Annem ölse iyi olmaz mı?

dışarıda o kadar eglenceli insanımki içimin bu kadar acıdığı anlamassınız. Annemi cocukken sevdiğim gibi sevmiyorum. Keşke ölsem herkes rahat etse derdim. Şimdi benden rahatsız olanlar ölsün. Kücüklügümden beri şiddet var. Küçükken daha çok yerdim birde o zaman kücüKSün canın daha çok yanıyor şimdi iyim eskisi gibi dövmüyor.4 abim var ama fayda nerde. en küçüğü benim tek kızım. Ama en büyük 2 erkek oglunu daha cok sever 2 kücüğü benle 2 ve 4 yaş araları var. Annem dışarıya göre çok iyi görsen melek dersin. Düşük not alırsan dayak yersin. Kesin. Keşke abimin gözünün içine baktıği gibi bana baksa. yks sonrası dayak var hemde cok güzel. inşallah kurtulurum. bir ara öyle bir baskı vardı ki anlatamam cok kötü. Sanmayın bunları yazmak cok kolay ölmesini istemek ağzından kolay cıkmıyor söylemekde. Ne yazdığımı şu an bile bilmiyorum. İçimden ne geldiyse. ben onu başkaları kıyaslamıyorken o beni ne kelimelerle. Bunları anlatamamak başkalarının ailelerini görünce içinin parçalanması. Bu kadar üzücü olmasaydınız ailem. Başkalırını görünce kursağımda kalmasaydınız.
Annem ölse iyi olmaz mı?