Kızlar, Kaynana görümce elti sorunsalı?

Lütfen Ciddiye Alın, Evli Olanlar Özellikle..
merhabalar 2 yıldır birlikteyiz ve 1,5 senedir de nişanlıyım. Nişanlım çocukluk arkadaşım ve 10 yıldır yurtdışında, ayrıca aynı mahallede büyüdük aileler birbirini çok iyi tanır. Şöyle başlayım, İlk başlarda teyzesi biz evlenmeyelim diye çok sorun yarattı iftiralar attı ikimizede ama sonunda kazdıgı kuyuya kendi düştü nişanlımın ailesi kadını sildiler. Sonrasında eltim kıskançlıklara başladı küçük görümcemin davranışları değişti derken zamanla kaynanamda haksızlık ayrımcılık yapmaya başladı bu böyle 1 senedir var. şu an ise eltimle küsüz, küçük görümcem ona uyup onun gibi davrandığı için konuşmuyoruz, kaynanamda eltim ne yaparsa ses çıkaramıyor korkuyor anlayamıyorum inanın kafayı yiyecem artık. Geçen eltim çocugunun doğum gününü yapmış herkes tüm sülale orda beni çagırmadılar kaynanam resmen ortak oluyor ona ve inanın asla yüzümden gülümseme eksik olmayan bir insanım, ve tabikide eşim kıyameti kopardı ama ailesi napabilir.. Beni süreki dışlıyorlar hiçbiryere çağırmıyolar aramıyolar ilgilenmiyorlar Eşim yurtdışında nişanlılık dönemimiz olmadı dolayısıyla duygusal yönden eksiğim.. Eşim onlara bakıyor eşim geçindiriyor eşimin aldığı evde oturuyorlar buna rağmen adamdan saymıyorlar beni benim ailemde olsa el üstünde tutulur bunlar hep dışlayıp eziyolar, bende muhattap olmuyorum aramıyorum ilgilenmiyorum ama içime çok dokunuyor zoruma gidiyor napacam bilmiyorum, 1 sene içerisinde bende yurtdışına gidicem oyüzden takma diyolar ama olmuyor eşim bana ne alırsa ne yaparsa her yaptıgını yaptığımızı kıskanıyorlar taklit ediyorlar bende ne görüyolarsa aynısını yapıyolar bide adamdan saymıyolar.. Eşim maddiyatı yavaştan kesti tavırlarını değiştirdi onlara, temmuzda gelecek inşallah ama ben onlarla muhattap olsun daha istemiyorum, buyuzden antidepresana başladım dün, tedavi altındayım psikolojim normal değil onlar yüzünden sürekli eziklik dışlanma içerisindeyim benim durumumu yaşayanlar anlarlar kızlar yardım edin
Kızlar, Kaynana görümce elti sorunsalı?