O kadar ağırkanlı ve ağırbaşlıyım ki erkekler hep ne bu ciddiyet neden bu kadar ciddisin diyor cilve desen sıfır zaten hiç kadınsı olamıyorum bu erkekleri iten bir şey değil mi
3 ay
O kadar ağırkanlı ve ağırbaşlıyım ki erkekler hep ne bu ciddiyet neden bu kadar ciddisin diyor cilve desen sıfır zaten hiç kadınsı olamıyorum bu erkekleri iten bir şey değil mi
Cevap
10Cevap
Bazılarını iter bazılarının da dikkatini çeker sonuçta herkes bir değil
Karakterin oturmuş kötü bir şey değil ilerde aynı evde olavağın biri olur ona yaparsınız
cilveli değilim yapmak değil ki konu kadınsı değilim
Kadınsı olmak için bir şey yapmaya gerek var mı?
Evet davranışlarım hiç öyle degil
Anladım rahat değilsiniz büyük ihtimal
Beni beğenmeyen, hafif de olsa ilgi göstermeyen kız dünya güzeli olsa da bacımdır.
Şimdi kızların erillik çok oluyor azından harbi dişilik var
Bence olması gereken beni aksine etmez çeker hanımefendi belli bir duruşu olan kadınlar daha çok ilgimi çeker
Evet hanımefendi duruyorum ama cilve hiç yok
Cilve olayı tamamen erkeğin keşfetmesi gereken bir şey yani cilve baş başa yapılır ulu orta ortamda yapılmaz olması gereken bu bir erkekle baş başa kaldığında Bir erkek onu keşfeder ortaya çıkartır Bence senin cilven henüz Keşfedilmemiş
Cilvesiz kadın olmaz bence
Ben kadın değil miyim o zaman aaa
Senin de içinde var:)) ortaya cıkması lazım
Evet engeller bana itici geliyorlar
Cilveli seviyorlar genelde
Seven her türlü sever.
Kadınsı olmayan kadını hangi erkek istsr
Evet iter
Kadından bile saymam
Evet iter
Biraz korkarım
Neden
Kızar yanlış anlar diye
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Yazdıklarında bir kırgınlık hissediliyor, sanki “olduğum gibi yeterli değil miyim” diye soruyorsun 🌿 Şunu bil: ağırbaşlı olmak itici değil, gizemli ve güçlü bir enerji de yaratabilir. Erkeklerin “neden bu kadar ciddisin” demesi, senin sınırlarının net olmasından kaynaklanıyor olabilir 😉 Cilve tek kadınsılık göstergesi değil. Kadınsılık bazen bir bakışta, bazen sakin bir gülümsemede saklıdır. Sen doğanı bastırmaya değil, yumuşak temaslar eklemeye odaklanmalısın 💫