Arkadaşlar lucid rüya yaşayınca hep astrali denemeye çalışıyorum bu sabah 5 buçukta başardım ve çıktım. Çok mutluyum harika bişey uçarak karşı binadaki bi eve girdim. Çok güzel bi his o çıkarkenki enerji hali falan her şey çok güzeldi umarım bi saha yaşarım
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
yaaa. tebrik ederim.. lutfen herseyi anlat.. ben de deniyorum ve cok istiyorum. bunun icin bir aydir vegan besleniyorum
Anlatayım lucid rüya biliyorsundur yaşıyor musun kendi iradenle yönetebiliyor musun rüyayı önemli adımımız bu. Rüyada olduğunu biliyor musun
Boşaltım sistemin hızlı çalışmalı bi de sindirim sistemini hızlandıracak çaylar iç. Karnın boş olsun yemek olabilir çok olmadığı sürece. Ne aç ol ne çok doymuş. Ama boşaltım gerçekleşmiş olsun. Bu lucid rüya görmeni kolaylaştırıyor. Çıkmanı kolaylaştırıyor
o kadar haklisinki, benim annem 20 sene once astral seyahat yapti. ve turk kahvesi ictikten sonra ac karnina sonrasinda uyumaya calisirken yapmis.
beni takipe alabilir misin, bunu deniyorum ve fikrin cok yardimci olur
Annenin yaşadığı daha farklı o biraz daha zor. En azından benim için daha zor evet onda da enerji akışını yakalıyorum ama bi türlü çıkamıyorum. Lucid rüyada daha kolay oluyor çünkü zaten uyumuş oluyorsun beden gevşemiş. Kafa boş tek yapacağın şey çıkmak. Annen o gün çok yorgun olabilir. Çünkü yorgun olunca bu söylediğim modlara girmek daha kolay. Salıyorsun hemen kendini
evet cok yorgunmus. kahve icmis kendine gelmek icin, sonra basacikamayinca uzanmis. hatta tansiyonu dustu sanmis. yattiktan kisa bir sure sonra da astral seyahate cikmis.
Merhaba bu konuda bilgi sahibi olmak istiyorum kitap ve makale web sitesi oneririmisin
İnternette yazan bir çok site saçma sapan kulaktan dolma şeyler yazıyor. Ya da YouTube videoları falan bi tane bilgisine katıldığım kişi var onu da linkleyeyim size
Link atamıyorum ben ama ismini vereyim magus Murat. Murat yalman. Bu adam doğru konuşuyor bir çoğu saçma sapa yalandan duydukları şeyleri anlatıyorlar
Sinan canan varmış o nasil
İlk defa duydum bilmiyorum maalesef ben bunu araştırmandan önce yaşamıştım zaten bilinçsizce daha sonra araştırdım o yüzden ayrıntılı neler yaşandığını biliyorum ve kimin bu konuda bilgili olup olmadığını anlıyorum o yüzden
Peki geri geldiğinde
Gittiğin yerleri iyi hatırlıyorum
Biraz anlatsana
Ben biraz telepati ilgimi çekti
Tanımadığım insanların isimlerini biliyorum bazen
Rüya değil ki unutasın. Gerçek hayata uçarak gidiyorsun konuşamıyorsun dokunamıyorsun sadece o kadar. Uçabiliyorsun harika olay. Herkesin yaşaması gerek. İnsanların ismini bilmen fal bakman falan olabilir bu üçüncü gözünün açık olduğunu gösterir.
Nereye gittin
İlk çıkışımda 14 15 yaşında falandım sadece yatağımın üstüne doğru süzüldüm yükseldim. Odamı gördüm yatakta kendi vücudumu gördüm. Bilinçsiz olduğum iÇin korkup geri girdim vücuduma uyandım. Daha sonra çok denedim başaramadım ta ki düne kadar. Dün rüyamda olduğumu anladım ve şunu söyledim kendime esra şu an rüyadasın ve astrale çıkan iÇin bi fırsat işte şimdi astrale çıkacaksın dedim. Ve kendimi titretmeye başladım astral bedenimi harekete geçirdim bir titremeyle birlikte anlık çıktım. Sen aslında yoksun sadece görebiliyordum ruh gibi herhangi bişey yoktu. Sadece uçuyorum ve etrafı görebiliyorum yatağıma baktım ben varım daha sonra bunu doğrulamak iÇin balkondan dışarı çıktım kuş sesleri kışlar sabaha karşıydı zaten karşı apartmandaki 3. Kattaki bi eve girdim. Gezdim sonra odama gelip uyandım
Evlere anahtarsız mi girdin
Abi sen dalga mı geçiyorsun ya sjjsjsjsjs
Bilmiyorum gercekten
Aslında kastedettigim su
Dışarıdan bakıp gidİyormusun
Yoksa diğer evlerin içine girebiliyormusun
Abiciğim sen çok bilgisiszsin ben sana hepsini nasıl anlatayım dksjsj eve uçarak giriyorsun duvar vs önüne hiçbir şey geçmiyor sen yoksun ama varsın sen uçuyorsun sen her yerden geçiyorsun yani
Anladim
Başka ülkelere veya mahalleye gitmek mümkün mu
Ülkeye gitmek için baya profesyonel olmak lazım evet gitmek mümkün giden insanlar var hatta bir rivayete göre araştırırsanız piri reis astral seyahat yaparak çizmiştir. O kadar iyi olursanız psişik güçleri yüksek olan insanlar istedikleri her yere giderler. Mahalleye gitmesi kolay gidilebilir basitçe.
Ekle beni
Tebrikler :) Eğitimli ve deneyimli biri olarak nasıl yardımcı olabilirim?^^
Rüya kontrolünü nasıl yapıyorsun teknigi nedir yardıcmı olur musunuz
Herhangi bir tekniğim yok aslında. Bu aslında bir yetenek olabilir. Bazen rüya çok saçma geliyor gerçek hayatta olmayacak şeyler. Mesela bugün çıkmadan önceki rüyam yolda yürüyordum ve yürüdüğüm yolda yerlerde aralıklı telefonlar vardı sanki düşürülmüş gibi bi sürü dedim bu gerçek olamaz ya rüyadayım o an kendimi astrale almaya karar verdim
Sorma amacım bende yapmak istiyorum o. Yüzden teknigi varsa denemek isterim astarl seyahat başka bişey ama rüyada astarl seyehata çılıkdgını sende duydum ilk defa
Canım benim rüyada çıkmıyorum kimse anlamıyor bu bir teknik gerçek astral seyahat yapan insanlar zaten bunu bilirler. Ve bünyesi lucid rüyaya yatkın olan yeteneği olan insanlar daha basit çıkarlar. Hani şu yatın uzanın yatağa rahat olun teknikleri var ya. Ondan daha basit benim için. Çünkü uyuyorsun ve vücut gevşiyor mis gibi oluyorsun demi dinç oluyorsun. Ve bilincin de açılınca o esnada farklı bir boyuta geçmen daha kolay oluyor yani bu rüya değil astrale geçiş oluyor. Demek istediğimi asla anlayamazsınız belki yalan belki saçma gelecek çünkü araştırdığınız insanlar saçma sapan şeyler anlatıyorlar kulaktan dolma
Dedigin gibi her kafadan bir ses çıkıyor kim dogru kim yanlış bilemiyorsun baklım bizde araştır araştıra. Ögrencez artık
Rüya görüyorum ve rüyada olduğumu biliyorum bilinçliyim ister kendimi bu rüyadan uyandırırım ister diğer boyuta geçme çabası gösterir geçerim bu sana bağlı. Diğer şekli ise yorgun olduğun bi gün yat uyku ile uyanıklık arasında bilincin açık olsun ve hiçbir şey düşünme gözünü kapa ve o siyahlığa odaklan. Bazen şey olur sende de olur mu bilmem bi tarafa uyursun sanki diğer tarafta uyuduğunu hissedersin uyurken bir bilinç açıklığı olur. Bunu hissedersen yapman daha olağan
Evet o dediğin arada oluyor du bana sağ sol olayı karışıyor du.. Dediğin Ram uykucu oluyor işte o Ram uykusunda olunca ben köntrol edemiyorum bazen edecek gibi oluyorum ama olmuyor uyumuş. Veya uyanmış oluyorum
Bilincin açık kalsın kafan boş vücudun bi süre sonra hissetmemeye başlayacaksın tek hissettiğin yerin kafan olacak ellerim ayaklarım hissizleşeceksin ölü gibi. Sonra titreme olacak kendini hafiften sıktığın anda titremeyi hissedeceksin ben şu an sana bu mesajı yazarken bile astral bedenimi sıkarak hissedebiliyorum. İster bi meditasyon yap ve bunu bir deneyimle. Astral bedenin sallanacak titreyecek. Çıkma anında zangır zangır sallanacaksın kulağında çınlamazlar olacak o boyuta geçtiğin için belki korkacaksın ölüyorum sanacaksın ama normal korkarsan yapamazsın ve korkacak hiçbir şey yok
O evreye gelsek zaten bi. Kaç deneme korku olayını aşarım ama gelemiyorum iştr zihnimi boşlatma olayı bende zor oluyor
Astral bedeni ni nasıl hissediyorsun uyanıkken de oluyor mu
Ruhun titriyor çıkma olayı değil bedenin titrediğimiz hissediyorsun normal fiziksel beden değil diğer bedenin titriyor içsel enerjik bi olay anlatamam yani
Meditasyon dene uyumadan önce
Ne gibi meditasyon lar
Rahatlama meditasyonları yapabilirsin ve meditasyonun ne olduğunu anladıktan sonra astral hz yaz YouTube’ye bunları dinle kendini gevşetip
BUNU DENEDİM VE YAPTIM. TİTREME GELDİĞİ ANDA KORKUP UYANDIM. DEVAM ETMELİMİYDİM SENCE?
Korkmana gerek yok devam edebilirsin o an rüyadan ayrılıp geçmen lazım
Diğer seyahatinde bana gelsene xd
Jsjsjsjs sevgilimin yanına gitmeyi imgeledim hayal ettim ama gidemedim o ileri seviye sanırım teşekkür
Sevgilinde gelsin xdzd no problem xdxd
Knk bana da anlatsana bende yaşayım
Anlatayım lucid rüya yaşıyor musun rüya gördüğünde rüyada olduğunun bilincinde olup yönetebiliyor musun
Evt yaşıyorum hatta bazen kendim iradem de oluyor
O zaman başarabilmen diğer insanlara göre bi adım daha önde. Nasıl anlatsam kendini uyandırmaya çalışmıyorsun aslında ama vücudunu mu sıkıyorsun napıyorsun vücudunda enerji toplanıyor çıkmak istiyorsun astral bedenini çıkarmak istiyorsun. Rüyadayken düşün bunu şimdi çıkmak istiyorum de ve astral bedeni çıkarmaya çalış sık vücudunu ve bi enerji akışı olduğunu göreceksin eğer bu enerji akımını yakalarsan vücudunda ilk işlemi tamamlarsın. Çünkü ben çok kez denedim ilk defa oldu
Bu akşama deneyeceğim muhakkak çok teşekkür ediyorum
Enerji akışını yakaladıktan sonra ittir kendini çıkmaya çalış başarısız olabilirsin tekrar tekrar dene ve sakın korkma. Ben daha önce çıktım korkumdan yapamadım bu defa çıkarken dedim ki korkma korkacak bişey yok bi de ben çıktığımda güneş falan doğmuştu onun rahatlığı da vardı. Korkulacak bişey de yok normal hayata çıkıyorsun. Umarım başarırsın
Ya çok teşekkür ediyorum gerçekten bu fikirleri aklıma kazıdım bile olur ise size yazarım
İyi BK yedin
Sende ye bence çok güzel bi duygu
Yaşadım
Hahahha mistressim bende köle 😂anlat bakayım nasıl yaşadın
Mesajdan yazın anlatıyım
Ee yazamadın bayan mistresscik :D Bu konular derin konular yani senin yaşadığın astral seyahat basit şeyler. Rüyalarımı her zaman kontrol eden biriydim zaten. Astralden önce üçüncü gözü açmak için çalışma yaptın mı eğer yapmadıysan ilerde ne olcağını görürsün. :D