Görünce korkuyorum aşırı korkunclar asla saygı duymuyorum gayet korkunç bir misal Kerimcan Durmaz.
Bir erkek nasıl makyaj yapar kendine ya iğrenç
Bir erkek nasıl makyaj yapar kendine ya iğrenç
Onlarda insan sende insansın öcü değiller yemezler seni korkmaa, herkesin kendi hayatı sonuçta. ve korkmak ayrı bir şey ama saygı duymak zorundasın her kim olursa olsun sana bir zararı vs yoksa saygılı olmalısın
bence onlar çok zararsız... kerimcan kustan kelebekten mutlu olan minik bir kizcocugu gibi... nromal erkek diye gördüğün bazı kişilerde canice kadın cinayetleri var... hiç duydunmu sen bir eşcinsel erkeğin şiddet uyguladığını cinayet işlediğini... hepsinin elinde bir kedi köpek çiçek böcek. . bence çok masumlar çünkü içlerinde kadın merhameti kadın sıcaklığı var.
Ben her türlü çekiniyorum, ama evet bu bir seçim değil bunu da bilmek lazım, arkadaşım vardı doktor zaten tanınıyor trans k. oldu ama hep uzak kaldım bir türlü sevemyorum içim ısınmıyor, harekretler bir garip oluyor çok değişik olyır.
Cevap
9Cevap
Bende yakıştırmiyorum erkeklere ama onların hayatı bize karışmak düşmez
Makyaj kadınların tekelinde değil, sadece tarz olsun diye oje süren erkekler de var ve diğer errrkekkk hemcinslerinden daha samimi olabiliyorlar, kimse senin saygına muhtaç değil bu arada kendinize çok fazla anlam yüklemeyin
Bu onun tercihi değil rahatsızlığı
Bu açıdan bakmayı dene
kisiyi sevmek zorunda degilsin ama saygi duymak ZORUNDASIN!
Haklısın türbanının içindeki şeytanlardan korkuyom çok ürkücütü cin gibiler
h
ttps://youtu. be/3gGLp31H30s
Link kaydı 😂😂 https://youtu.be/3gGLp31H30s
Gençken bende bir irkilirdim
Kendi hayatına bak
Al benden de o kadar
Sonunda böyle düşünen bi kız
Bende duymuyorum
hklsn
Ben sadece kerimcandan nefret ediyorum
Kusasım geldi 🤦