öyle bi ailem varki markete gidiyorum desem 50 defa sorguya çekerler bu yasıma kadar evde oturdum. yıllardır yaşadığım şehri gezdir deseniz gezdiremem çünkü bilmiyorum çıkmıyorum ayrıca zaten bu yıl taşıdığımız için gezecek arkadaşım da yok olsada izin vermiyorlar zaten
ne yapacağım hakkında bilgim yok kendime özgüvenim de yok hep dış görüntümün kötü olduğunu düşünüyorum babam diyoki sadece benimle sokağa adım atabilirsin diyor ama onunla gezmek istemiyorum sıkıcı napabilirim ki babamla :/ hayatım neden böyle benim bunu hak etcek naptım ben
ne yapacağım hakkında bilgim yok kendime özgüvenim de yok hep dış görüntümün kötü olduğunu düşünüyorum babam diyoki sadece benimle sokağa adım atabilirsin diyor ama onunla gezmek istemiyorum sıkıcı napabilirim ki babamla :/ hayatım neden böyle benim bunu hak etcek naptım ben
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Belkide sen çok güzel bir kız olduğun için baban ise sen dışarı çıktığında başına bir bela geleceği için korkuyordur.
yıllarca evde oturtup psikolojimi bozması daha mı iyi..
sende haklısın ama seninde baban abartmış be sende çıkıp etrafı öğrenmelisin tabi seninde hakkın
sen en iyisi babanın karşısına geç deki şöyleyken şöyle sert bir şekilde baban izin verir ama eğerki baban sinirli biriyse sert bir şekilde söyleme tabi
şahsen ben araba sürmeyi çok istiyodum bana vermiyolardı dikildim karşılarına şöyleyken şöyle diye nasıl da paşa paşa öğrettiler
öyle dersem 0rospu der çıkar sinirli biri hemen suçlar
Annene söyle belki o babanla konuşur
annemin de babam yüzünden hayatı hep öyle geçmiş ne yazikki :(
Gerçekten Allah Yardımcın olsun çok üzüldüm fikirlerim tükendi tek fikrim evlen ama baban gibi bir koca olmasın
eğer 18 yaşındaysan karışmaya hakları yok
nerede yaşıyorsun kaç yaşındasın
Kaç yaşındasın
Ne güzel ailen var işte soruyor kolluyor
Allaha şükür çok iyiyimde sende sorun mu var ki 🤔
Belki babası senin gibi insan artıkları kızına sokakta musallat olmasın diye salmıyordur dışarı ne dersin
Sana kemik de atmadim niye havluyon ki 🤔 bu arada senin ailen de seni zinlermesi lazım sağa sola kuduz köpek gibi saldırıyosun. Dol israfı 😎
Sana kemik de atmadim niye havluyon ki 🤔 bu arada senin ailen de seni zincirlemesi lazım sağa sola kuduz köpek gibi saldırıyosun. Dol israfı 😎
Beyin kapasitenin yetmediği konulara yorum yapıp birilerinden eleştiri alınca hakaret edecek kadar saygısız ve aşağılık bir insan olmana şaşırmadım 😄 Senden de bu beklenirdi
umarım dünyada senşn gibi insanların soyu tükenir
Köpeğin bedduası kabul olsa gokden kemik yağardı 😉 ayrıca sen ve senin gibilerin kökü kurmasin dikkat etde
@Xenomoprh nikin de kendin gibi bir puka yaramaz güya saygılı görünüp dışarı rahat çıkan kızlar dan faylanan sahsinca kendinsin tabi dışarı çıkmasına izin vermeyen babalar senin gibi aç kurtlar yüzünden veremiyor sen ve soru soran şahıs sksp sonra çıkan cck senin gibi ya pc ya o.. şaşırma tabi daha duymadığın güzel sözler var bende şu özelini aç ordan ileteyim😉
Kaç nesil benim nickimle yetişti kültürsüz mal sen cahilsen ben napıyım 😄 Senin gibilere saygı duymam zaten hak etmiyorsunuz çünkü empatiden yoksun avam insan seni
Gelmiş burda edebiyat yapar varsan baksan dünya dan haberi yok okuyorum die okula gider derslerine baksan bir halt etmez anca edebiyat yapar yaşı 25 gelince bu yastan sonra ne puk yiyecem die uğraşır millete laf yetiştireceğine hayat da bir yerlere varmaya çalış boş boş çene yapma edebiyat memuru😉
Hayırdır aşağılık kompleksin mi var senin ne bu asabiyet 😄
Bana diyene bak hayırdır küfür etmeye başladın noldu neler zoruna gitti 😥
Sictigim puk kadar yaşın var ne nesli yetisecek l a vk😅
Sen şu an halaa unv takılı kalmış kızlara edebiyat dan baskaa bir halt yapamayn bir eziksin🤣🤣
Bana basarini göster ailene kendine ne faydan oldu 😅 cebine parayi baban mi koyuyor yoksa deden mi🤣🤣
Küfürü nerde gördün ya da neyi küfür sandın yine cahilliğini belli ediyorsun 😄 Benim yaşım küçük madem sende yaşından utan o zaman senden küçük birine böyle hakaretler ve küfürler ediyorsun haksız olduğun ve susman gereken yerde. Bu yaştan sonra sana edebi adabı terbiyeyi de biz mi öğretelim 😄
Çok şükür kendi paramı kendim kazanıyorum çok da güzel işim var maddi durumumda yerinde sen gibi boş beyinle ömrümü boşa harcamıyorum 😏
Senin o dediğin hayal dan başka bir şey değil 🤣🤣 kendi isi varmış 🤣🤣 İzmir'e gel Kunduracılara şimşek kunduranin sahibi serdari arıyorum de o zaman boş beyinli kim görürsün😅😅
Hakaret edip sonra kim küfür etti die birde üste cikan da ayrı bir güzel kardeşim oluyor yani😉
Kunduracı mı 😄 Senden de anca ayak işi yapman beklenirdi. Şimdi çekil ayak altından ezmeyeyim seni daha fazla 😏
🤣🤣 laf konuştu bal kapağı buraya kemik atınca havlayan sensin başka çöpe bak orda belki etli olanları bulursun şimdi sen kaybol😉 işsiz güçsüz asgeri ücretle ne puk yiyeceni düşün sen😅😅
Ulan bıkmadın mı yerin dibine girmekten 😄 Yenilen pehlivan güreşe doymazmış ama benim sen gibi boş beleş tiplere ayıracak daha fazla vaktim yok bu ders sana yeter ayakçı seni 😄
😅😅 su yoruma bak ne yerin dibine girecem konuşmaya bak ulanmis biraz önce bana kibarlık dersi veren lvk nere gitti 😅😅 kendin den bashet diyen olmadı sana 😉 ayakci benmi sen mi benim yoruma gelen kim yukarı bak bakayım kemik Azmi geldi kerata 🤣🤣
Hadi hadi dükkanına git işini de yaptığın yorumlar gibi yapma iki güne kapatırsın yoksa dükkanı 😄
🤣 İzmir'deysen gel asgeri ücret den fazla alırsın yanımda çalış cebin para görsün😅 sen de aç gözlülük yapıp her yoruma atlama atılan kemige kanaat getir 🤣
Sen bana teklif edeceğin parayla git biraz insanlık dersi al biraz kültür kas cahiliyetten ağzın kokuyor 😄
😅😅 bence sen kendine bir kaç kg et al da her yoruma atlama açlık dan kimin azının koktuğu belli boş müdür😉
@xenomorph dol israfı sitede görüşlerine gitmedigin kız kaldimi len 🤣🤣
Sitenin adından haberin mi yok bide ordan mı koyup geçeyim sana bıkmadın mı artık 😄
Açıkça sapigim desene siteyi nie mana edion madem soru soranlara nie sorduğu soruyla cevap veriyim😅😅 o kadar koyuculugun kuvetliyse çevir gtune koy😉
Yaşın otuz küsür olmuş hala çocukça laflar ve küfür edecek kadar acizsin yazık. Profil açık yorumlar açık gir bak kime nerde sapıklık yapmışım herkes senin gibi karı kız kovalamaya girmiyor buraya sitenin amacı bu değil böyle sanıyorsan 😄
Ufalda cebime gir çocuksan git parkda oyna burda ne işin var 😅 kendin nie bahsedion karı kız kovaliyan sensin bütün kızların görüşünde bitmisin döl israfi süt cikmis ak kasiik gibi bide üste cikmiya çalışıyor ya çok gülüyorum 😎
Küfür edince daha mı çok haklı olduğunu düşünüyorsun her seferinde kendini düşürüyorsun cahil insan 😄 Dil bilgisi de yok garibimin yazım hatalarına telaffuzlara bak katletmişsin resmen Türkçe'yi
Küfür etmek sana özel olarak tasalarmis birşey bana göre yazım hatası yok canım kısaltılmış yaziom sen gibi lvuga fazla basmaya grk yok😎
Tasalarmış 😄😄😄 Kısaltması neye göre kime göre işte kelimelerde olduğu gibi hayattaki herşey sana göre veya senin yorumladığın gibi olmuyor. Bir işi doğru yapamıyorsan yapana saygı göster çekil kenara cahilliğini herkese ilan edip kendini daha fazla rezil etme 😏
Cahil dediğin adam ne yaptığı tatili yapabilirsin ne bindiği arabaya bine bilirisin nede oturduğu evde otura bilirsin ben kimseye rezil falan olduğum yok sen kendini baya bir halt sanıyon ama bir halt değilsin boş boş millete laf yetiştirmek den başka bir halta yaramayan aciz bir malukatsin 😎 bir iş falan bulda anana babana hayrın olsun hayat burda edebiyat parçalamaya benzemez baban sana surda bir kaç sene daha bakar sonra kendini coplerde ekmek arıyor bulursun ya da devlete edebiyat yapmaya falan çalışıyor olursun gerçi sen gibiler kesin actir develeti de kötüler aciz olduk bittik der 😅😅 acmisin len doğru söyle babanın aldığı para yetiyormu size🤣🤣