Arkadaşlar biri beni taciz etti ve bugün de benden özür diliyor ben de reddettim sizce doğru mu yaptım?

Arkadaşlar dün bizim sınıftan bir çocuk beni taciz etti maalesef dersin ortasında tuvalete girmek için izin almıştım o da ben izin aldıktan hemen sonra izin aldı kızlar ve erkek tuvaletleri yanyanaydı zaten genelde hep öyle olur bilirsiniz işte ben tuvaletten çıktım o da benden hemen biraz sonra çıktı ikimiz de sınıfa doğru yürüyoruz ben onun önündeyim herkes derste olduğu için kimse de yok koridorda. Sonra çocuk birden bana yaklaştı p*pomu sıktı ama dikkat çekmemek için bağırmadım kaçmaya çalıştım belimden sıktı kaçamadım ki bacaklarıma falan dokundu aşağıdan yukarıya doğru neyse ki etek değil de eşofman giymiştim sonra çocuk kaçtı ve sınıfa koştu benden önce sınıfa girdi şimdi hiç bu olayı abartmış sın falan demeyin çocuk bildiğin bana taciz etti hala da p*pom ağrıyor ama şikayet edersem olay çok büyür adım çıkar diye şikayet edemedim. Bugün de çocuk kalkmış onca şeyden sonra özür diliyor, dün yaptığım yanlıştı kalçanı acıttıysam özür dilerim amacım acıtmak değildi diyor, tabi canım amacın acıtmak falan değildi benim vücudumdan faydalanmaktı ben de bu affedebileceğim bir hata değil seni bir daha yakınımda görmek istemiyorum benden uzak dur dedim. Sizce iyi mi yapmışım yoksa kötü mü?
Arkadaşlar biri beni taciz etti ve bugün de benden özür diliyor ben de reddettim sizce doğru mu yaptım?