Öncelikle merhaba. Aklımdan geçirdiğim şeyler gerçekleşiyor ama şu zamana kadar hep kötü şeyler oldu. Örneklendirecek olursam : aklıma bilinçsizce benim kontrolüm dışımda "babaannem trafik kazasında ölecek" diye bi hissiyat gelmişti ve bir kaç ay sonra gelen telefonla babaannemin trafik kazasında öldüğü haberini aldık. Tesadüfdür diyip geçtim. Teyzemin koronadan öleceği hissiyatı aklıma ilişti. Ve geçenlerde teyzem koronadan hayatını kaybetti. Artık bu durum beni çok rahatsız etmeye başlıyor. İnsanlara zarar verdiğimi düşünüyorum. Ve bu dediklerim sadece küçük örnekler. Kime anlatsam inanmıyor. Sadece bunlarla kalmıyor: derste hocanın bana ne zaman söz vereceğini bilebiliyorum. Ve bu aralar ise yaşadığım şey şu.
Arkadaşım: bugün çok kötü bir şey oldu
Oysa ne diceğini biliyorum.
en rahatsız eden şey aklımdan geçenlerin gerçekleşmesi. insanlara zararlı olduğumu düşünüyorum. Kime anlatsam inanmıyor. Bende bir süredir araştırıyorum. Fakat hala aklımda soru işaretleri var. Biliyorsanız açıklayabilir misiniz. Yardımınıza ihtiyacım var :( bu yaşadığım gittikçe kötü sonuçlanmaya başlıyor.
Arkadaşım: bugün çok kötü bir şey oldu
Oysa ne diceğini biliyorum.
en rahatsız eden şey aklımdan geçenlerin gerçekleşmesi. insanlara zararlı olduğumu düşünüyorum. Kime anlatsam inanmıyor. Bende bir süredir araştırıyorum. Fakat hala aklımda soru işaretleri var. Biliyorsanız açıklayabilir misiniz. Yardımınıza ihtiyacım var :( bu yaşadığım gittikçe kötü sonuçlanmaya başlıyor.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer