SEVGİSİZLİK ÖLDÜRÜR?

Çok doldum çok yoruldum.. psikolojik sorunlarım var üzüldüğümde kendimi çaresiz hissettiğim her an aklıma intihar geliyor.. bunu düşünmek istemiyorum ama çaresiz çıkmazda hissettiğimde düşündüğüm tek şey ölmeyi dilemek.. Allahım canımı intihar şeklinde almasını istemiyorum.. Allahımın verdiği canı benim almam haddim değil biliyorum ama istemsizce böyle düşünüyorum.. eğer ölürsem tüm üzüntülerimden kurtulurum diye düşünüyorum.. bana bunu düşündüren şey çocukluğumda yaşadığım travmalar.. 12 yaşında ilk intihar girişiminde bulundum.. kuzenim ve arkadaşı tarafından aylarca cinsel tacize uğradım ve intiharda bulundum.. babamdan şiddet gördüm.. canım Annem çok zor şeyler yaşadı gözümün önünde.. hepsine şahit oldum.. 16 yaşımda babam dövüp evden kovdu 1 hafta dışarıda kaldım.. sokakta tacize uğrayınca eve dönmek zorunda kaldım babamdan şikayetçi oldum bana şiddet uyguladığı için.. ama bir yere varmadı.. 17 yaşımda erkek arkadaşımın arkadaşları tarafından zorla alıkonuldum ve cinsel tacize darpa uğradım.. olaydan iki gün sonra intihar girişiminde bulundum.. şikayetçi oldum ceza aldılar.. 18 yaşımda babam böyle giyinip gezersen tecavüze de uğrarsın hak ediyorsun dedi ve beni dövüp evden kovdu.. sokaklarda kaldım.. karşıma bir çıktı ve aşık olduk evlendim.. bana delice aşık olan adam gitti başka bir adam geldi.. sevgisiz ilgisiz bir adam geldi.. yaşadıklarım çok ağır geliyor taşıyamıyorum. Tek istediğim huzur ve sevgi.. bir önceki paylaştığım yazıyı okuyarak bu soruyu daha iyi anlayabilirsiniz.. bu o sorunun devamı.. Yüklerim beni öldürüyor.. babam yüzünden 18imde evlendim.. şu an mutsuz bir evlilik yapıyorum.. onu çok seviyorum ama çok mutsuzum.. çok sevgisiz bir adam.. ondan tek istediğim sevgisini hissettirmeseydi.. yahu insan düşünmez mi bu kadın çok zor şeyler yaşamış üzülmüş bende bu kadını üzmemeliyim demez mi? Çok hassas kırılgan bir kadınım.. intihar çözüm değil biliyorum.. ama bunu düşünmeden edemiyorum.. Beni kimse dinlemiyor anlamıyor.. kimse anlamak istemiyor.. kimseye anlatamıyorum.. galiba ölüyorum.. içim ölü..
SEVGİSİZLİK ÖLDÜRÜR?