3 ay

Sizce kötü bir şey mi yaptım haksız mıyım?

Erkek arkadaşımla aynı firmada çalışıyoruz ama iş gereği sadece sabahları birbirimizi görüyoruz. Çalıştığım yerde başka bir çocuk arada bana mesaj atıyor iş ile ilgili sonrasında da beni tanımak için soru soruyor. Bugün de aynı şekilde yaptı ve sonrasında yanlış anlama ama yaşın kaç diye sordu ben de cevap verdim. Sonra kendimi kötü hissettim ve erkek arkadaşımın haberi olmasının gerektiğini düşündüm ve onunla paylaştım o da konuşmak istemediğini görüşmek istemediğini belirtti. Ben sadece bunun önüne nasıl geçebilirim ve haberinin olması gerektiğini düşündüğüm için söylemiştim ona. Sonrasında o da benden konuşmamızın ss lerini istedi ben de attım ama dediğim gibi konuşmak istemediğini söyledi. İş çıkışı yüz yüze görüşmek istedim ilk başta hayır dedi sonra eve geç bekletmeyeyim evinin yakınına gelirim dedi ama gelmedi. Yarın da bulaşabiliriz dedi ama sonrasında yarın işinin olacağını söyledi sesli ararım istersen anlat kendini dedi. Tamam dedim ama hala aramadı. Ben kötü bir şey mi yaptım sizce haksız mıyım?
Sizce kötü bir şey mi yaptım haksız mıyım?