 7 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 15 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Yaglı değil arkadaşlar parlaklık veren şampuan kullanıyorum Saçlarım nasıl sizce? Cevapla Nasıl Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Boyu kesimi falan güzel de keşke tek renk olsaydı 0 3 Yorumla Cuthepanther +1 yıl şu an hangi renk sence Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Renklerle pek aram yok maalesef :D ama uçları farklı renk dip kısımlarından ortaya kadar farklı renk gibi duruyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ya da kamera açısından, çekiminden öyle görünüyordur Yorumla
Gasdsdh Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Boya beni diyor kanka 0 1 Yorumla Cuthepanther +1 yıl Niye renginin nesi varki Yorumla
birvarimbiryokumnm Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Boyası akmış biraz çok aşağıda kalmış 0 0 Yorumla
Eziremsem Takip Et Master Yaş: 57 +1 yıl Saç Bakım konusunda 844 cevap paylaştı. Çok güzel 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Boyu kesimi falan güzel de keşke tek renk olsaydı
şu an hangi renk sence
Renklerle pek aram yok maalesef :D ama uçları farklı renk dip kısımlarından ortaya kadar farklı renk gibi duruyor
Ya da kamera açısından, çekiminden öyle görünüyordur
Sıradan bir saç ekstra parlaklık ya da etkileyicilik yok
Boya beni diyor kanka
Niye renginin nesi varki
bakımsız ve renk solgunluğu var
Boyası akmış biraz çok aşağıda kalmış
Rengi güzel fakat yıpranmış biraz
Mis gibi kokular geliyor güzel
Normal saç işte
Boya ve bakım istiyor biraz
Yıpranmış, yağlı ve boyası akmış. Kesim güzel
normal bir saç iste