Düşüncelerim gerçekleşiyor?

Kendimi bildim bileli bir anda aklıma gelen düşünceler bir kaç dakika sonra gerçekleşmeye başlıyor. Bazen kötü düşünceler bazen de o an çok ihtiyaç duyduğum anda düşündüğüm şeyler olabiliyor. Sonra bunun benş kötü etkilediğini düşündüğümden sürekli kafamda ki o sesi susturmaya çalışıyorum. Uzun süredir de bunu başardım. Fakat yine başladı. Geçen işe giderken araba çarpsa işe gidemesem be olur diye düşünürken 3 dakika sonra alakasız bir şekilde omzuma araba çarptı hafif yaralandım ama işe gitmeme engel değildi. Bi gün elektrik gitse ne iyi olur dedim bir dakika sonra elektrikler gitti ve yarım saat falan çalışmadık. Bunun gibi ufak şeyler örnek verebilirim. Ama en çokta beni yaralayan şey. Yaşlı bir babaannem vardı onu çok severdim ve bi anda yine o düşünce geldi. Eğer ölürse ben olayım yanında diye sonra hemen susturdum ve bir kaç ay sonra benim kollarımda vefat etti ve ben o an vefat ettiğini anlamamıştım. Uyudu sanmıştım. Neyse son zamanlarda böyle olaylar yine arttı. Bunun bilimsel açıklaması nedir nasıl kontrol edilir bilmiyorum. Çünkü çoğu zaman hayatımda sorunlar ve olumsuz yönde ilerleyen şeyler var ve ben bunu hep en kötüsünü düşünüyorum. Ve bi gün o kötü şeyler yaşanır diye korkuyorum. Ciddi anlamda rahatsız edici ne yapacağımı bilmiyorum bir bilgi bir çözüm bulamıyorum..

Güncellemeler
9 ay
Yardımcı olun lütfen ya
Düşüncelerim gerçekleşiyor?