Lütfen Ciddiye Alın, Evli Olanlar Özellikle..
merhabalar 2 yıldır birlikteyiz ve 1,5 senedir de nişanlıyım. Nişanlım çocukluk arkadaşım ve 10 yıldır yurtdışında, ayrıca aynı mahallede büyüdük aileler birbirini çok iyi tanır. Şöyle başlayım, İlk başlarda teyzesi biz evlenmeyelim diye çok sorun yarattı iftiralar attı ikimizede ama sonunda kazdıgı kuyuya kendi düştü nişanlımın ailesi kadını sildiler. Sonrasında eltim kıskançlıklara başladı küçük görümcemin davranışları değişti derken zamanla kaynanamda haksızlık ayrımcılık yapmaya başladı bu böyle 1 senedir var. şu an ise eltimle küsüz, küçük görümcem ona uyup onun gibi davrandığı için konuşmuyoruz, kaynanamda eltim ne yaparsa ses çıkaramıyor korkuyor anlayamıyorum inanın kafayı yiyecem artık. Geçen eltim çocugunun doğum gününü yapmış herkes tüm sülale orda beni çagırmadılar kaynanam resmen ortak oluyor ona ve inanın asla yüzümden gülümseme eksik olmayan bir insanım, ve tabikide eşim kıyameti kopardı ama ailesi napabilir.. Beni süreki dışlıyorlar hiçbiryere çağırmıyolar aramıyolar ilgilenmiyorlar Eşim yurtdışında nişanlılık dönemimiz olmadı dolayısıyla duygusal yönden eksiğim.. Eşim onlara bakıyor eşim geçindiriyor eşimin aldığı evde oturuyorlar buna rağmen adamdan saymıyorlar beni benim ailemde olsa el üstünde tutulur bunlar hep dışlayıp eziyolar, bende muhattap olmuyorum aramıyorum ilgilenmiyorum ama içime çok dokunuyor zoruma gidiyor napacam bilmiyorum, 1 sene içerisinde bende yurtdışına gidicem oyüzden takma diyolar ama olmuyor eşim bana ne alırsa ne yaparsa her yaptıgını yaptığımızı kıskanıyorlar taklit ediyorlar bende ne görüyolarsa aynısını yapıyolar bide adamdan saymıyolar.. Eşim maddiyatı yavaştan kesti tavırlarını değiştirdi onlara, temmuzda gelecek inşallah ama ben onlarla muhattap olsun daha istemiyorum, buyuzden antidepresana başladım dün, tedavi altındayım psikolojim normal değil onlar yüzünden sürekli eziklik dışlanma içerisindeyim benim durumumu yaşayanlar anlarlar kızlar yardım edin
merhabalar 2 yıldır birlikteyiz ve 1,5 senedir de nişanlıyım. Nişanlım çocukluk arkadaşım ve 10 yıldır yurtdışında, ayrıca aynı mahallede büyüdük aileler birbirini çok iyi tanır. Şöyle başlayım, İlk başlarda teyzesi biz evlenmeyelim diye çok sorun yarattı iftiralar attı ikimizede ama sonunda kazdıgı kuyuya kendi düştü nişanlımın ailesi kadını sildiler. Sonrasında eltim kıskançlıklara başladı küçük görümcemin davranışları değişti derken zamanla kaynanamda haksızlık ayrımcılık yapmaya başladı bu böyle 1 senedir var. şu an ise eltimle küsüz, küçük görümcem ona uyup onun gibi davrandığı için konuşmuyoruz, kaynanamda eltim ne yaparsa ses çıkaramıyor korkuyor anlayamıyorum inanın kafayı yiyecem artık. Geçen eltim çocugunun doğum gününü yapmış herkes tüm sülale orda beni çagırmadılar kaynanam resmen ortak oluyor ona ve inanın asla yüzümden gülümseme eksik olmayan bir insanım, ve tabikide eşim kıyameti kopardı ama ailesi napabilir.. Beni süreki dışlıyorlar hiçbiryere çağırmıyolar aramıyolar ilgilenmiyorlar Eşim yurtdışında nişanlılık dönemimiz olmadı dolayısıyla duygusal yönden eksiğim.. Eşim onlara bakıyor eşim geçindiriyor eşimin aldığı evde oturuyorlar buna rağmen adamdan saymıyorlar beni benim ailemde olsa el üstünde tutulur bunlar hep dışlayıp eziyolar, bende muhattap olmuyorum aramıyorum ilgilenmiyorum ama içime çok dokunuyor zoruma gidiyor napacam bilmiyorum, 1 sene içerisinde bende yurtdışına gidicem oyüzden takma diyolar ama olmuyor eşim bana ne alırsa ne yaparsa her yaptıgını yaptığımızı kıskanıyorlar taklit ediyorlar bende ne görüyolarsa aynısını yapıyolar bide adamdan saymıyolar.. Eşim maddiyatı yavaştan kesti tavırlarını değiştirdi onlara, temmuzda gelecek inşallah ama ben onlarla muhattap olsun daha istemiyorum, buyuzden antidepresana başladım dün, tedavi altındayım psikolojim normal değil onlar yüzünden sürekli eziklik dışlanma içerisindeyim benim durumumu yaşayanlar anlarlar kızlar yardım edin
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Millet kaynanasından eltisinden dıdısından uzak durmak ister, hazır ne güzel onlar uzak duruyor bence kıymetini bil. Böyle şeyler için de saçma sapan ilaçlar kullanma. Çocuğunun doğum gününden sanane ki. Ne kadar uzak o kadar iyi çok yanlış düşünüyorsun. Aklını sadece nişanlınla ilişkin ve kuracak olduğunuz yuva meşgul etmeli böyle boş yerler değil
Öyle tabikide ama gözüme gözüme sokuyorlar istenmemek çok kötü bakın inşallah yaşamazsınız birde eşim ailesi diye onlarla bir yere kadar sürtüşüyor sonra normale döner gibi oluyor zoruma gidiyor ipler kopsun istiyorum
Senin kendine güvenin gelsin biraz ya. İstenmemek ne demek. Seni isteyen kişi belli yetmiyor mu başkalarını neden umursuyorsun
Öyle değil kuzum tabikide yetiyor, onlar hep böyle devam ediyorlar eşim bir süre sonra onlarla illaki iyi oluyor anladınmı bu benım zoruma gidiyor bana öyle davranan insanlarla iyi olmamalı ben olsam cidden reddederim öyle aileyi, yuva kurmamı istemiyorlar diye düşünürüm
Eşinle ailesinin ilişkisi eşini ilgilendirmez. Fazla müdahil olup adamı tercih yapmak zorunda bırakma çünkü normal bi insan anne babayı seçer
Eşini ilgilendirir* yanlış yazmış
Evet doğru, onu ilgilendirir ve tercih yapmak zorunda kalırsa mecburen onları seçer.. peki temmuzda geldiğinde nikahımız olacak hazırlıkları bile tek başıma yapıyorum biliyomusun, nikah elbisem çiçeğim şekerim organizasyon.. Hiç birşeyime ortak olmadılar bugüne kadar.. Ben eşim geldiğinde nasıl davranayım sence sen olsan ne yapardın nasıl olurdun eşine ve ailesine karşı bide nikahında olacak düşün
Misafir gibi gelip gitsinler yarın birşey olduğunda da sen misafir gibi davranırsın ;)
Çom tatlısın sen ya çok sevdim seni gerçekten 😂😂😂 Beni çok güzel gaza getiriyosunn, eşim geldiğinde ailesine ve eşime davranışım nasıl olmalı sence ne yapmam lazım şu durumda
Eşinle hasret gidermeye bak derim 🤭 ailesi davet ederse gidersin işte misafir gibi 😏 bozuntuya verirsen zoruna gittiğini anlayıp tavırlarını arttırırlar. Normal davran
Çok teşekkür ederim ☺️ iyi geldin bana
Rica ederim..
Bana normalden mesaj atabilir misin peki seninle normaldede sohbet isterim merak etme kötü niyetli biri değilim
Olur atayım
Bekliyorumm 🥰
Mübarek destan yazmış kızım insan evladı okuyacak bunu