Benimki biraz killi acaba yinede gelecegimi gorebilirmi😂😂
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Kahvenin telvesini memelerine döküyorsun 2 dakika bekletince bakmaya uygun kıvama geliyor. Yeni trend olan bir fal türü bu. ozellikle Uzakdoğu Asya'da sıkça bakılan bir fal türü hajahahaha
varmış öyle birşey. ama garanti sapığın biri çıkarmıştır. meme ucunun dışarı çıkması gerekiyormuş. yani yalayıp emecek i*ne :) bulduğum yazıyı paylaşayım dedim
Meme Falı Meme uçlarının şekline ve çevrelerindeki halkalara bakılarak kehanette bulunulur. Eğer meme ucu içerdeyse, uyarılarak dışarıya çıkması sağlanır.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Yok artık ya niye aklıma hiç ğelmedi bu 🤣🤷🏻♂️🤦🏿♂️🤦🏿♂️🤦🏿♂️
Artık abartmışlar yav kendinize gelin beyler...
Madem bu kadar fallar ile arası iyi, özellikle '' Meme Falı '' ailesinin fallarına baksın her gün işte.
PP ne de uymuşken😂
https://www.youtube.com/embed/5elee1uSJjQKabul edelim yaratici😅 bu sitenin abazalari ne kadar abaza da olsa yaratici kisilikler😂
Mesaj kutum kapalı kolunu sallayan yazamasın diye..
Benimki biraz killi acaba yinede gelecegimi gorebilirmi😂😂
Kahvenin telvesini memelerine döküyorsun 2 dakika bekletince bakmaya uygun kıvama geliyor. Yeni trend olan bir fal türü bu. ozellikle Uzakdoğu Asya'da sıkça bakılan bir fal türü hajahahaha
Yalnız eleman yaratıcıymış. Direk mevzuya girmiş asdbasbajd
Bende bakıyorum ama adet döneminde yanıltıcı sonuçlar çıkabiliyor, bu yüzden sana tavsiyem adet döneminde baktırma
Çok eski bir hesabımda kızın biri mesaj atmıştı straponşa seni skımemmi istenmi dedi
yeni kız düşürme tekniğimiymiş
varmış öyle birşey. ama garanti sapığın biri çıkarmıştır. meme ucunun dışarı çıkması gerekiyormuş. yani yalayıp emecek i*ne :) bulduğum yazıyı paylaşayım dedim
Meme Falı
Meme uçlarının şekline ve çevrelerindeki halkalara bakılarak kehanette bulunulur. Eğer meme ucu içerdeyse, uyarılarak dışarıya çıkması sağlanır.
Vay arkadaş skdhskdjdkd ilk defa duydum
evet bende ilk kez duydum. garanti sapığın biri uydurmuştur
Adamlar artık çağ atlamış anasını satıyım
Ben takdir ettim, güzel taktik 👌🏻😂
Böyle abazalık görülmedi :D
Nereye açıp gösteriyoruz?
Bu arkadaş abazalığın babası
Anasını mikmiş
Bende sey falı bakıyorum kanks
Asdfg orijinal
Yok artık
Güzel teknik aklımda bulunsun jsjsjsi
Bence çok zekice. Inanın düşen cok olacaktir :)
Yalnız çok iyi taktik😂
Bu da yeni çıkmış demek
Komik mi?
Kutu falı bakılır