Su döküldüğünü ben fark etmedim yatağıma dökülmüş ben kalktığımda herlade geldiğimde yatağım suydu ve bilgisayar vardı klavyeye falan gelmedi sadece girişe geldi yarım bardaktan fazla su dökül ama bilgisayara değil hepsi herhalde sonra normal çalıştı 2 dk bi anda bilgisayara ekranı gitti şarja taktım şarjı bitmiştir diye sonra açılıp kapanmaya başladı kendi kendine tık tık sesler geldi hemen altına bez serip ters çevirdim batarya çıkardım bataryayı damla geldi fazla gelmedi sadece sağ tarafıba geldi he ne sağa doğru yatırdım ilk biraz su damlası sonra nem var biraz napiyim tık tık sesler gelip açılıp kapandıktan sonra kendi kendine kapandı yardımm
Güncellemeler
+1 yıl
Su tam içine dökülmedi galiba emin değilim
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
En etkili çözüm pirinç, bir gün pirincin içinde beklet.
Yanına 1 kaşık pirinç koydum ıslanan yere
yani ne kadar çok pirinç koyarsan, o kadar çok emilim sağlar. bence riske atmamak adına bilgisayarı pirince göm. yani klavyenin her alanından su sızmış olabilir.
Klavyeye hiç gelmedi su kenara ve ses girişe çok az
Belkide şarjı bitti kapandı bilmtiroum ama tık tık ses geldiği için korktum
benden sana tavsiye ablacım, dediğimi yap. pişman olmazsın. zaten saniyelik mesela. Kritik bi yerinden su girdiyse, geçmiş olsun.
Döküldüğünde normal koydum sonra şarjı taktım aradan 2 3 dk geçti ekran gitti kapandı bozulduysa ayvayı yedim
ŞÜKÜRR HİÇ BİŞEY OLAMAMIŞ SES MES GÖRÜNTÜ HEPSİ TAM DÖKÜLMEMİŞ DEMEKKİ SU DÖKÜKMÜŞMÜ DÖKÜLMEMEİLMŞ BİLMİYORUM ZATEN ŞÜKÜRRRRRRRR
biraz daha geç kendini belli edebilir, bence bir süre daha dursun.
Pirinç içine koy, dolaba koydum demişsin olmaz o iş.
Nem nereye gidecek, dolap icinde kalır
Dolabın içine birinö mi koyyim ıslanan yerin yanına koycam
Bizde pirinç yok biz yemiyoz bulgur var
Buldum
Yiyormuşuz var koyuyom
Çıkar dolaptan hava alan bir yere yok.
Içindeki nemin gitmesi lazım
Ama babamdan saklamam gerek bu yıl üniversitemin içine eder
Telefon olsa pirince koy derim ama pc de ne yapılır Bilmiyorum kurutmaya çalış sadece
Dolaba koydum kurusun kapalı alanda diye
Aksine nem yapmaz mı kapalı alanda?
Açık alana koy
Açık alana koydum kapalı alan koymanın sebebi pirinç koyup nemi alan havayı arttırmaktı ama yinede açık alan koydum
Görünen sularını silin hepsini ters çevirin altına havlu koyun ve sonra elektrik süpürgesi saç kurutma tutun umarım işe yarar
Hepsini yaptım su dökülür dökülmez
İyi bari eğer tuşlar çalışmazsa ya yeni klavye alırsınız ya da taşınabilir klavye
Tuşa gelmedi hiç farenin usb si gibi bişey varya o ıslaktı yani o delşkelre geldi
İyice kurulayın
Kuruladım odayı biraz rüzgar var diye camı açtım şimdi kapadım pirinç koysun inşallah bişey olmaz
İnşallah geçmiş olsun ben de malıma bir zarar gelmesine tahammül edemeyenlerdenim gözüm gibi bakarım
ŞÜKÜRR HİÇ BİŞEY OLAMAMIŞ SES MES GÖRÜNTÜ HEPSİ TAM DÖKÜLMEMİŞ DEMEKKİ SU DÖKÜKMÜŞMÜ DÖKÜLMEMEİLMŞ BİLMİYORUM ZATEN ŞÜKÜRRRRRRRR
Şimdi de Farenin flaş gibi bişeyini kaybettim sinirden yedim mi acaba
Kapat hemen su zarar verir
İki ay önce su döküldü benimkine 500 TL verdim tamirine
Tık tık ses geldi sonra kapandı ondan korktum şimdi
Sadece bir kısmına döküldü hepsine değil köşesine içine sıçrayp girdimi bilmiyorum alttan geldi herhalde, klavyeye gelmedi hiç
Kapat açma bence ban açtım olanlar oldu
Açınca noldu senin bilg de
Akşama kadar kurusun öyle açıcam
Yinede hemen açmasaydın
Aradan 3 saat geçti
Daha hızlı çalışıyor temizlendi herhalde
eyvah eyvah
Bozulmuştur
Ama hepsine dökülmedi ki