Moda & Stil Kızlar, Tayt içlik midir? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Tayt içlik midir dış giyim mi Güncellemeler1 yıl Güncel Güncellemeler1 yıl Güncelle Kızlar, Tayt içlik midir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Gizli Üye (18-24) 1 yıl dışarıdayken içlik evdeyken dış giyim 😉 1 130 Yorumla Soran 1 yıl Kapalısın sanırım Yorumla Cevap sahibi 1 yıl alakayı çözemedim Yorumla Soran 1 yıl Kapalı olan dışarda tayt giyiyor mu Yorumla Cevap sahibi 1 yıl giyen var bu arada. açık olup giymeyen de var ve evet kapalıyım Yorumla Soran 1 yıl O zaman bingo ben kapalı olupta dışarı da giyen görmedim hoşta olmaz Yorumla Cevap sahibi 1 yıl ben gördüm malesff 👺 Yorumla Soran 1 yıl Modern kapalılardan mısın Yorumla Cevap sahibi 1 yıl o ne la Yorumla Soran 1 yıl Pantolon mesela laa Yorumla Cevap sahibi 1 yıl bol üstlerle giyiyorum Yorumla Soran 1 yıl Yaş kaç Yorumla Cevap sahibi 1 yıl hayırdır Yorumla Soran 1 yıl Hayır sıkıldı isen bırakalım Yorumla Soran 1 yıl Gizli olduğun için yorumda soruyorum Yorumla Cevap sahibi 1 yıl yani öğrendin artık tebrikler Yorumla Soran 1 yıl Neyi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl sorularına cevap verdim onu diyorum Yorumla Soran 1 yıl Ben şu an sıkıldığım için burada yazıyorum rahatsız oldu isen gidebiliriz Yorumla Cevap sahibi 1 yıl hahaha olur iyi geceler Yorumla Soran 1 yıl Gıcık Yorumla Soran 1 yıl İnsan bi gizliden çıkayım ayıp ediyorsun der Yorumla Cevap sahibi 1 yıl nolmuskine Yorumla Cevap sahibi 1 yıl sen çık Yorumla Soran 1 yıl Nasıl çıkayım ben mümkün mü çık sen Yorumla Cevap sahibi 1 yıl niye mümkün olmasın ağabey? neyse soruyu beğeneyim Yorumla Soran 1 yıl İstek attım Yorumla Cevap sahibi 1 yıl hahaha tanıdık geldi Yorumla Soran 1 yıl Hiç görüşmedik Yorumla Cevap sahibi 1 yıl isteklerde duruyodu sanki Yorumla Soran 1 yıl Evet hadi da Yorumla Cevap sahibi 1 yıl sus Yorumla Cevap sahibi 1 yıl ya sen mal mısın Yorumla Soran 1 yıl Nie Yorumla Cevap sahibi 1 yıl takıntılı ruh hastası bu sorunun güncellenmesi mi gerekiyordu Yorumla Soran 1 yıl Ne oldu ki sen beni engellemedin mi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl engelledim ama geldi bak yazabiliyorum da neyyyse Yorumla Soran 1 yıl Bişey yazacaksan engeli aç yaz Yorumla Cevap sahibi 1 yıl yok Yorumla Soran 1 yıl O zaman görme korkun var madem konuşacak isen özele gel Yorumla Cevap sahibi 1 yıl neyi görme korkum var? takıntılı olduğunu fark et ve uzak dur Yorumla Soran 1 yıl Sana mı Yorumla Cevap sahibi 1 yıl evet Yorumla Soran 1 yıl Değilim sadece azgınım ve seni kızdırmak hoşuma gidiyor Yorumla Cevap sahibi 1 yıl terbiyesiz sapık sapıksın yan Yorumla Soran 1 yıl Yav ne alaka sen özele gelsene Yorumla Cevap sahibi 1 yıl ne alaka mı 😃 azgınım diyebilmen, küstahça konuşman ne sence sapıksın. hayır engelledim bitti, sen de bunu istedin zaten Yorumla Soran 1 yıl Zeyno gel burada rol kesme Yorumla Cevap sahibi 1 yıl sg adımı yazma Yorumla Soran 1 yıl Zeyno Yorumla Soran 1 yıl Zeynep hadi kendine iyi bak Yorumla Cevap sahibi 1 yıl eyvallah hakancım Yorumla Soran 1 yıl Seni tanımak güzeldi bu sefer kesin gidiyorum hep böyle iyi kal Yorumla Cevap sahibi 1 yıl ayy tenkyu keşke sen de biraz düzelsen nereye deli Yorumla Soran 1 yıl Gidiyorum canım burası beni bozuyor Yorumla Cevap sahibi 1 yıl biraz gerçek hayattan kız kovala hatta evlen Yorumla Soran 1 yıl Gerçek hayatta oluyor zaten Yorumla Cevap sahibi 1 yıl ben neydim 🤔 neyse iyi günler diliyore Yorumla Soran 1 yıl Nasıl yani Yorumla Cevap sahibi 1 yıl beni kovalamadın mı lan Yorumla Soran 1 yıl Kovaladım 😀😀 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl gerçek hayatta veren olsaydı kovalamazdın. bir erkek için küçük düşürücü bir durum böyle yapma Yorumla Soran 1 yıl Yok var cidden ama sanal bende hastalık Yorumla Cevap sahibi 1 yıl peki 🤭 Yorumla Soran 1 yıl Özeli açsana Yorumla Cevap sahibi 1 yıl gider misin Yorumla Soran 1 yıl Aç hep gidicem az sohbet edelim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl vedaları sevmem git Yorumla Soran 1 yıl Gidicem gel işte Yorumla Cevap sahibi 1 yıl yazma defol yüzsüz müsün git başımdan Yorumla Soran 1 yıl Kız normal veda edip gidicez deli Yorumla Soran 1 yıl Zeyno oo Yorumla Cevap sahibi 1 yıl işin yok mu ya çalışsana Yorumla Soran 1 yıl Gidicem dedim az gel Yorumla Cevap sahibi 1 yıl gideceksen niye geliyorum defol Yorumla Soran 1 yıl Sen gel gitmem belki Yorumla Soran 1 yıl Hadi da Yorumla Cevap sahibi 1 yıl iki lafından biri cinsellik uyuşmuyoruz demek ki zorlama Yorumla Soran 1 yıl Tamam o zaman gidiyorum Yorumla Cevap sahibi 1 yıl evet kabul ettin görüyoruz, sonrası hep aynı oluyor çünkğ yazma görme unut Yorumla Soran 1 yıl Kendine iyi bak bby Yorumla Soran 1 yıl Engele devam mı Yorumla Cevap sahibi 1 yıl ruh hastası Yorumla Soran 1 yıl Ne alaka şimdi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl sence? takıntılı olmuşsun bana hesabı dondurup sapıklık yapıp gidiyorsun Yorumla Soran 1 yıl Sana bişey olmadım sohbetini özledim sadece Yorumla Cevap sahibi 1 yıl he he aynen saate bak gece yarısına geliyor Yorumla Soran 1 yıl Cidden sadece özledim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl iki mesaj sonrasını tahmin ettik mesela Yorumla Soran 1 yıl Olmayacak gel Yorumla Cevap sahibi 1 yıl hayır işine bak Yorumla Soran 1 yıl Hadi canım Yorumla Soran 1 yıl Zeynocum Yorumla Cevap sahibi 1 yıl yazma adımı defol Yorumla Soran 1 yıl Zeynep gelir misin Yorumla Soran 1 yıl Zeynooo Yorumla Soran 1 yıl Zeynepppp Yorumla Cevap sahibi 1 yıl hakan yazma Yorumla Soran 1 yıl Canım Yorumla Soran 1 yıl Rahatsız olmucaksın Yorumla Cevap sahibi 1 yıl buradan söyle Yorumla Soran 1 yıl Hadi daaa Yorumla Soran 1 yıl Zeynoookk Yorumla Cevap sahibi 1 yıl söyle Yorumla Soran 1 yıl Gel da uzatma Yorumla Cevap sahibi 1 yıl ee çocuk gibi senin nazınla mı uğraşıcam defol yazma Yorumla Soran 1 yıl Ne nazı ya Yorumla Soran 1 yıl Nie kırıyosun Yorumla Cevap sahibi 1 yıl dedi istekli teke Yorumla Soran 1 yıl Hadi yapmıcam gel Yorumla Cevap sahibi 1 yıl hiçbir zaman yapamadın zaten. ben sana nasıl inanayım hep döneklik yapıyorsun hadi abi başka kapıya Yorumla Soran 1 yıl Abi ne lan gel artık Yorumla Soran 1 yıl Kırma artık Yorumla Cevap sahibi 1 yıl yazma Yorumla Soran 1 yıl Kırıyosun Yorumla Cevap sahibi 1 yıl sıra bende Yorumla Soran 1 yıl Ne sırasa Yorumla Cevap sahibi 1 yıl kırma sırası bende Yorumla Soran 1 yıl Ben seni kırmadım canım Yorumla Cevap sahibi 1 yıl he tamam sus git yeto Yorumla Soran 1 yıl Yetmo Yorumla Cevap sahibi 1 yıl 10 gün sonra gel Yorumla Soran 1 yıl Nieee Yorumla Cevap sahibi 1 yıl belki o zaman cevap veririm Yorumla Soran 1 yıl Seviliyorsun Yorumla Soran 1 yıl Canın saolsun Yorumla Cevap sahibi 1 yıl yazacağını sanmıyorum neyse bye Yorumla Soran 1 yıl Yazarım canım Yorumla Cevap sahibi 1 yıl tamam görüşürüz Yorumla Soran 1 yıl Tamam Yorumla Soran 1 yıl Zeyneppo Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl evet 1 3 Yorumla Soran 1 yıl Hangisi evet Yorumla Cevap sahibi 1 yıl içlik Yorumla Soran 1 yıl Kapalı mısın Yorumla
onucokozledimm Takip Et Xper 5 Yaş: 19 1 yıl İç giyim 0 5 Yorumla Soran 1 yıl Kapalı mısın Yorumla onucokozledimm 1 yıl Yo açık im geçen yaz dahi dış giyim olarak giyerdim ama artık daha çok palazzo pantolon salaş pantolon lar tercih ediyor um Yorumla Soran 1 yıl Neden böyle bir karar aldın Yorumla onucokozledimm 1 yıl Yani kendime daha çok bol şeyler yakıştırıyorum o yüzden Yorumla Soran 1 yıl Tercih meselesi Yorumla
Kızlar Ne Diyor
dışarıdayken içlik evdeyken dış giyim 😉
Kapalısın sanırım
alakayı çözemedim
Kapalı olan dışarda tayt giyiyor mu
giyen var bu arada. açık olup giymeyen de var ve evet kapalıyım
O zaman bingo ben kapalı olupta dışarı da giyen görmedim hoşta olmaz
ben gördüm malesff 👺
Modern kapalılardan mısın
o ne la
Pantolon mesela laa
bol üstlerle giyiyorum
Yaş kaç
hayırdır
Hayır sıkıldı isen bırakalım
Gizli olduğun için yorumda soruyorum
yani öğrendin artık tebrikler
Neyi
sorularına cevap verdim onu diyorum
Ben şu an sıkıldığım için burada yazıyorum rahatsız oldu isen gidebiliriz
hahaha olur iyi geceler
Gıcık
İnsan bi gizliden çıkayım ayıp ediyorsun der
nolmuskine
sen çık
Nasıl çıkayım ben mümkün mü çık sen
niye mümkün olmasın ağabey? neyse soruyu beğeneyim
İstek attım
hahaha tanıdık geldi
Hiç görüşmedik
isteklerde duruyodu sanki
Evet hadi da
sus
ya sen mal mısın
Nie
takıntılı ruh hastası bu sorunun güncellenmesi mi gerekiyordu
Ne oldu ki sen beni engellemedin mi
engelledim ama geldi bak yazabiliyorum da neyyyse
Bişey yazacaksan engeli aç yaz
yok
O zaman görme korkun var madem konuşacak isen özele gel
neyi görme korkum var? takıntılı olduğunu fark et ve uzak dur
Sana mı
evet
Değilim sadece azgınım ve seni kızdırmak hoşuma gidiyor
terbiyesiz sapık sapıksın yan
Yav ne alaka sen özele gelsene
ne alaka mı 😃 azgınım diyebilmen, küstahça konuşman ne sence sapıksın. hayır engelledim bitti, sen de bunu istedin zaten
Zeyno gel burada rol kesme
sg adımı yazma
Zeyno
Zeynep hadi kendine iyi bak
eyvallah hakancım
Seni tanımak güzeldi bu sefer kesin gidiyorum hep böyle iyi kal
ayy tenkyu keşke sen de biraz düzelsen nereye deli
Gidiyorum canım burası beni bozuyor
biraz gerçek hayattan kız kovala hatta evlen
Gerçek hayatta oluyor zaten
ben neydim 🤔 neyse iyi günler diliyore
Nasıl yani
beni kovalamadın mı lan
Kovaladım 😀😀
gerçek hayatta veren olsaydı kovalamazdın. bir erkek için küçük düşürücü bir durum böyle yapma
Yok var cidden ama sanal bende hastalık
peki 🤭
Özeli açsana
gider misin
Aç hep gidicem az sohbet edelim
vedaları sevmem git
Gidicem gel işte
yazma defol yüzsüz müsün git başımdan
Kız normal veda edip gidicez deli
Zeyno oo
işin yok mu ya çalışsana
Gidicem dedim az gel
gideceksen niye geliyorum defol
Sen gel gitmem belki
Hadi da
iki lafından biri cinsellik uyuşmuyoruz demek ki zorlama
Tamam o zaman gidiyorum
evet kabul ettin görüyoruz, sonrası hep aynı oluyor çünkğ yazma görme unut
Kendine iyi bak bby
Engele devam mı
ruh hastası
Ne alaka şimdi
sence? takıntılı olmuşsun bana hesabı dondurup sapıklık yapıp gidiyorsun
Sana bişey olmadım sohbetini özledim sadece
he he aynen saate bak gece yarısına geliyor
Cidden sadece özledim
iki mesaj sonrasını tahmin ettik mesela
Olmayacak gel
hayır işine bak
Hadi canım
Zeynocum
yazma adımı defol
Zeynep gelir misin
Zeynooo
Zeynepppp
hakan yazma
Canım
Rahatsız olmucaksın
buradan söyle
Hadi daaa
Zeynoookk
söyle
Gel da uzatma
ee çocuk gibi senin nazınla mı uğraşıcam defol yazma
Ne nazı ya
Nie kırıyosun
dedi istekli teke
Hadi yapmıcam gel
hiçbir zaman yapamadın zaten. ben sana nasıl inanayım hep döneklik yapıyorsun hadi abi başka kapıya
Abi ne lan gel artık
Kırma artık
yazma
Kırıyosun
sıra bende
Ne sırasa
kırma sırası bende
Ben seni kırmadım canım
he tamam sus git yeto
Yetmo
10 gün sonra gel
Nieee
belki o zaman cevap veririm
Seviliyorsun
Canın saolsun
yazacağını sanmıyorum neyse bye
Yazarım canım
tamam görüşürüz
Tamam
Zeyneppo
evet
Hangisi evet
içlik
Kapalı mısın
Spor giyim
İç giyim
Kapalı mısın
Yo açık im geçen yaz dahi dış giyim olarak giyerdim ama artık daha çok palazzo pantolon salaş pantolon lar tercih ediyor um
Neden böyle bir karar aldın
Yani kendime daha çok bol şeyler yakıştırıyorum o yüzden
Tercih meselesi
Dış giyim