Selam KS ahalisi! Bu mevzuda ne düşündüğünüzü merak ediyorum. Uzun süre sevgisiz kalmak ruhunuzu yorup sizi yavaş yavaş hayattan soğutuyor mu?

Selam KS ahalisi! Bu mevzuda ne düşündüğünüzü merak ediyorum. Uzun süre sevgisiz kalmak ruhunuzu yorup sizi yavaş yavaş hayattan soğutuyor mu?

Sevgisiz yaşamaktan kastettiğin, bir karşı cinsin sevgisi ise, olması şart değil. Sosyal çevrenizden, ailenizden, arkadaşlarınızdan sevgi ve saygı görüyorsanız yeterli. Bir karşı cinsin olmayışının ömrünüzü uzatması bile mümkün.
Senin ömrün biraz kısaldı galiba karşı cins sayesinde..
Karşı cinsten uzak durarak uzatmaya çalışıyorum işte 🤣🤣🤣
Çocuklarım, arkadaşlarım yetiyor.
Allah daim etsin.. 🙂🙂
abi vallaha sorma hayattan zevk almaz olduk hissizleştik
Bir çiçeğe yeterince su vermek onu büyütür, bir insana sevgi vermek onun ruhunu besler. Tam tersi ise çiçeğin çürümesi, insanın ise duygularının ölmesidir..
Sevginin varlığı çok özel ama asıl bir sohbet ederek derdini anlatacağın dertlesecegin insan olmayışı can sıkıyor
Cevap
7Cevap
Evet sevgisizlik beni öldürdü mesela
Kesinlikle öyle. Sevgisizlik dünyadaki en kötü his. İnsanı bitiriyor tüketiyor çünkü hepimizin özü sevgi. Ve sevgi olmadan soluyoruz, susuz kalan çiçekler gibi...
Yavaş yavaş öldürüyor, hissizleştiriyor. Kadin erkek ilişkilerine olan saygın da bitiyor uzun vadede. Ben şahsen annelikle yaşadım en çok sevgiyi onun dışındaki sevgiye yabancıyım oldukça.
Hayır hayatta soğutmadı yalnız zaman geçirmek. Hatta böyle hiç olmadığı kadar daha iyiyim yalnız😎
Sevgisiz büyüyen insanların geneli mutsuz, umutsuz, karamsar olur, mutsuz insan zatten ölü insandır ki
Geçmişte olsaydi evet. Şu anki brn için sevgi b.. ktan bir şey ölmek yerine uzun yaşarım 😀
İlla birilerinin sevgisine ihtiyaç duyuyoruz.
Aile, eş, evlat, sevgili vs
Araştırıyorum illa ilacı vardır. Kadına bütün duygularım bitirmek istiyorum.
Sevgi yoksa sarılmak da yoktur öldürebilir.
kardesım kendınızı gelıstırın ben kımsenın benı sevmesıne ıhtıyac duymuyorum gelenın de kalbımde yerı var tabı kı
İçten içe kalbi yer bitirir yalnızlık ama yanlış kişi ile beraber olmak yalnız yaşamaktan beterdir
Sevgililikte öldürüyor ölüm kaçınılmaz
Kimsenin beni sevmesine muhtaç değilim.
Ruhsuzlaştırıyor
Yıpratır
Öldürür tabi
Evet öyle
Evet öldürüyor
Evet insanı ayakta tutan şey sevgidir
Biraz öyle
Olabilir
İyi akşamlar
öldürür