Sizce babamın psikolojisi mi bozuk?

artık çekilmez hale geldi ben kaldıramıyorum tahammulum yok hal ve hareketlerine erkek kardeşim 22 yaşında şu an liseyi bitirdikten sonra doğru düzgün bi işe tutunamadı girdi çıktı falan askerliği tecil ettirdi işe almıyor diye iki sene sonra gidicem dedi babam hep buna takıntı yaptı çalışmıyor yatıyor şerefsiz bilmem ne daha ne küfürler falan hiç bir şekilde doğru düzgün konuşma yok sadece her gün aynı şeyleri söyleyip tekrar edip kızıyor her gün ağızındaki laf adi şerefsiz haysiyetsiz bundan adam olmaz falan halbuki kardeşim öyle bi insan değil ağızını açıp bişey bile demiyor buna artık öyle bi arsızlaştırdı ki kardeşim de alıştı hep böyle yapmasına bi insan 20 seneki önce hoşuna gitmeyin bi olayı bile hala söyler mi tekrar eder mi öyle bi gıcığıma gidiyor ki bana bile evde kız başıma ne yapabilirim ki iş güç yapıyorum bi elimde telefonu görsün demediği laf kalmıyor bi boka yaramıyorsunuz anca telefon diyor halbuki önüne hizmetlenen ben ve annem bunu bile görmüyor acaba temizliğini kim yapıyor düşündüğü gece ytmayalım 12 1 de küfür ediyor geçen annemle oturuyorduk odanın kapısını açıp bize küfür etti yatmıyoruz diye bende tekrar kapıyı çarptım kapattım zoruma gidiyor yani ben kaldıramıyorum geçen de kavga ettik her gün aynı şeyleri tekrarladığından kardeşimi söylüyor ikidebir ama geçen yıl çok kötü hasta olmuştu hep kardeşim onu hastanelere götürmüştü gece gündüz bunları görmüyor resmen bende dedim hasta olunca da görğrüm ben seni diye sonra bana şerefsiz sen gelme ben hasta olunca falan dedi nankörsün sen dedim tartıştık o lafım zoruna gitmiş halbuki biz senelerdir onun ne laflarını kızmalarını çekiyoruz yollarda dışarlarda bile bağırıyor bize hemen sinirlenince biyere gitsek bile alışverriş mesela gezme bile değil gezmeye gitmiyor çünkü 70 yaşında artık araba kullanmaktan trafikten bıkmış istemiyor herneyse işte biyere gitsek bile arabada gidip gelene kadar bağırıyor çağırıyor direksiyona vuruyor yok siz şöylesiniz böylesiniz kardeşime diyor çalışmıyor karaktersiz falan neymiş kendi dediği bulduğu yerlere girecekmiş kardeşim girmiyomuş falan onun da kafasına uymuyor herneyse daha fazla şey var da aslında üstten anlatım bide babam kardeşler konusunda ayrımcılık da yapıyor bunu da bilin bu kardeşimi hiç sevmiyor sürekli böyle ama abime diğer ablalarıma karşi bizim gibi böyle değil

Güncellemeler
+1 yıl
yardımcı olur musunuz ne yapmamız gerekiyor lütfen🙏🏻
Sizce babamın psikolojisi mi bozuk?