Arkadaşlar Bu Eltim Benden Ne İstiyor? Neden Sürekli Benimle Uğraşıyor? Dayanacak Gücüm Kalmadı Sizce Ne Yapmalıyım?

Ben İstanbul"luyum, eşim Kars"lı. Biz 2019 yazında evlendik ve eşim o tarihten beri hem işinden dolayı, hem korona yüzünden arada mesafe de olunca Kars"a gidemiyordu. 2 ay izine ayrıldı ve geçen hafta Kars"a ziyarete geldik. Eşimin ailesi çok iyi, medeni insanlar. Beni gelinleri olarak değil kızları olarak görüyorlar bu yönden çok şanslıyım ama bir eltim var.. Daha geleli ne kadar oldu kendisini tanımıyorum da kadın sürekli benimle uğraşıyor. Laf çarpıyor, tavır yapıyor. Ya bir insan lise mezunuyum diye kendini över mi? Bana kendini lise mezunuyum diye övüyor. Ben üniversitemi New York"ta okudum daha 1 kere kendimi övmüşlüğüm yok. Eşimin ailesi çok uyardılar. Eşi yani eşimin abisi de uyardı ama hala aynı. Dün akşam yemeğini ben hazırladım, herkes yemeklerimi beğendi bu ne dese iyi? "Gelin hanım sen ki İstanbul"larda yaşamışsın kültürü bizden daha iyi bilmen gerek, yemekler çok tatsız tuzsuz olmuş yenmez bunlar az kültür öğren" dedi. Utancımdan yerin dibine girdim bu ne biçim bir insan ya? Ne istiyor benden? Kavgaya da hiç alışık değilim ki tepki gösteremiyorum. Ülkenin en kalabalık şehrinde yetiştim bunun gibisini ilk kez görüyorum arkadaşlar. Sizce ne yapmalıyım? Dayanamıyorum artık.
Arkadaşlar Bu Eltim Benden Ne İstiyor? Neden Sürekli Benimle Uğraşıyor? Dayanacak Gücüm Kalmadı Sizce Ne Yapmalıyım?