Düşündüğüm her şey gerçekleşiyor?

Kafamda kurduğum her şey bir bir oluyor iş yerinde keşke çalısmasak çok yoruldum diye düşünüyorum 5 dakika sonra elektrikler gidiyor bu örnek gibi çok şeyler mesela elimi kessem bu makine de çok kötü olur diyorum başkasının eli ayni gün makine de kesiliyor şu kasalar başıma düşüşe diye o an içimden düşünüyorum o gün birinin kafasına düşüyor hep başkalarına olurdu bi gün kendi kendime yine kurdum kafamda ertesi günün sabahı benim başıma geldi ilk defa bana oldu korkuyorum her şeyi mahvettigimi düşünüyorum bu neden oluyor bilmiyorum bunu fark ettiğim de güzel şeyler dusunmeyi denedim fakat onlar gerçekleşmedi ve tekrar başladım bu düşüncelere ister istemez aklıma giriyor ama en büyük kötülüğü kendime yaptım dün gece perişan haldeyim ne yapacağımı bilmiyorum

Güncellemeler
+1 yıl
Babaanneme ben bakıyordum yıllardır ve nedense bir kaç gün önce onun öleceği ile ilgili şeyler kurdum kafamda hatta ağladım da kendime geldiğim de bol bol dua ettim sonuçta her insan gibi düşünüyorum dedim. 3 gün sonra kollarım da vefaat etti benim yüzümden
Düşündüğüm her şey gerçekleşiyor?