24 yasindayim hala dövülüyorum?

Merhaba arkadaslar

cok fazla vaktinizi almadan sizin goruslerinizi almak istedim. Mutsuz bir ailede buyudum evin icinde surekli psikolijik ve fiziki siddet vardi. Buyurken annem babam kardesim olsun her zaman morali bozuk olan bana yuklendi. Hep bana : gerizekali, salak, saf, beceriksiz gibi cumleler kuruldu. Annemler ayrildiktan sonra daha mutlu olabilcegimi dusundum, babamdan kurtulmustum sonucta ve surekli kavga etmelerinden de. 24 yasindayim mezun olucam yakinda, ogrenci olarak eve katkim oldu bugune kadar okul masraflarimi kendim karsiladim. Annemle anlasamiyoruz surekli acigimi ariyor en ufak seyde bana hakaretler ediyor. Bende artik karsilik vermeye basladim bagirarak gerizekali dediginde sensin gerizekali dedigimde bu sefer vicdan yapmaya calisiyo insan annesine gerizekali der mi diye. Ama insan evladina da demez demi surekli? Beni tehdit ediyo bogazini sikarim, vururum, carparim, öldürürüm. En ufak ses yukseltilmesi bile beni urkutuyo ama artik kendimi ezdirmiyo olmam onu dahada cildirtiyo. Dun mutfakta yemek yaparken, mutfaktan cikmasini rica ettim cunku elime bakip hata yapmami bekliyo ve o yanimdayken yine bagircak salak gerizekali diycek diye yapabilcegim seyleri dahi yapamiyorum. Ben oyle deyince hayir bakicam yap dedi bende istemiyorum git ben yaparim deyince bagirdi cagirdi hakaretler ustume yurudu uzerime bir seyler firlatti saldirdi kendimi korudum eskiden olsa her yerim mosmor olurdu. Evden ciktim telefonumu almama bile izin vermedi teyzemi arayip yardim isteyecektim. Sokakta kaldim kriz gecirdim yagmurun altinda siril siklam tanimadigim bir kadin evine almak istedi su verdi dustugum hale bak dedim yabanci bir kadin bile beni dusunuyo annem nasil bu kadar kotu olabiliyo.. sakinlestim saatlerce yurudum dusundum eve donmek istemedim arkadasimi arayip onda kalabilirdim ama telefonumu vermemisti ve tek bildigim numara annemindi onu da arayip ne soyleyecektim ki. Mecburen eve dondum, babama gidemezdim anneanneme babaannem musait degiller herkes evli isinde gucunde kimi rahatsiz ediyim ki. Hep buyuyunce gecer param olunca gecer diplomam olunca gecer diyordum ama hic bir sey gecmiyormus arkadaslar. Dunyadaki en saygili insan olun yinede olmuyo. Sirf annem istemiyo diyo nelerden vazgectim hep onun istedigi gibi biri olmak icin cabaladim durdum ama olamadim. Annem dedim hakli oldugum halde ozur diledim hediye aldimm tek istegim bagirip surekli kucumsememesiydi ama olmuyo. Ne o yapabiliyo nede ben. Simdi burdan cekip gitsem vefasiz hayirsiz annesini birakan evlat ben olucam hep sucluyum cunku o anne bende hala o ezilen kucuk kiz
24 yasindayim hala dövülüyorum?