Sizce bu saatten sonra özür dilesem doğru mu yapmış olurum ya da kendimi düşürür müyüm sizce?

Eşimin beni sevdiğini düşünmüyordum, bence sevmiyor da zaten, sırf istediği gibi birisi olduğum için evlendi benimle daha iyisini bulamayacağını düşündüğü için, ben de onu sevdiğimden karşı koyamadım. Bu da benim canımı çok yakıyordu. Geçen hafta üniversiteden bir arkadaşımla karşılaştık erkek kendisi, konuştuk sohbet ettik numarasını verdi bana, dün gece aradı beni konuştuk ama arkadaşça, eşim de konuşurken gördü beni sen erkekle konuşuyorsun erkek sesi bu kim o konuştuğun kişi dedi ben de arkadaşım dedim arkadaşınla bu kadar keyifli ne konuşuyorsun senin erkek arkadaşın var mıydı ki dedi. Bilmiyorum o an yanlış bir şey mi düşündü biz kavga ettik nereden buldun sen bu arkadaşı dedi ben de üniversiteden arkadaşımdı neden anlamıyorsun başka türlü ne olabilir ki benim erkek arkadaşım olamaz mı karışma bana rahat bırak dedim ben öyle diyince o da sinirlendi elini kaldırdı ama 5 saniye geçmeden indirdi hemen sonra, ben de sinirlendim sen beni çok mu seviyorsun ki benim erkek arkadaşım olup olmamasına bu kadar takıyorsun kocam olabilirsin ama hiç öyleymiş gibi davranmadın ilgin yoktu bana midem bulanıyor senden beni sevmiyorsun biliyorum belki de aklında başkası var dedim madem öyle düşünüyordun neden evlendin benimle dedi ben bir şey demedim sinir stres mideme vurdu kustum o da hiçbir şey yapmadı yattı ben de yanına geçmedim hiç muhatap olmak içimden gelmedi salonda kıvrılıp uyudum. Sabah da bana bir şey demeden gitmiş işe eve geldi yemek koydum yedi ama hiç yüzüme bakmıyor ben de ona bir şey demiyorum ilgilenmiyorum. Midem bulanıyor falan dedim biraz canım sıkıldı özür dileyip gönlünü alsam kendimi düşürür müyüm sizce şu saatten itibaren

Sizce bu saatten sonra özür dilesem doğru mu yapmış olurum ya da kendimi düşürür müyüm sizce?