Su Faturam(GÖRSELDEKİ SU FATURAM) 2 tane çocuğum var eşimle birlikte yaşıyorum. bu ay ki yüksek su faturası yüzünden eşimle kavga ettim. SİZDE SU FATURASI KAÇ PARA GELİYOR? BENİM SU FATURAM KADAR YÜKSEK Mİ?
Güncellemeler
+1 yıl
not: şehirde yaşıyoruz.
YÜKSEK SU FATURASI YÜZÜNDEN EŞİM BENİ DÖVDÜ, SİZDE SU FATURASI NE KADAR GELİYOR?
La sizden adam olmaz, cır cır kadın kadın diye dolaşan pembeliler bile 23 tl yüksek mi muhabbeti yapıyor. Kaç TL'lik fatura sizin için uygun mesela dayak yemek için.
bu durumu gerçekten yaşayan insanlar varken senin gibi ap. tallar böyle dalga geçiyor. inşallah evliliğinde bu tarz olaylara denk gelmezsin, gelirsen vay haline...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
La sizden adam olmaz, cır cır kadın kadın diye dolaşan pembeliler bile 23 tl yüksek mi muhabbeti yapıyor.
Kaç TL'lik fatura sizin için uygun mesela dayak yemek için.
150den aşağı hicbir faturamiz gelmez. 23 tl ne Allah aşkına trolluyor musun milleti. Kıçınızıda mi yikamiyorsunuz siz
ama biz 4 kişilik aileyiz.
bu durumu gerçekten yaşayan insanlar varken senin gibi ap. tallar böyle dalga geçiyor. inşallah evliliğinde bu tarz olaylara denk gelmezsin, gelirsen vay haline...
23 tl su faturası nedir? Sadece sifon bile çekseniz bundan fazla gelir. Napıyonuz haftada bir mi sifon çekiyonuz 😅
bu su faturası bölgeye göre değişiyor.
biz 3 kişiyiz 30-45 gelir. ortalama
elektrik de 160-200 arası gelir
70 tl geliyor bize. güzel şakaymış (eşim beni dövdü bakımından)
kaç kişisiniz
4 kişiyiz.
aaa bizde
!!!
Ya ben tek başıma yaşıyorum aylık 30 TL ödüyorum yuh
Trol değil demi
gerçek
niye
Bir şey sormak istiyorum rahat ol
tamam
yazdım
yuksek degil ki canım