Aile & Toplum Tapuda niye by? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ev aldım tapuda tarla diye gözüküyo arsa yazması gerekmiyomu dogrumu Güncellemeler+1 yıl Yeni Tapuda niye by? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Sessizlik00 Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 95% +1 yıl Arsa da yazar ama kat mülkiyeti olarak belirtmesi lazim. Dikkat et dolandırılma 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Napcam Yorumla Sessizlik00 +1 yıl Aldin mi tapuyu Yorumla Soran +1 yıl Aldım daha parayı vermedim Yorumla Sessizlik00 +1 yıl Tapuya bakayım ancak ordan ne olduğunu net söylerim. İskani alınmamış olabilir ve sıkıntı yaşarsın Yorumla Soran +1 yıl Bana burdan biraz anlat nerde ne yazicak daire no 1 5 yazili Yorumla Sessizlik00 +1 yıl Daire no yazıyorsa problem olmaz. Ama sen bina yoneticisine iskani alınmış mi onu sor hatta evrakıni gör direkt. Yorumla Soran +1 yıl Daire no yaziyo Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Orada daha imar bile geçmemiş, iskanı alınmamış. Kat mülkiyeti de yok. O ev kaçak hayalet bir ev ve beş para etmez 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Exper geldi baktı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bilgi vermedi mi? Tarla geçiyor diyorsun Yorumla
ellerindelisi Takip Et Xper 6 Yaş: 39 , eic 89% +1 yıl ev aldığında tapuda tarla yazıyorsa, kat mülkiyetin yok demektir diye biliyorum. 0 0 Yorumla
betamanyak Takip Et Guru Yaş: 40 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 421 cevap paylaştı. Tarla yazıyorsa imarı bile alınmamış demektir 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Diyorum adama imar olmadan elektornik su yapılmaz diyolar exper gelmez dedi Yorumla betamanyak +1 yıl Ne demek gelmez tarlaya değer bicemiyor mu eksper ayrıca tarla alanına konaklamalik ev yapılabiliyor 1/50 oranında olması lazim imar olan yerde arsa yazar planı çizilmiş onaylı bina kat ittifakı olur iskan alınmış bina/ev kat mülkiyetine döner Yorumla
Secilya035 Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl İmarsız yere yapılan yerden ev almışın. 0 0 Yorumla
xsarinx Takip Et Master Yaş: 57 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 7,2b cevap paylaştı. Oooo imar geçmemiş, kat mülkiyeti kurulmamış. 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Vallami doğruyu soyle Yorumla Soran +1 yıl Arsa mı yazardi Yorumla xsarinx +1 yıl İmarlı olsa arsa yazar. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Arsa da yazar ama kat mülkiyeti olarak belirtmesi lazim. Dikkat et dolandırılma
Napcam
Aldin mi tapuyu
Aldım daha parayı vermedim
Tapuya bakayım ancak ordan ne olduğunu net söylerim. İskani alınmamış olabilir ve sıkıntı yaşarsın
Bana burdan biraz anlat nerde ne yazicak daire no 1 5 yazili
Daire no yazıyorsa problem olmaz. Ama sen bina yoneticisine iskani alınmış mi onu sor hatta evrakıni gör direkt.
Daire no yaziyo
Orada daha imar bile geçmemiş, iskanı alınmamış. Kat mülkiyeti de yok. O ev kaçak hayalet bir ev ve beş para etmez
Exper geldi baktı
Bilgi vermedi mi? Tarla geçiyor diyorsun
ev aldığında tapuda tarla yazıyorsa, kat mülkiyetin yok demektir diye biliyorum.
Tarla yazıyorsa imarı bile alınmamış demektir
Diyorum adama imar olmadan elektornik su yapılmaz diyolar exper gelmez dedi
Ne demek gelmez tarlaya değer bicemiyor mu eksper ayrıca tarla alanına konaklamalik ev yapılabiliyor 1/50 oranında olması lazim imar olan yerde arsa yazar planı çizilmiş onaylı bina kat ittifakı olur iskan alınmış bina/ev kat mülkiyetine döner
İmarsız yere yapılan yerden ev almışın.
Oooo imar geçmemiş, kat mülkiyeti kurulmamış.
Vallami doğruyu soyle
Arsa mı yazardi
İmarlı olsa arsa yazar.