Ben asla düşünmüyorum ya. Bana mantıklı gelmiyor. Arkadaş olunur grup halinde buluşulunur ama hani baş başa buluşup aktivite yapacak, yakın arkadaş dost olacak kadar bi samimiyete inanmıyorum pek. Çok mu geri kafalıyım ki?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılHayır geri kafalı değilsin, normal olanı bu zaten. Kadın erkek senin dediğin şekilde dost olabilecekse , değerleri, bakış açıları, düşünceleri, birbiriyle uyumludur demektir. Birbirini çok iyi dinleyen , birlikte mutlu olan , hüzünleri ortak olanlardır. Böylesi biraradalık ve bütünleşme yakınlığı getirir yakınlaştıkça daha samimi olmayı getirir. Her iki tarafın ama çoğu zaman daha çok erkeğin ifade edemediği temas , dokunma ve sevisme hisleri meydana gelir ki , her iki tarafında , sevilmeye ilgilenilmeye , yakınlığa ve son olarak sevismeye ihtiyacı var ve film bir yerde kopuyor. Bunun aksini daha çok bayanlar ifade edebilir. Ama erkeklerde bu duruma inkar ifadeleri varsa onlara sakın itibar etmeyin, külliyen yalan. Bayanlara gelecek olursak , kusura bakmasınlar kendilerine hiç dokunmamış bile olan arkadaşlarının, kendi vücutlarının detaylarini ne kadar çok inceledigini bunu yaparken cinsel arzu ile yaptıklarını bir bilseler neler olur kimbilir. Bir kesim insanda var ki , kadın erkeğin dost olacağını o kadar kesin ve net konuşuyorlar ki , işte onlarda cinsel birlikteliği normal ihtiyaç olarak gördükleri için, tanımadığımızla olacağına, diyerek ihtiyaçlarını gidermek için yine en yakınlarını kullanıyorlar böylece. Onlara göre aralarında dostluk dışında bir gelişme olmuyor.
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılGeri kafali filan degilsin kadin erkek iliskileri dunyanin en hassas konularindan biridir esnetilmeye gelmez cunku dogrudan toplumsaldir bu aile kavramina verilen degerle alakalidir insanin yapisinda kiskanclik sevgi merhamet gibi kavramlar oldugu icin o yakin arkadaslik bir sekilde karsilikli duygusal baga donusebiliyor ben buna atesle barut ornegini veririm hep bireysel olarak alinan kararlar diger bireyleri eninde sonunda etkileyebilecegi icin genis perspektiften bakildiginda toplum uzerinde etkiye sahip olabiliyor insan zaten sosyal bir varlik dusunsene su dunyada teksin bir anlami kalir mi kalmaz dolayisiyla her zaman gerek kadin erkek gerek insanin insanla olan iliskisi hangi sekilde olursa olsun arkadaslik duygusal baglar bir sekilde etkileniyor elde olsun olmasin hemcins oldugumuz yakin arkadaslarimizi (en azindan oyle oldugunu sandigimiz insanlari) secerken bile su zamanda cok dikkat etmemiz gerekirken bir de bunun karsi cins versiyonu soz konusu ve ister inanin ister inanmayin istisnasini pek gormedim kadinlari bilemem ama erkekler muhakkak bir sure sonra bu yakinliga (yakin arkadaslik demiyorum) duygusallik karistirmaya meyilli oluyor normal yakin arkadaslik bile hemcins olanlardan bahsediyorum ileride aksi bir durumla karsi karsiya kaldigimiz zaman yanlis arkadas secmis olmamizi anlamamiza neden oluyor birkac seyden de ornek verip kapatayim erkekler arasinda soyle muhabbetler gecer bir arkadasimiz karsi cinsten biriyle samimi oldugu zaman yakin arkadas degildir o yeme bizi filan deriz bunun baska versiyonlari da var erkek der ki bazen o yakin sandigi karsi cins arkadasina yasi kendinden kucukse eger abi deme lazim olur yani kisaca erkekler tehlikeli biz arkadas olurken bile cekiniyoruz hemcinslerimizle belki kadinlarda da aynisi vardir bilmiyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılburada erkegin tavrı önemli bence. Kizlar zaten erkege duygusal mi normal mi baktiklarini belli ediyorlar. Erkeklerde sıkıntı oluyor bu. Hoslanma var mi, cinsel bir seyler var mi diye. Eger bunlardan arınmış bir erkek ise arkadaslik cok guzel ilerliyor.
Baska bir erkek hakkinda bile bilgi alabiliyorsunuz. Benim var bir tane cokta severim, her zaman yanimda olmustur. Gercekten bir dost. Suanki beraber oldugum kisiyle arami yapan kişidir. Yani eger dogru kisiyle ve bazi şeylerden arinmis biriyle arkadaslik yaparsaniz gayette oluyor.
Sadece tek korkum evli ya da sevgili olundugunda beraber oldugum erkegin kiskanma ihtimali zor olan taraf. Arkadasla raadaki mesafeyi korumaya ikimizde calissakta yanlis anlar, kıskanır vs diye ama bazen sadece erkek bir arkadaşinizin olmasi fikri bile beraberlik yasadiginiz erkegi rahatsiz edebiliyor. Bu dengeyi kurmak lazim.
Yoksa oluyor yani. Nadir oluyor, bulunuyor. Cogu erkek gelecekte ben bu kizla olurum ya da bir seyler yasarim umidiyle olsa da az bir kısım kizlari arkadas gibi gorebilen kesim az da olsa varlar ve cogu zaman kendi hemcinslerimden daha guzel, daha eglenceli, samimi, arkadan vurur mu endisesi taşımadan, ruh sagligina iyi gelen bir arkadaslik oluyor.10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
49
Cevap
101Cevap
- Aile & Toplum konusunda 149b cevap paylaştı.
u +1 yılOlabilir tabi ki
10 Yorumla
+1 yılOlmuyor gibi! En son samimi arkadas gurubumum vardi denk geldi yol üstü okuduğu üniversiteye gittim aklıma geldi görüştük yanlış anlamış beni seviyormusun dedi hayir dedim arkadaşlık bitti. Diger arkadaşa söyledim sevgilisi de vardi (bence yoktu) sen neden onun yanina gidiyorsun diyerek arkadaşlığı bitirdi ondan once 2 yıllık arkadaşlığımız vardi. bunun gibi bir sürü hikayem... kısaca başladığı gibi olmuyor birinin olmasa da diğerinin gönlü kayabiliyor istisna var mi bilmem ama sıkıntılı bir durum ha çift vs de olur o ayrı yakınlık bireysellik olmuyor..
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılEğer aralarında çocukluğa dayalı bir bağ yoksa (ki olsa da her şey olabilir) çok zor olduğunu düşüyorum. Kadın, erkeğe biraz yakın davrandığında erkeğin bundan anlam çıkarması oldukça doğaldır. Bir gülüş, söz, hareket veya mimik bile erkeğin aklını başından almaya yetebilir. İki taraftan en az birinin, diğerine duygusal olarak meyletmesi ise pek çok kez görülmüş bir şeydir. Meyleden bu taraf, genel olarak erkektir ama bazı durumlarda kadınların da üstteki yazdığım davranışlardan ötürü duygusal bir karmaşaya düştüğü görülmüştür. Kadın ile erkeğin genel olarak arkadaş olamayacağını daha uygun buluyorum iki cinsiyetin biyolojisine ve psikolojisine göre. Pek tabii ki de bireysel farklılıklar, bazı istisnalar oluşturabilir ama bunların geneli etkileyeceğini düşünmüyorum.
20 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yıl3 tip erkek vardır. 😊 Hunter, friendzoner, blackpiller. 😊 Hunter yani avcı olan erkekler kadınların gözünde ideal olan ve aşık olunan erkektir. 😊 Friendzoner yani arkadaş alanındaki erkekler okulda ödev, işte angarya, hayatta da getir götür yaptırılan kanka statüsünde sohbeti hoş ama cazibesiz erkeklerdir. 😊 Benim de dahil olduğum black piller yani kara hap erkekleri ise tüm kadınların gördüğü an tiksindiği erkekleriz. 😊 İyimser bir blackpillci olarak herkese idealindeki dostla en ideal dostluğu, idealindeki aşıkla da en mutlu aşkı dilerim. 😊
13 Yorumla- +1 yıl
Yok değil, black pill öğretisine inanan demek. 😊
Neden olmasın ki, benim var mesela çocukluğumdan beri tanıdığım yakın erkek arkadaşlarım, birlikte sinamayada gideriz yemeğede gideriz alışverişte yaparız ne var bunda? 🙄
52 Yorumla
Soran+1 yılBi şey yok, arkadaş olanlara vay efendim bunlar kesin fafenkliyor demiyorum öyle bi sormuşsun ki.
+1 yılEş olabilirler ancak kaatedilen sekilde arkadaş olamazlar. Yaradilişa ters düşen bir sey cunku arkadas kalabilmek. Ha evlenirler birbirlerinin en iyi arkadaslari olurlar bu harika olur.😊 Taraflardan biri mutlaka farkli bir duygu hisseder cunku. Digeri de o duygunun varligindan mutlu oldugu icin devam eder.
30 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. bir kadın erkeğin yakın dostu olmamalı. şakalaşmalar gülmeler oynamalar esnasında , her şey olabilir. Bir atasözümüz derki '' Erkekle şaka döğüşe, kadınla şaka fuhuşa gider'' .
bu tür ilişkilerden biraz uzak durmak önemlidir. sonra gün gelir dostum dediğin kadın bebeğini kucağında gezdirir.10 Yorumla
+1 yılGeri kafalı değilsin bence, kadın-erkek arkadaşlığı çok nadir olur çoğu
kimsenin aralarında duygusal veya cinsel bir ilişki gelişir ki bence bu durum biraz da bizim toplulummzdan kaynaklı gibi..
Kankasıyla evlenen, ilişki yaşayan ya da farklı gözle baktı diye kankalıkları bozulanlara şahitlğim var😅.10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. erkeklerin ne tür bir şeytan olduğunu tahmin bile edemezsiniz her türden erkek arkadaşım var bana söylediği şeylere sizlere aktarayım mı kızlar hakkında düşündüklerini nasıl arkadaş edindiklerini bu devirde asla arkadaş falan olunmaz
ne zaman ateş ile barut patlamadan yan yana durdu o zaman olur15 Yorumla- +1 yıl
Bilmediğimiz neler var söylesene az dedikodu yapalım 😆
- +1 yıl
Dedikodu değil caniiimm sohbet muhabbet😆😆
- +1 yıl
😆
- Aile & Toplum konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılNeden olmasın.
Bu zamana kadar söylenenleri unutun.
Eğer arkadaşınızla rahatsaniz anlasabiliyorsaniz erkek ya da bayan olması sizin için önemli mi?22 Yorumla
Soran+1 yılBu zamana kadar söylenenden ziyade benim şahsi fikrim bu, mantıksız geliyor bana
- +1 yıl
Niye mantıksız olsun ki.
Bir erkeğin kız arkadaşı olması onunla illaha sevgili olması gibi bir durum söz konusu olamaz.
Derdini parlasacagi bir sırdaşı olabilir.
O sizin şahsi fikriniz tabi ama bence genellemelerden ve herşeye herkes gibi bakmayı bırakmamız gerek.
- Aile & Toplum konusunda 418 cevap paylaştı.
+1 yılOluyor olmaz diye bişey yok her Kadını Yatağa atacağız diye bir Dünya yok okadarda Seviyesiz değiliz Aaa
Bu nedir yahuu Kadınlar Erkeklerden daha tehlikeli.
Kaldıki Dost olmak birazda Kişinin nasıl Aile Terbiyesi aldığına ve Karakterine bakar. Aaaaaaa
Kadınlar Hep Mahsum Erkekler Suçlu04 Yorumla
Soran+1 yılErkeğe bi şey mi demişim yoksa dötünüzden element mi uydurmuşsunuz bi okuyunuz
- +1 yıl
Verdiğin cevaplara bak güzelim
Soran+1 yıl4 görüşe yorum yapmışım, hiçbirinde de erkeklerle alakalı bi şey dememişim. Ağır kompleks, üzüldüm
- +1 yıl
Gel barışalım
- Aile & Toplum konusunda 494 cevap paylaştı.
+1 yılGeri kafalılık değil de belkide böyle bi durumun olmadı. Bence deneyebilirsin ve ne kadar ön yargılı düşündüğünü anlayacaksın.
12 Yorumla
Soran+1 yılÖn yargı değil, mantık bulamıyorum
- +1 yıl
Yani mantığı yok ki bu işin. Nasıl hem cinsinle dostluk kuruyorsun aynı şeyler aslında. Aranızdaki frekansla alakalı bir şey.
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen denedim olmuyor. Mutlaka ilgi duymaya kıskanmaya sahiplenmeye başlıyorsun. Arkadaşlıktan daha ileride bir ilgi duymaya başladım birlikte takılacağım zaman haftada 1 olurdu aşırı süslenirdim ve gününü çok güzel geçirtmek isterdim masraftan kaçmazdım.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİmkansız.
Sigmund Freud bile ne demiş ;
"Hiçbir erkek sevişmek istemediği bir kadınla arkadaş olmak istemez" demiş. Ve ne kadar can ciğer olduğunuzu sanırsan san erkeğin canı seks istiyorsa sen bile onun için bir av niteliğindesin. Kimse kendini kandırmasın.20 YorumlaBuradan tanışıp buranın dışına çıkıp konuştuğum çok insan oldu. Hepsi de güzel insanlar yazışıyoruz konuşuyoruz sıkıntı yok.
12 Yorumla
Soran+1 yılYazışıp konuşmak dostluk değil benim nezdimde
Oluyor tabi 4 tane arkadaşım var ama hepsi çok yakın hiç birini diğerinden ayırt edemem bu daha yakın arkadaş diye hem hepimiz birlikte eğlenmeye gideriz veya toplaniriz ya da fark etmez sadece bir tanesi ile
20 Yorumla
+1 yılçok çok nadiren olur o dediğin olursa ama gerçekten nadir olur ve 2 tarafında birbirini çekici bulmaması gerekir (ya da 2 sinden 1 inin aseksüel veya eşcinsel olması) ama ondan hariç hayır olamazlar o işin sonu yaş.
10 YorumlaArkadaş ile dostu ayıralım evvela
Arkadaş ile eğlenirsin
Dost ile anlaşirsin.
Kadın ile erkek...
Elbette anlaşabilir
Ama aradaki mesafeyi sıfır metreye çekersen...
O işin sonu yatakta biter.
Bunu akıl söylüyor10 Yorumla
+1 yılArkadaş olunabilir ama yakın dostluğa ben de inanmıyorum. O kadar samimi olduğun bir insana yüzde 0 bir hissizlik mümkün değil.
40 Yorumla
+1 yılOluyor olmasına ama çok da buluşmamak gerek. Sonra işler başka tarafa evriliyor. Buluşulsa bile samimiyeti belirli düzeyde tutmak gerekir.
Öbür türlü kesin bir taraftan kıvılcım çıkmaya başlıyor.20 YorumlaOlabilir ama sınırlar içinde. Bir kız arkadaş gibi samimi olamaz benim için ama. Öyle durumlarda arıza çıkıyor
30 Yorumla
+1 yılEn iyi dostluklar kadın ve erkekten çıkıyor zaten tabi bir ysre sonra erkek sacmalayip kadına açılmazsa
30 Yorumla
+1 yılEğer iki tarafta kendini biliyorsa akıllı mantıklı insanlarsa olunabiliyor, genelde bir tarafın hoşlanmasıyla bitiyor böyle arkadaşlıklar ama bitmeyenler de var
10 YorumlaGeri kafalı olarak düşünüyorsan bende öyleyim o zaman. Şahsen geri kafalı olmak değildir. Sadece yaşam tarzıdır bence. Dostlarımın hepsi hemcinsim oldu bugüne kadar. Karşıt cinsler bana gıcıklar. 😃
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılArkadaş olabilir ama yakınlık riskli olur.
Aslında insan kendini bildikten sonra sorun olmaz ama ister istemez cinsellğe yönelebilecek çekimler ortaya çıkar.10 Yorumla
+1 yılOluyor şahsen 3 guzel samimi arkadasim var yer yer olur tek basina bulusuruz yer yer birlilte bulusurz bu olur
20 YorumlaAile & Toplum konusunda 740 cevap paylaştı. Çok saçma. Hatta eşli buluşmalar da çok tehlikeli. Samimiyeti fazla kaçırınca ilerisi hiç iyi olmuyor.
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yıl@23gazipolis46 benim dostum arkadaşım kardeşim sırdaşım öyle çok şeyim oldu ki dostluğundan da ondan da vazgeçmem evet kadın erkek dost olur.
20 Yorumla
+1 yılEvet geri kafalisjn. Mesela ben karşımdakinr kadın erkek diye bakmam insan diye bakarım. Ve arkadasligin dostlugun cinsiyeti olmaz.
20 YorumlaAlakası yok bende aynı fikirdeyim sizinle bir süre sonra mutlaka bir yakınlaşma olur sadece haberiniz olmaz
10 Yorumla
+1 yıl@ölümmmeleğiii kadın ve aynı yaşlarda olmamak henüz birbirimizi giremesek dahi benim dostum ablam her şeyim oldu
14 Yorumla- +1 yıl
Görüntülü konuşuyoruz ya la bebe🤦😂
- +1 yıl
O ayrı la 🤣
- +1 yıl
O ayrı la nene 🤣🤣
- +1 yıl
😎😎
- Aile & Toplum konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılKedi ile köpeğin dost olduğu onlarca video var. Bu dostluğa inananları kedilerini köpeklerin yanına bırakmaya davet ediyorum.
İstisnalar olabilir ama şartlar uygun olduğunda arkadaşlık kalmaz10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılOlabiliyor ama %95 oranında bir duygusal ya da cinsel çekime yenik düşe biliyorlar insan.
%5 lik kısım ise gerçekten dost kala biliyor.10 Yorumla
+1 yılKüçüklükte mahallede vardı bi arkadaş orada kaldı farklı evlere taşınmasaydım belki olabilirdi ıyiki olmamis ıyiki yapmamışım diyorum😆
10 Yorumla
+1 yılValla tam olarak senin gibi düşünüyorum erkekle kız arkadaş olması ateşle barutun beraber olması gibi her an her şey olabilirmiş gibi geliyor bana
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 790 cevap paylaştı.
+1 yılÇok çok zor... Ama olmaz değil. Benim var çok yakın kız arkadaşlarım var. Ancak arkadaşlıktan öteye geçen bir durumumuz olmadı hiç.
10 Yorumla
+1 yılYakın dost kalmak imkansıza yakındır. Bir süre sonra flörte döner.
Normal sıradan bir arkadaşlık ideal olandır kanımca..10 YorumlaAynen doğru düşünüyorsunBencede iş arkadasi olur okuldan olur Topluca buluşulur iş gereği tek de bazen buluşulur ama Kanki olmazz
10 Yorumla
+1 yılKadınla erkek arkadaş olamaz.
Ne zaman yan yana gelseler akıllarına s. X kesin gelir.
Bir süre sonra yatakta bulurlar kendilerini11 Yorumla- +1 yıl
Sen öylesin diye herkes öyle değil. Ben bir erkeğe baktığımda aklıma hiç öyle şeyler gelmiyor
- Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.
u +1 yılEvet olur 30 yıllık erkek kankalarim var. Erkekler ve kadınlar dost olabilir
20 Yorumla
+1 yılBelli bir mesafe içinde elbette olabilir ama karşı taraf işi sapitirsa konuşmayı kesmek lazım
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılOlamaz, illa birinin aklı kayar, aşk ortaya çıkar kaçınilnaz son...
20 Yorumla
+1 yılBende senin gibi düşünüyorum erkekle kadın çok samimi olmaz yani arkadaşliktan aşka dönüşüyor
10 Yorumla
+1 yılolabilir ama sonunda ikisinden birisi ondan hoşlanmaya başlar
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı. Çok yakınlık belki ilk başta düşünülmeyen sonuçlara evrilir.
10 YorumlaBence olamaz. Olacak kisi ya sevgilisidir ya da esi onun dışındakilerle olmaz
10 Yorumla
+1 yılOndan sonra kankamla seviştim kankamla seks yaptım noolacak diye soruyorlar.
10 Yorumla
+1 yılbende inanmıyorum en son başbaşa takıldığımızda sabah beraber uyandık
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 978 cevap paylaştı.
+1 yılBenim var ve hiç birbirimizi üzecek bir şey yapmadık
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılKadın erkek yskın dost olursa gerisi ateş ya da barut ya da evlilik
10 Yorumla
+1 yılBenim kavramlarıma ters ve benim gibi düşünenle beraber olurum gerisi ister dost olur ister kanka.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 744 cevap paylaştı.
+1 yılEvet dost olabilir bence seviyeli ve mesafeli bu şekilde bence
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 826 cevap paylaştı.
+1 yılÇokta güzel oluyor, çokta eğleniliyor. Yeterki kafan uysun. Her uyumlu insan evlenecek sevgili olacak diye bir şey yok.
10 Yorumla
+1 yılOlunur ama bir taraftan biri sonradan çatlak veriyor gibi 🙄
10 YorumlaBenim var öyle bir arkadaşım. Ve aklından zerre öyle bir düşünce geçmedi
10 Yorumla
+1 yılHayır değilsin
Iki tarafında duygusal boşluğu olmasa olabilir
Obur türlü zor10 Yorumlanadiren de olsa oluyor ya ben de inanmıyordum ama oluyor
10 Yorumla
+1 yılBende olabileceğini düşünmüyorum mesafeli arkadaşlık olur anca...
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 11,7b cevap paylaştı. Yakın dost' ta olabilirler, yakın TOST 'ta olabilirler. Niyet önemli 😏
10 Yorumla
+1 yılBence de olamaz, olursa fırsat bulunca karı - koca olur.
10 Yorumla- Devamını Gör (90)
Devamını Gör(135)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem