Iyi geliyor mu çığlık atmak?

Erkekler genelde çığlık atmak yerine kapıya, duvara, dolaba vururlar. Ama o siniri boşaltmak için bağırmakta iyi gelir. Daha önce küfürlü şekilde yaptım iyi geliyor.
Ben bir çiğlik atıp sonra hanımefendi kişiliğime bürünmek istiyorum 😀
"Sıdıka" vardır ya hani eski bir dizi, çok severdim ben, çok bizden, çok gerçek bir hikâyeydi. Bazen öyle geçmişe gidince kafam açar izlerim ben.
Aklımda ordan kalan bir replik var;
Bir bölümde Amerikada yaşananlara, Irak savaşına karşı ABD Başkanını arıyor ve telefon düşürdüğünde de sadece çığlık atıyor Sıdıka.
Annesi “o kadar uğraştık telefonu düşürmek için sen sadece çığlık mı attın?” diye kafasına vuruyor.
Sonra Sıdıka “Çığlık her dil de aynıdır” diyor.
Çığlık her dilde aynıdır.
Feryattır, figandır, acıdır, çaresizliktir, kaybetmişliktir, korkudur..
Sesli çığlık iyidir de bir de içine içine sustukları var insanın.
O atamadığın çığlıkların göğüs kafesini acıtır.
Dediğin gibi bazen birinin yüreğinden kopan çığlık diğerinde karşılık buluyo , çünkü onlarin acıları akraba...
Cevap
8Cevap
evet...
her iki durumda da iyi geliyor denedim ben :)
avazım çıktığı kadar bağırdım bir odaya kapatım kendimi..
O anlık rahatlatır.üzüntü stres bunlar sebepdir. Kimine göre delilik bana göre içindeki öfkeyi çaresizliği veya haksızlı kusmaktır
En çok yapmak istediğim şeydir ıssız bir ortamda avazın çıkıncaya kadar bağırmak ağlamak ortam ve şartlar olmuyor malesef
Onun yerine aram bozuk olanları arıyorum zaten 2 dakka sonra bağırmaya başlıyorsun otomotik sjsjsjjsj
Agir geliyor bazen kadınlara yaptıkları vicdan ve ilahi adalet baskısı şaşırtıyor
Bilmiyorum ama böyle deli gibi haykirasim isyan edesim var
Evet ama benimki daha çok ciyaklama tarzı
😂😂
😂
Susmayi tercih ederim genelde..
Onu bilmem de sessiz çığlıklar çok rahatlatıyor
Rahatlatır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?