Ya kocamla düşman olacağım ya aileme mahcup?

Sorunum şu ki eşim maddi şeylere insanlardan daha çok kıymet veriyor. Düğün zamanımızdan veri beni hiçbir şeye layık görmedi bu önemli değil huzur olsun da. Ama şöyle bir sıkıntım var yılda bir kez ailemin yanına memlekete gidiyorum aileme ufak bir hediye almak çiçek almak istiyorum ne bilim yemek ısmarlamak istiyorum ama eşimden çekindiğim için yapamıyorum para gidecek diye morali bozuluyor çünkü ben de meslek sahibiyim çalışıyorum bugünlere beni ailem getirdi onlara para verdiğim yok kazancım kocamla ikimizin ancak yolda bir kez benim ufak hediye ile anamı babamı mutlu etmeye hakkım var. Orkide almak istiyorum ama pahalı diye başka çiçek aldırıyor onu bile alamıyorum illa bir tartışma çıkması lazım. Bana akıl verin aileme mahcup oluyorum ya da kocamla sorun yaşıyorum napayım ben. Kocamla bunları konuştum anlamıyorum kazancınızı bunlara mı harcayacağız diyor gerçekten üzülüyorum. Ne yapacağım lütfen güzel öneriler verin
Güncellemeler
+1 yıl
Zor falan geçirdiğimiz yok. Gayette her ay para birikiyor zor geçinsek ben almam zaten bunu akıl eden tek kocam değil.
Ya kocamla düşman olacağım ya aileme mahcup?