Babam psikolojik hasta benim de psikolojim bozuldu bir fikir verin nolur?

Merhaba arkadaşlar. Annem ile babam 3 senedir ayrılar. Babam yaklaşık 4 senedir psikolojik olarak hasta. Yüksek anksiyetesi ve düşünce bozukluğu var. Babamla küçükken yaşadığım şeylerden dolayı anneme daha düşkünüm onun yanında daha çok kalıyorum ama şu sıra yalnız kalmaktan korktuğu için hep babamın yanındayım. Sürekli daraldım diyor 10 saniye geçiyor daraldım kötüyüm diyor. Hasta olduğuna evet eminiz doktoru da söylüyor. Ama bir iki aydır annemle barıştırmam için baskı yapıyor bu yüzden sanki biraz hastalığı abartıyor gibi. 10 gündür yanındayım bir günlüğüne anneme gidip gelecektim ağladı beni sakın bırakma diyor annemi de göremiyorum. Evet hasta ama benim de psikolojim bozuldu daha 22 yaşındayım okulum var sınavlarım var eve gidip çalışmam gerekiyor, arkadaşlarımla vakit geçirmek desen aylardır onu dahi unuttum. Ablam evli olduğu için ben daha çok ilgilenmek zorundayım. Benzer durum yaşayan varsa ne olur bir fikir versin veya içimi rahatlatın. Kötü bir insan değilim babama hep bakacağım ama bana fazla geliyor bazı şeyler.
Babam psikolojik hasta benim de psikolojim bozuldu bir fikir verin nolur?