Pandemiye girdiğimiz anda İngilizce öğrenmeyi kafaya koymuştum. Param olmadığı için kursa gidemezdim. Bu yüzden youtubedan dinledim. Gramer kelime çalıştım. Ama istediğim gibi değildi diziler izledim derken. Artık konuşacak biri arıyordum ve bir uygulama keşfettim. Mektuplaşma uygulaması. İngilizce dünyanın bir ucundaki birine mektup gönderip tanışabiliyordun. Genellikle diğer tarzdaki uygulamaları insanlar bildiğin abazalık için kullanıyor ama bu böyle değildi hem anonim hemde gönderdiğiniz mektup ülkeye göre mesela atıyorum brezilya 30 saatte gidiyor du. Bende bir abazan 30 saatlik mektup göndermez diye düşündüm mantıken zaten anonimim be olabilirki diye düşündüm. Sonra 2, 3 mektup arkadaşı edindim. Hepsi iyi insanlara benziyordu. Sonra 1 tanesi ile 1 yıl boyunca hiç iletişimi kesmedik haftada birkez mektuplaşıyorduk uygulama üzerinden. Sonra güvendiğim için whatsap numaralarımızı verdik. Ama ben zaten fotoğraf koyan bir insan değilim. Ama güvenlik amaçlıda koymadım. Sonra işte yine konuşuyorduk derken işte ülkelerimiz hakkında yemekler hakkında normal işte annemle kavga ettik tarzında öyle konuşuyorduk sonra bu arada uygulamada herkes Mektuplaşmak istediği yaş grubunu seçebiliyor. Ben kendi yaşımda birileriyle konuşmak istedim. İşte sadede gelecek olursak bana hep nazik davrandı ama ister istemez korktum ve ınstagramdan ve Google da ismini arattım. Instagramına baktığımda takipçilerine afedersiniz teşhirci uygunsuz hesaplar takip ediyordu. Sonra kendisine dürüstçe sordum. Böyle bir insansan benide onlar gibi görebilirsin. Ben böyle biriyle arkadaşlık yapamam. Sana saygı duyarım. Ama seninle artık sohbet etmek istemem dedim buda yok o hesap kardeşimin dedi özür yazır neyse. Sonra ismini arattım Facebook ta 40 larında adam çıkmasınmı ben şok. Şimdide engellesemmi diyorum. Bana kendisini 17 yaşında diye tanıttı. Liseye gidiyormuş işte sınav stresi varmış bende kendime yakın gördüm. Dertleşiyorduk kanka gibi olmuştuk. Adam 40 yaşında çocuklu çıktı ya la. Ben napayım vallahi yuh ya şu hayatta kimseye güvenemeyecekmiyiz arkadaş.
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Aynı isim soyisimle birden fazla insan olabiliyor ülkemizde bile var belki isim benzerliğidir günahını alıyorsundur
Onuda düşündüm. Ama aynı eyalette yaşıyorlar isim aynı. Birde hiç birşey paylaşmıyor. Instagramda bile birde teşhirci kızlar mevzusu var. Birde naziklikten mi yoksa o ülkede mi öyle konuluyor insanlar vedalaşırken biz görüşürüz falan deriz hoşçakal seni seviyorum arkadaşım falan yazıyor 1 2 anlarımda sürekli yazıyor kusuntu geldi. Bilmiyorum ya da ben bıktım bokunu çıkarıyorum
O zaman engelle başka arkadaş mı yok sana
40 yaşında olması bir seyi degistirmez sonucta dil ogreniyorsun , dil ogrendigin birinden karakter aramana gerek yok alman gerekeni al ve devam et
Bu neee bas direk engeli başına bela alırsın herkese güvenme bidaha hemen hemen
Engellesem numaramı birşey yaparmı?
Bilmiyorum eğer yapacağını düşünüyorsan numaranı değiştir
Geçmiş olsun : ) yeni biriyle devam et bulursun diye düşünüyorum.
Afedersin ama bkunda boncuk aramışsın, sineğin kanadından yağ çıkarmaya çalışmışsın. Düzgün yerlerde tanışmaya çalış insanlarla.
Anı olarak çok iyide kotu olmuş
Vallahi öyle oldu 😅sence engellemelimiyim? Birde engellersem bana mesaj atamaz değil mi?
Engelle gitsin.
Topuk ;)
Engellesem bişey yaparmı numaramı
Engel en iyisi