• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aile & Toplum

İnanmayanlara cehennem ateşi hak mı sizce?

Gizli Üye
Gizli Üye
(18-24)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
00
Yapay Zekaya Sor
İnanmayanlar için.
İnanmayanlara cehennem ateşi hak mı sizce?
Sizce Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
AI Persona’ya Sor
Tümü
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

3

Cevap

6

Cevap

• Karadenizin
    Karadenizin Takip Et
    Xper 3 Yaş: 26
    +1 yıl

Siz bence eğer gerçekten dini araştırıp ona gore haklı bir seçim yapmak isteseydiniz yani kısacası gerçekleri öğrenmek isteseydiniz bunu burda sormak yerine gerçekten size doğru cevapları veren insanlara sorarsınız kendiniz araştırırsaydiniz gerçekleri bulursunuz baskalarin fikirlerine ihtiyacınız yok dimi siz sadece kalkmış insanların inançlarını sarsiyorsunuz yani sadece sarstiginizi zannediyorsunuz uzgunuz biz böyle oyunlara gelmeyiz

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

İnanmayan için cehennem ateşi yoktur. Kimin dini inancını sarsıyorum? İnsnmauan için dinde yoktur. Sen biliyor musun ateistler videolar yüklüyor ateistlik içib kanıtlar bilmem ne onlar insanları ateist yapmaya çalışınca ne olacak. Merak etme araştırdım. Ne bir Müslüman olarak ne ateist deist. İnsan olarak sadece. Ne mantıklı kabul etsek de etmesek de İslam hak din. Ve mahşerde hepimiz toplanacağız bana dersen çok mu inançlısın? Hayır şu an imanım ancak %5 tarafsız bakarsam hak din ne %100 Müslümanlar haklı

Yorumla
  • Âşık-ıMehcur
    Âşık-ıMehcur Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29 , eic 100%
    +1 yıl

inanamayn birine cehennem örneğini vermek pek akıl karı değil haberin olsunn:))

0
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

? İnançsız birisine mi Müslüman birisine mi sormuş olabilirim bu soruyu?

Yorumla
    • Âşık-ıMehcur
      Âşık-ıMehcur
      +1 yıl

İyide inanmayanların cennet cehennem olgusana inanışı yok anca birbirinizi gazlıyorsunuz

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Evet yok. Ben hak mı diye sordum. Ağır bir ceza ondan. Ama insan farklı gözle bakınca değişiyor. Bizim gazlamamız değil. Biz de bu cehennemdeki inançsız insanlardan birisi olabiliriz. Benim inanmam ya da inanmamam bu gerçeği değiştirmez. Reddedemiyorum islamiyet hak din gerçekten ama inancımı sorarsan %5 ancak maaalesef. İnançsız isen benim gibi inanmamanda senin sonunu değiştirmiyor

Yorumla
  • berrypink
    berrypink Takip Et
    Xper 5 Yaş: 25
    +1 yıl

Bizce evet ama inanmıyorlarsa onlara ateş de yok. Garip bi paradoks. Düşününce içinden zor çıkılan bi mesele bu. Allah şaşırtmasın.

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Amin hiçbirimizi. Aynen inanmıyorlar. Bende çok inançlı değilim maalesef ama benim gördüğüm araştırdığım islam gerçekten de hak din. İnsanlar ölünce büyük bir şoka uğrayacak hele de mahşer alanı boşuna tarif edilmemiş. İnsanlar anne çocuktan kaçacak diye ve insanlar o gün gerçekten de bu tipte olacak şekilde artarak ilerliyorlar

Yorumla
  • HEYECANSIZHAYAT
    HEYECANSIZHAYAT Takip Et
    Xper 7 Yaş: 43 , eic 100%
    +1 yıl

Aail inanip da milleti sömürenlere haktır.

0
    47 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Elbet ben onların düşünüyorum ve de öyle inkarcılar var ki dinle dalga geçiyorlar. Ve bence gerçek mümin yalan söyleyip insan dolandırmaz

Yorumla
    • HEYECANSIZHAYAT
      HEYECANSIZHAYAT
      +1 yıl

Tanrının varligina ve bizi duyduguna asla suphem yok ama yillar suren arastirmalarim sonucu din işlerinun yuksek ihtimalle yalan olduguna karar verdim.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Valla araştırma demek insanoğlu’nun bilgisi Tanrı’dan doğrudur demek. Bilim bile sürekli değişen bir şey. Benim dedem Müslümandı ölürken felç geçirmeye başlamış. Arabaya atmışlar hastaneye gidiyorlarmış. Adam yolda durun acele etmeyin geldiler demiş. Azrail ile cehennem cennetteki yerini görürsün ölünce. Büyük ihtimal oradaki akrabalarını nereye gittiyse artık gördü. Ve de ben de ahiret ile ilgili şeyler yaşadım gördüm rüyalar. Ölen hocam rüyamda hastalıktan öldüpünü söyledi kendisi de müslümandı. Gerçekten de covidden ölmüştü. Cennet var mı dedim var dedi. Dedemin evinde görmüştüm ki 1 hadta geçmeden Müslüman dedem öldü. Allah rahmet eylesin. Daha böyle çok şey yaşadım gördüm. Cinlerde vardır büyü de. Müslüman cinlerde vardır. İnkar eden etsin ama hiçbir şeyi değiştirmez ki Kuran’da da cinlere dinin indiği anlatılır

Yorumla
    • HEYECANSIZHAYAT
      HEYECANSIZHAYAT
      +1 yıl

Tamam arkadasim ben zaten hayat kredi kartindan masadsn sandalyeden ibarettir demiyorum. Hayat cok karmaşık ve gördüklerimizin cok da otesinde bir sey

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yok ya kardeşim sen de kurtulursun inşallah. Kurtuluşa erenlerden olursun. Ben sen öyle diyince anlatıvermişim ckrmdkekd

Yorumla
    • HEYECANSIZHAYAT
      HEYECANSIZHAYAT
      +1 yıl

Kurtulus ne alaka musluman olmanin dogru yil. oldugunu da nereden cikardin? Sscmalama bu dunyada i milyar insan var bunlardan sadece 1.5 milyari musluman size kalsa geri kalan hepsini cehenneme süpüreceksiniz.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ben çıkarmadım. Ben öyle imanlı bir insanda değilim maaalesef ama gerçek budur. Ölünce anlarsın beni anarsın zaten. Öyle küçük bakma. O kadar az insan değil. Daha çok insan var ölenlerden. Cehennemi cenneti o kadar küçümseme. Müslümanların da cehennemden kurtulması imkansız Allah’ın merhameti olmasa

Yorumla
    • HEYECANSIZHAYAT
      HEYECANSIZHAYAT
      +1 yıl

Cehaletine hayret ettim diyecem de bu ulkenin yuzde 90 i senin gibi. Sozun bittigi yer

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ölünce kim cahil imiş görürsün güzel kardeşim. İyi akşamlar.

Yorumla
    • HEYECANSIZHAYAT
      HEYECANSIZHAYAT
      +1 yıl

Sen once kuranin turkcesini bir ac oku sonra gel tekrar konusalim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ha ha haa ya. Bu da olmasa insanlar ne savunacak. Biz bütün ayetleri Arapça okuyoruz. Hepsini okumadım. Yalan söyleyemem. Ama baktım ateistler ne demiş neleri beğenmemiş. Kendi okuduğum ayetler var. Araştırdığım başka şeyler. Asıl cahiller ateistler. Kadınları dövün diyormuş. Ne kadar öyle okuyup geçtikleri belli. Bu yüzden inanmıyorlar. Ama Allah’ın mahşerde hayvanlara yapılan eziyetleri diğer bütün öldürülen insanların kadınların hakkını sormasını ex geçiyorlar. Çünkü çok merhametliler. Hepimiz yok olacağız onların haklarından bizene ama Oeygamber bu iş hakkında ne demiş demeden ayet ne diyor demeden sallıyoruz. Bir de desitler var elbet. Tanrı bizi yarattı bıraktı. Sizin tanrınıx ne yapacakmış ne dedi? Hangi hayvan için hesap soracakmış? Ne yapmamız gerekiyormuş? Bir şey fğnah ise deseydi keşke ahirette ölünce bizi hesaba çekince ne bileyim adam belki de neden bana inanmadın diyecek Allah kim diyecek? E bir din gönderideymiş ya?

Yorumla
    • HEYECANSIZHAYAT
      HEYECANSIZHAYAT
      +1 yıl

Ecet atesitler cidden mantiksiz. Ama yuce yaratıcının isminin Allah oldugunu nereden biliyorsun.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ben bilmiyorum, bildiriliyor. Sadece Allah’ta değildir adı. 99 adı vardır. Er-Rezzak : rızık veren. Rahman: dünyadaki bütün insanlara merhamet eden. El-Hâlık: Yaratan. El-Bâis: Ölüleri dirilten.

Yorumla
    • HEYECANSIZHAYAT
      HEYECANSIZHAYAT
      +1 yıl

Arkadasim bos yapma senin bin katın bilgim var bu konularda. Ben bu duruma hava atma amacli gelmedim gercegi arayis yolumun ve yolculugumun bir neticesi. O dediklerin esmaulhusna addan cok sifattir onlar. Allahi tanimlar.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

İyi ki dedin biz Rahman ve Rahim olan Allah’ın adı ile sıfat bilmiyorduk. Gizli hesaptan ne hava atacağım? Bilgin olabilir doğru şekilde kullanamadıktan sonra sıfırdır. Hadi bb

Yorumla
    • HEYECANSIZHAYAT
      HEYECANSIZHAYAT
      +1 yıl

Arkadasim hala bos yapiyorsun. Sen once bir kuranin turkcesinin tamamini bir ac oku sonra gel konuşalım

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Evet sen doğru yorumladın.

Yorumla
    • HEYECANSIZHAYAT
      HEYECANSIZHAYAT
      +1 yıl

Arkadasim ben asla kesin ithamda bulunmuyorhm oku gel bilgi edin ondan sonra konusalim diyorum egiriyi doğruyu

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bana bir şey de cinler var mı yok mu?

Yorumla
    • HEYECANSIZHAYAT
      HEYECANSIZHAYAT
      +1 yıl

Var evet ama ne alaka? Bu afrika kabile dinlerinde bile kabul edilen bir gercek onla rda bu evrendeki baska boyut varliklari. Sen saniyor kusun ki cinler sadece islamda var? Dunyadaki bir cok medeniyetin dinlerinde varlar

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Sen inanıyor mısın diye merak ettim. İnanmayan çok insan var. Ondan dolayı. Büyüye de inanmıyorlar

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Neye inanıyorsun inanmıyorsun diye

Yorumla
    • HEYECANSIZHAYAT
      HEYECANSIZHAYAT
      +1 yıl

Büyü vardır ve afrika vudu buyulerinden cindeki hatta avrupanin kelt buyulerine kadar islamla hristiyanlikla hic ilgisi olmayan bir cok kulturde aktif olarak kullanilmistir. Buyu bir cinin bir insan uzerine musallat edilmesidir

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Evet teşekkür ederim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Sen kendi Tanrına nasıl ulaştın peki? Çok araştırmışsın gerçekten de. Peki o sana ulaştı mı hiç

Yorumla
    • HEYECANSIZHAYAT
      HEYECANSIZHAYAT
      +1 yıl

Senin tanrin benim tanrim diye bir sey yoktur bu ve diger evrenlerin tek bir yuce yaraticisi vardir. Ve ona ulasmak da ancak gercek sevgi fedakarlik ibadet temiz kalp ve baskalarinin degil kendi günahlarını gormekle olur. tek bildiğim bu. Bunun da en kolay yolu dogru durust bir dine uymak olabilir. Yobazlik yapmadiktan sonra islama uymak iyi bir yol olabilir mesela.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Öyle de tek bir Tanrı var da. Ateistlere göre yok hiç. Size göre kafanızda başka bir Tanrı. Sen gibi bir deistle, başka bir deistin kafasındaki Tanrı figürü aynı mıdır, gerçekten?

Yorumla
    • HEYECANSIZHAYAT
      HEYECANSIZHAYAT
      +1 yıl

Ben deist degilim ki deistler tanrının evreni yaratıp sonrs ilgilenmediğini iddia ederler. ben yaraticinin bizden haberdar olduğunu ve bizi duydugunu düşünüyorum. Yabi her an evrenin her yerine hakim olduğunu. Ama tabi buna bir kanıtım yok bu sadece bir his. Mesela bir deist ya da ateist bana gelio madem ganrin seni duyuyor hadi dua et de sana 1 milyin dolar gindersin dese ben de dua etsem ve haliyle o 1 milhin dolar asla gelmese bana diyecekleri sey belli. Al bak tanri seni duymuyor ya da ilgilenmiyor diyecekler. Yani bu ispatlanabilir bir sey degil bir noktadan sonrasi inanc ve his.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Hee deizm saçma değil mi evet bana da öyle geliyor. Bence de evet mallar. Yaratan duydu diye 1 milyon mu geliyor

Yorumla
    • HEYECANSIZHAYAT
      HEYECANSIZHAYAT
      +1 yıl

Ateizm mantik olarak sacmalik evet ama deizm konusunda mantik olarak sacmalik diyemem ancak hissiyat olarak sacmalik diyrbilirim onu da deminki verdigim ornekteki gibi asla kanitlayamam. Ama bu dunyada herseyin siradan fizik kanunlariyla islemedigi bir gercek. Bir cok paranormal olay oluyor

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Evet öyle elbette. Gerçekten paranormalite çok fazla. Bizim haricimizde bir şeyler dönüyor. Ve ölüm anında insanlar gerçekten başka bir aleme geçiş yapıyor.

Yorumla
    • HEYECANSIZHAYAT
      HEYECANSIZHAYAT
      +1 yıl

Tamam ama senin demin dedigin gibi olsa diger dinkerden olume yakin deneyim yakin yasayip geri dönen insanlarin cok koru seylwr anlatmaları lazim tam tersi geneli. Tam bir huzur ve mutluluktan bahsediyorlar

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Hocam tam ölmemiş iseler ya öldük sanıyor iseler? Ölümden geri kanıtlanabilir mi? Başka olaylar da var elbet. Öyle bakarsak

Yorumla
    • HEYECANSIZHAYAT
      HEYECANSIZHAYAT
      +1 yıl

Youtubedan olume yakin deneyim videolarini izle ankattiklari seyler oyle sacma sapan seyler degil adamin bilinci kapali ameliyatta olmek uzere amaeliyathanenein ustunden her seyi izliyor her detayi da anlatiyor bunun gibi binlerce farkli ornek var

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Mezarlık açma olayları da var. İslamiyet dinine mensup bir kadın öldükten sonra mezarı açılmış 10 yıl sonra bu videoda değil. Benim arkadaşımın mahallesinde olmuş. Kadının kefeninde bir toz bile yokmuş. Ne bir leke ne de eskime. Bir şehidin de cesedi de kefeni de 41 yıl sonra bakıldığında hiçbir eskime yok ne cesette ne kefende. 154﴿ Allah yolunda öldürülenler için “ölüler” demeyin. Hayır, onlar diridirler, fakat siz bilemezsiniz. Bu ayettir

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ölmüş insan mı ölüme yakın şnsan mı gerçekten dinde?

Yorumla
    • HEYECANSIZHAYAT
      HEYECANSIZHAYAT
      +1 yıl

Tamam da swnin dedigin bozulmayan ceset ornekleri hristiyanlarda da yahudilwrde de ve diger dinlerde de var. Zaten sorun da burada sanki bunlar bir tek muslamanlara has saniyorsunjz aradtir intwrnwtte binlerce ornegini bulacaksin diger din mensuplarında da.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Of ya bıktım gerçekten. Anasını satayım ne yapacağız hocam ölürken

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ama o dinlerde Allah’tan geldi biliyor musunuz?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Benden daha iyi biliyorsunuz gerçi

Yorumla
    • HEYECANSIZHAYAT
      HEYECANSIZHAYAT
      +1 yıl

Nr bileyim ben yahu. Ben sana temel anahtarlari veriyorim iste
      1. Bu evrenin bir tek tanrisi var
      2. Bizi hatta baska galaksilerde baska boyut evrenlerinde yasayan yarattigi he rkulundan haberdar
      3. Temiz kalpli iyi bir insan olmak yaratıcıya ve yarattiklarina saf bir saygiyla sevgiyle yonelmek
      4 yobazlik yaomadiktan sonra tek tanrili bir dini guzelce yasamak.
      Gerisi artik bizlwri asan seyler
      Ama bizim cahil yobaz milletin dinden tek anladiklari kadin cinselliginden ibaret

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Teşekkür ederim. Peki İslamşyeti neden beğenmedin? Ben senin düşünceni merak ettim

Yorumla
    • HEYECANSIZHAYAT
      HEYECANSIZHAYAT
      +1 yıl

Benim islamiyetle bir sorunum yoktu ki hatta senden bile belkj daha inancli birisiydim ama turkce olarsk bir kac kere okuyunca bunjn insan yazmasi oldugu zaten anlasiliyor. Kesin konjsmak istemiyorum istemedim hatta hayallerim yıkıldı ama görünen maalesef bu. Ama ben yine de müslüman olarak yasamaya calisiyorum. Sadece arrik baska dinden insanlari küçük ya da cehennem odunlari olarak görmeyi biraktim.
      Ne benim ne senin ne de onlarin bir sucu yok eger tanri isteseydi hic supheye yee birakmayacak net kanitlari olan yazdigi soyledigi hic bir seyde hata bulynamayan din ya da kitaplar ya da öğretiler gönderebilirdi. Ama Olmadığına göre biz ne yapabiliriz ki? Biz de sonucta bilgisi sınırlı aciz insanlarız.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Peki bir insan neden bunları yazsın? Hala Müslüman olarak yaşamaya çalışmanın nedeni nedir?

Yorumla
    • HEYECANSIZHAYAT
      HEYECANSIZHAYAT
      +1 yıl

Baska alternatif mi var ne yapacaksin başka? Dogru ya da yanlis orasi beni aşar. Ben tanriya saygımi sevgimi gistereyim ibadetimi yapayim da gerisi ona kalmis

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Teşekkür ederim. İyi geceler

Yorumla
    • HEYECANSIZHAYAT
      HEYECANSIZHAYAT
      +1 yıl

Sana da.

Yorumla
  • AçarakŞah
    AçarakŞah Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 80%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 2,6b cevap paylaştı.

Yanımds soba görürcem üstünde çay demleriz

0
    7 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Aynen bence de suyunu da cehenneme giderken döktüğümüz gözyaşlarından katarız? İman nasip olmaz ise

Yorumla
    • AçarakŞah
      AçarakŞah
      +1 yıl

Naptım la size kendi çapımda ateistim ben

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bu yorumda bile üstteki inanmasan bile dalga geçiyorsun?

Yorumla
    • AçarakŞah
      AçarakŞah
      +1 yıl

Evet ya dalga geçtim diye katil olmakla aynı günahı işledim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Sana böyle mi dedim?

Yorumla
    • AçarakŞah
      AçarakŞah
      +1 yıl

Dalga geçtim diye cehenneme yolladın az önce bi nevi aynı

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Benimle dalga geçtin diye yollamadım? Din ile dalga geçtin diye yolladım. Seni katil etmedim. Sen kendini katil ettin

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Evet, her inananda cennete giymiycek zaten

0
    10 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Evet ya Hz. Peygamber bile Allah’ın merhameti olmasa ben cennete giremem diyor. Ve şefaat olmasa Allah’ın merhameti hiçkimse giremez gerçekten. Neyi tam yapsak bile ne yapabiliriz ki

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Herşeyi yapıp Müslümanım diyenlere Allah imanlı ölmesine izin vermez

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Nasip insan nasıl bir hayat yaşarsa ama öyle ölürmüş. Çok kötü insanlar gerçekten hak din ne görmüyorlar inanmıyoruz ama ölüm anında Azrail’i görünce herkes anlayacak

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Ben birkaç kez ölen insanlara şahit oldum ve ölüm anında gerçekten bişeyler görüyorlar çok etkiledi beni

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Anlatır mısın bana? Ben de anlatabilirim böyle nrş şey

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Gizliden çıkarsan

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Boşver böyle şeyleri konuşmayalım

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ya konuşsak ya ne olur

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Gel çıktım

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

İstek attım

Yorumla
  • asiiVeMavi
    asiiVeMavi Takip Et
    Xper 4 Yaş: 43
    +1 yıl

Sonuna kadar hak tabiki odunu bol olsun cehennemde

0
    9 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Reis sakin

Yorumla
    • asiiVeMavi
      asiiVeMavi
      +1 yıl

Kusura bakmayın sözüm meclisten dışarı ama herşeyin bir yaradılış sebebi ve yaratıcısı vardır buda büyük bir gerçektir inkar edilemez

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ben de inkar edemiyorum. İnancım çok düşük %5 inançsız ölürsem ben de maalesef yanacağım insanlar, bunu dalga sanıyor.

Yorumla
    • asiiVeMavi
      asiiVeMavi
      +1 yıl

Çok üzücü bir durum bu senin için üzüldüm inşallah bu düşüncen değişir

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Amin inşallah. Düzelir gibi geliyor inşallah en azından inkarda ısrar etmiyorum. Kabullenmeye çalışıyorum

Yorumla
    • asiiVeMavi
      asiiVeMavi
      +1 yıl

Amin diyebiliyorsan içinde azda olsa iman vardır demektir

Yorumla
    • asiiVeMavi
      asiiVeMavi
      +1 yıl

Bu bir sarmaşık dalları gibi bütün ruhunu düşüncelerini hayatını sarıp sarmalar merak etme sen

Yorumla
    • asiiVeMavi
      asiiVeMavi
      +1 yıl

Sakın inkarı düşünme kardeşim

Yorumla
    • asiiVeMavi
      asiiVeMavi
      +1 yıl

Araştır bunun için birçok kaynak var İnternet çağında yaşıyoruz herşeyi öğrenebilirsin yeterki interneti doğru şeyleri araştırmakta kullan

Yorumla
  • MrJimi
    MrJimi Takip Et
    Yoda Yaş: 29 , eic 47%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 397 cevap paylaştı.

Odunumu bol atın

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Cehennem dediğin, dal odun yoktur, Herkes ateşini kendi götürür.
      (Pir Sultan Abdal)

Yorumla
    • MrJimi
      MrJimi
      +1 yıl

O zaman daha çok alkol zina kumara bulaşayım sağol

Yorumla
  • jsjsisksj038
    jsjsisksj038 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 26
    +1 yıl

Haktır

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bazıları cinler büyü bile reddediyor. Ben gerçek imanını arttırmak istiyorum inşallah başarılı olurum

Yorumla
    • jsjsisksj038
      jsjsisksj038
      +1 yıl

İnşallah

Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > İnanmayanlara cehennem ateşi hak mı sizce?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Tanrı'nın inanmayanları cehenneme atması saçmalığı? 27 cevap verildi
Hristiyan inancına göre isaya iman etmeyenler cehenneme gidecek? 2 cevap verildi
Dindarlar neden insanlığın sonsuza kadar cehennemde yanacağını körü körüne savunur? 11 cevap verildi
Cehenneme inanmayan var mı? 10 cevap verildi
Neden onca acıyı çeken insanlar sadece inanmadığı için cehenneme gidecekler? 4 cevap verildi
Tanrıya inanmayan birinin, ne kadar iyi olursa olsun cehenneme gidecek olması adil mi? 7 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Sizce kadınların görünmeyen emekleri nedir?
  • Canınızın tak ettiği oldu mu?
  • Sizce insan en çok hangi konuda kendini kandırıyor?
  • Hayatınızda oturtmak istediğiniz sınırlar neler?
  • "Hallederiz" erkeği çekiciliği.. Zor anlarda çözüm odaklı olan erkekler ilişkide bir adım önde midir?
  • Gözlerini kapadığında kimin yüzü kalbini dolduruyor?
  • Biri senin için ne yapsa mutlu olursun?
  • Sevgiliniz hangi burç arkadaşlar?
  • İlk görüşte aşık okduysanız %90 dış görünüşüne aşık olmuşsunuzdur bence😅, sizce nedir?
  • Size dedenizin ya da nenenizin adını koysalardı isminiz ne olurdu 😂?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨