Ben İstanbul"luyum, eşim Kars"lı. Biz 2019 yazında evlendik ve eşim o tarihten beri hem işinden dolayı, hem korona yüzünden arada mesafe de olunca Kars"a gidemiyordu. 2 ay izine ayrıldı ve geçen hafta Kars"a ziyarete geldik. Eşimin ailesi çok iyi, medeni insanlar. Beni gelinleri olarak değil kızları olarak görüyorlar bu yönden çok şanslıyım ama bir eltim var.. Daha geleli ne kadar oldu kendisini tanımıyorum da kadın sürekli benimle uğraşıyor. Laf çarpıyor, tavır yapıyor. Ya bir insan lise mezunuyum diye kendini över mi? Bana kendini lise mezunuyum diye övüyor. Ben üniversitemi New York"ta okudum daha 1 kere kendimi övmüşlüğüm yok. Eşimin ailesi çok uyardılar. Eşi yani eşimin abisi de uyardı ama hala aynı. Dün akşam yemeğini ben hazırladım, herkes yemeklerimi beğendi bu ne dese iyi? "Gelin hanım sen ki İstanbul"larda yaşamışsın kültürü bizden daha iyi bilmen gerek, yemekler çok tatsız tuzsuz olmuş yenmez bunlar az kültür öğren" dedi. Utancımdan yerin dibine girdim bu ne biçim bir insan ya? Ne istiyor benden? Kavgaya da hiç alışık değilim ki tepki gösteremiyorum. Ülkenin en kalabalık şehrinde yetiştim bunun gibisini ilk kez görüyorum arkadaşlar. Sizce ne yapmalıyım? Dayanamıyorum artık.
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Senin bir şey yapmana gerek yok o kendi kendini gömüyor cahilliği ile haberi yok
Çok haklısın ama dediği yaptığı şeyler çizgisini aştı
Ee ama cahillik böyle bir şey. Sınırını, çizgisini, haddini bilmemektir. Ayrıca tek sorunu cahillikte değil, bariz kıskançlık yapıyor içi kaynıyor
Kıskançlık haset var eltinde neyse boşver zaten sene de 1 kere görüyorsun
Tabii öyle de niye kıskanıyor beni?
Sen de ona laf söylesen kavga etsen kocan arkanda durur mu yoksa sen benim ailemin yanında akrabalarımla ne biçim konuşuyosun mu der
Ben kavgaya alışık değilim kavga etsem tabii eşim arkamda durur zaten eşimin ailesi onu çok uyardılar ama laftan anlamıyor
Alışık olmasanız da içinize atarak kendinize zarar verirsiniz onun yerine ona laflarınızla zarar verin gıcık edin hava atın
cahille münakaşaya girmiyorum duymak istemeyenden daha sağırı yoktur de
Cahil insanla tartışmaya girmeye gerek var mı salla boş koy umursama
Umursamıyorum ama yaptığı şeyler çizgisi aştı
Sende karsi saldiriya gec ozaman
Selam bacim ben almanya dogma büyümeyim.. Ailem kürt. Kürt bile aileye kücük yasta gelin gittim. gelin gittigim aileye cok emek verdim.. yaklasik 20yillik gelinleriyim. Bir kac yildir mustan kaynim evlendi esini almanyaya getirdi. Kadin gelidinden beri benle ugrasiyor :D kimse kimseden üstün degil... hepinizin gidecegi yer bellidir. Bu yüzden görmezden gel bence mutlugunu bozma... eltin seni mutlu görünce hazmedemiyor ztn. öyle insanlar sizrofen hastasidir. Saygilarimla...
Takma dicem ama imkansız aynı şekilde karşılık ver
Takmamaya çalışıyorum kavga etmeye alışık değilim ki..
Boşver takma onu seni çekemiyor büyük ihtimal
Takmamaya çalışıyorum da yaptığı şeyler artık çizgisini aştı niye çekemiyor acaba?
Siz üniversiteyi New York'ta okumuşsunuz, o ise lise mezunu ve bununla övünüyor bu çekememezliktir
Görmezden gel
Görmezden geliyorum da yaptığı dediği şeyler artık çizgisini aştı
Sen de takmazsan kendi susar kız
Görmezden gel ses etme bu onu mahveder
Zaten ondan böyle kuduruyor
Niye vermiyorsun Sen de ağzının payını
Bu sorunu aşmanın kolay yolu var