Ben haksızlık mı yapmış oldum sizce?

Benim bir kuzenim var oda kız halamın kızı beraber büyüdük nerdeyse herşeyi beraber yapardık gezerdik ederdik benden iki yaş büyük. Ayrı şehirlerdeyiz ama tatillerde girdi bende giderdim. Hiç benim elimi cebime attırmazdı her gelmesinde tatilde hediye bile getirirdi bana. Mezuniyet kıyafeti alamadık durumumuz yoktu kendisi harçlık biriktiriyordu onunla almış bana yollamıştı sen okuyorsun Paran olmaz diye konforumü bile yollardı arada. Sonra işte ben geçen sene üniversteden birisiyle konuşmaya başladım bu kuzenime söylemedim hiç ya konuştuğum kişi ya da kuzenim eklemiş birbirlerini Instagramda bilmiyorum kim ekledi sonra kuzenim konuştuğum kişiye küfür etmiş banada etmiş herhalde çünkü öyle dedi flört ettiğim çocuk bana. Bende direk delirdim ve kuzenime beddualar ettim engelledim numaramı değiştirdim konuşmadım. Aradı beni dinlesin öyle değil filan diye herkese diyormuş beni iki günlük birisi için sattı gitti beni çocuk ekledi bana onu ayarlasana dedi bana da yavsadı demiş dinlemedim yine de inanamadım aileler de kötü oldu mesafe koydu araya bilmiyorum suç bendemi
Ben haksızlık mı yapmış oldum sizce?