Bogazimi masa ile yaktim. Nasil oldu anlamadim degdi. Silverdin suruyorum. Kantaron yaginin iz birakmayacagini soylediler. Onu da surmeye basladim. Ama cok korkuyorum iz kalacagindan. Daha dun yaktim sizce iz kalır mi?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
iz kalabilir. bende yakmıştım. madecassol diye bir krem var onu kullan. içine fito, gliserin ve vazelin katıp bir karışım yaptırmıştı doktorum eczaneye ve izi azaldı. ben geç kalmama rağmen seninki yeni. bir an önce kullanki iz kalmasın.
Silverdin diye bir krem kullaniyorum. Kantaron yagini da iz kalmamasi için suruyorum.
silverdin yanık kremi iz üzerine etkili değil. bende kaldı bende kullandım silverdin. sen dediklerimi kullan en olmadı sadece madecassol ü kullan. ama biraz daha iyileştikten sonra. bitkisel seylere çok inanmıyorum ben. geç kalmama rağmen kremler izi baya azalttı. 3 ay sonra kullanmaya başladım. mutlaka kullan bir de boyun en gözüken yer riske atmazdım ben
Boynumu kaldirarak cektim fotoyu. Aslinda normal dyruken belli olmuyor. Ama tabiki de insanin sinirini bozuyor
yani görünen yer yinede dediklerimi kullanmalısın ne olur ne olmaz. benim bacağımda yine de çok sinir oluyorum
Bunları kullan bide sakın güneş görmesin kalmaz bişey ben kaynar suyla asırı yandım benim iz kaldı ama bunun 10katıydı merak etme ama güneş görmesin sakın ona cok dikkat et kantaron zeytinyağı sür
Ben pazartesi gunu tatile gidicem 😰
Güneşlenme cok o bölgeye dikkay et güneş kremi sür ama güneş önemli
tamam canim saol
Ben gözümün altını boynumu filan yakmıstım hiç iz kalmadı bende hemde ütüyle olmuatu bunlar
Bende utuyle kolumu yaktim pek iz kalmadi.
Biraz uzun sürer ama geçer merak etme silverdin ve kantaron yagini surmeye devam et gecmis olsunn
Tesekkur ederim
Defalarca yaktim bu sekilde en gec 2 3 haftaya gecer merak etme
Ay canim cok saol herkes farkli bisey soyluyor
Ben kaçkere yaktım hiç bşy de sürmedim korkma iz falan kalmıyor silverdin kullan geçene kadar.
Canim saol
Bir sey kullanmazsan kalir fakat dedikleri gibi bir seyler kullanirsan sanmiyorum. Gecmis olsun
Tesekkur ederim
bence kalmaz. Arkadaşımın yüzüne değmişti sanırım şu an yok.
Tesekkur ederim
Üzgünüm ama uzun süre geçmez benim de kolum aynı o büyüklükte ütüye yapıştı kaç sene oldu bilmem geçmedi
Benimde boğazımi maşayla yakmistim izi uzun süre kaliyo ama sonra geciyo bende kalmadi
Ne kadar sonra gecti
3-4 ay kaliyo malesef
iz kalır evet. böyle durmaz tabi ki ama bayağı bir geçer canını sıkma
Merhaba iz kaldı mı? Benimde şu an aynı renk yanık izim var
bende2-3 ay önce yaktım bacağıma düşürüp bende kaldı iz
Yanik kremleri duzenli kullan kalkar o
Evet kullanicam daha dun yaktim. Saol
bir şey sürmesen bile geçiyor korkma 😄
Saol canim hafiften derisi soyukuyor kabukta baglamadi.
Allah yardimcin olsun
Kalır o iz kardeş. İmkansız geçmez
aynısı banada olmuştu geçiyo merak etme :D
Tesekkur ederim moral icin
Kuzenim yakmıştı geçti oda
Elma koy ynik uzerine :)
biraz kalıyo ama zamanla soluyor
Kalmaz ya geçer bence yani
Tesekkur ederim. Cok moralimi bozdu. Nasil degdirdim onu da anlamadim
Arkadaşım alnınınyakmıştı :D ama geçmişti
:):):)
Kalır