Arkadaşlar babam vefat etti 5 buçuk ay önce annem akrabalara yerleşti 5 aydır buradayız. Evimizde elektrik kesildiği için gidemiyoduk şimdi elektrik açıldı annem yine gitmiyor. Evde kedimiz var mamasini suyunu verip geri geliyoruz köyde yaşadığımız için. Çok bunaliyorum kasiliyorum. Kardeşim ile de aram açık. Anneme bi soru soruyorum hiç orali olmuyor belki de duymuyodur bilmiyorum ama konuşuyorum kimse oralı olmuyo sanki yokmuşum gibi yaşım büyük olduğu için yabancı ev beni çok bunaltıyor sizce ne yapmaliyim
Güncellemeler
+1 yıl
Yabancı değil ama akraba sonuçta. Ve kediye uzuluyorum. Bir de kardesimle kusuz çünkü 5 yaşında çocuk gibi kaynasip bağırıp kosusturup duruyo ondanda sogudum
Evliliği kurtuluş olarak görenleri de çok gördük buralarda. Neyse banane kendisi yaşayıp kendisi görsün. O kadın bunun yüzünden bi kriz geçirip ölürse bakalım neler olucak
@sadediter sen senaryo yazmaya devam et. Medyada gördüğün her şeyi topluma mal etmeyi bırak gerçek hayata dön. Evlenirken de annesi üzülüp herşey olablir bu hayatı yürürken düşer ölürüm korkusuyla yaşayamazsın.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
onca ay nasıl yaşıyorsnuz yabancı evde ya
Mecbur anneme laf geciremiyoruz bi ara tokat atmıştı hatta
Kardeşim de burayo seviyo. Ben tek başıma mal gibi bütün gün kafayı yoyurm
o akraba dediğin kişiler kim ki
Dayilar yengem aneanem falan Suriye cadiri gibi kuzenler
evlen uzaklaş yaşın kaç
Valla 18
olsun evlen
Kendin kendi evinize git
Hem kedi var yalnız kalmış sayılmazsınız heyvan da orada tüm gün tek başına yazık. Sonuçta yabancı bir yere gitmiyorsun sorun etmez kimse bence
Annem anahtarı vermiyor ki
Biraz para biriktir çilingir çağır ve bence biraz uğraşsan anahtarı da bulursun
Haklisin bende aynen öyle diyorum da yokmuşum gibi kimse kaale almiyo
E madem kaale alıyorlar gitmeni de almazlar git rahat rahat kendin yaşa ya ki gelseler bile en azından kendi evinizde olmuş olursunuz
Annem diyo akrabalar laf eder yetim koz tek başına diyor. Valla biktm
Yav akrabalara ne senin hayatından destek olacaklarına köstek oluyorlar. Boşversene sen onları
Gelde bosver annem diyo bu ev senin deegil tek basina kalamZsin
Madem öyle tek kalamazsın gelsin gelmezse de kalırsın ne guzel. Oturduğunuz evde sizin değil nasıl kalıyorsunuz ailecek
Diyo baban bana yapti
Bul birini kaç
Kime guveniym yarı yolda birakmayacayi ne malum öyle bı insan yokki hayatımda sevgili bile yok
Güvenene kadar beklersin yani kimsen güven saçmıyor fırsat ver kalbini aç
Kızın babası vefat etmiş, annesi ne halde sen bırak kaç diyorsun
Haklisin
Sen ordan atlama aile içinde huzur yokmuş. Evlenip gitmek kendi hayatını kurmak en mantıklısı. Kendi fikrini benim yorumum altında paylaşma
Evliliği kurtuluş olarak görenleri de çok gördük buralarda. Neyse banane kendisi yaşayıp kendisi görsün. O kadın bunun yüzünden bi kriz geçirip ölürse bakalım neler olucak
@sadediter sen senaryo yazmaya devam et. Medyada gördüğün her şeyi topluma mal etmeyi bırak gerçek hayata dön. Evlenirken de annesi üzülüp herşey olablir bu hayatı yürürken düşer ölürüm korkusuyla yaşayamazsın.
Öyle biri var zaten ustelik. maddindurumu super
Sadece maddi durumuna bakarak karar verme sana vereceği değer senin onu çekici bulman önemli sonuçta beraber yaşamaktan söz ediyoruz