Normal arkadaş olabilir bence ama söz konusu şey yakın arkadaş olması. Sorumuz bu. Şu iki sözü de paylaşarak ortalığı alevlendirelim. Artık söz sizde...
"Bir kadın bir erkekle pekala arkadaş olabilir. Ama bunun devam edebilmesi için onu fiziksel olarak itici bulmak zorundadır." - Friedrich Wilhelm Nietzsche
"Erkekler beraber olmak istemediği kadınla arkadaş olmaz." diye sözler de dolanıyor ortalıkta :D
Size göre kadın ve erkek yakın arkadaş olabilir mi?
Bence kadınla erkek çok iyi arkadaşta olabilir, dostta olabilir fakat mesele işin cılkını çıkarmamakta. Malesef bir çok insan kilo vermek istediği halde, yemekten sonra gelen tatlıyı reddedecek bir iradeye sahip olmadığı gibi, gözüne hoş gelmeye başlamış birine de dur demez. İkiside nefis işi. Açız aç. Biri ilgi gösterdiğinde hemen atlıyor millet, biri bir hediye verdiğinde ağzımızda kulaklarımız. Biri birşey dediğinde “a bana mı dedi?”. Hepsi çok önemli hissetmemize çıkıyor aslında. Velhasıl. Erkeğin ne düşündüğünü bilemem ama kişisel mesafe koyarak gayet tabi dost olunabilir.
olabilir. Kızlardansa (yanlış anlaşılmasın aynı cins anlamında) erkek arkadaşlarımı yeğlerim. Erkek "kanka"ların menfaati olmuyor tek derdi kanka bana da bi kız bulursun. Ama eş cins sırttan bıçaklamayı seviyor.
Olmuyor ya bir tek benim mi hiç erkek kankam yok. Hayır bir iki tane lise başında olmuştu. İyi anlaşıyorum daha sonra bozuyordu bu iş. Sıkıntı bende de değil hani.
Neden olmasın? Bir şey hissetmediğim biri ile zaten aramda arkadaşlık ve dostluktan başka bir şey olamaz. Ateş barut misali iradesiz insnalar için geçerli, nasıl bakarsan öyle görüyorsun bu hayatı.
"Yakın" arkadaş olabileceklerini pek sanmıyorum. Ben de beceremiyorum zaten :)) Ya ben ya da karşımdaki eninde sonunda farklı duygulara kapılıyoruz. Gerek yok.
İki cins yakın arkadaş olamaz ya. Çünkü bi süre sonra birbirlerinden etkilenebilirler. Sürekli beraber takılmaktan akılları kayabilir. Arada bi etkileşim olur yanii
olabilir tabiki hangi devirde yaşıyoruz? eğer ikisi de medeni insanlarsa çokta güzel olur ama birisi amsalak TC erkeğiyse diğeri de ilgi delisi ergenlikte kalmış bir kızsa olmaz.