artık çekilmez hale geldi ben kaldıramıyorum tahammulum yok hal ve hareketlerine erkek kardeşim 22 yaşında şu an liseyi bitirdikten sonra doğru düzgün bi işe tutunamadı girdi çıktı falan askerliği tecil ettirdi işe almıyor diye iki sene sonra gidicem dedi babam hep buna takıntı yaptı çalışmıyor yatıyor şerefsiz bilmem ne daha ne küfürler falan hiç bir şekilde doğru düzgün konuşma yok sadece her gün aynı şeyleri söyleyip tekrar edip kızıyor her gün ağızındaki laf adi şerefsiz haysiyetsiz bundan adam olmaz falan halbuki kardeşim öyle bi insan değil ağızını açıp bişey bile demiyor buna artık öyle bi arsızlaştırdı ki kardeşim de alıştı hep böyle yapmasına bi insan 20 seneki önce hoşuna gitmeyin bi olayı bile hala söyler mi tekrar eder mi öyle bi gıcığıma gidiyor ki bana bile evde kız başıma ne yapabilirim ki iş güç yapıyorum bi elimde telefonu görsün demediği laf kalmıyor bi boka yaramıyorsunuz anca telefon diyor halbuki önüne hizmetlenen ben ve annem bunu bile görmüyor acaba temizliğini kim yapıyor düşündüğü gece ytmayalım 12 1 de küfür ediyor geçen annemle oturuyorduk odanın kapısını açıp bize küfür etti yatmıyoruz diye bende tekrar kapıyı çarptım kapattım zoruma gidiyor yani ben kaldıramıyorum geçen de kavga ettik her gün aynı şeyleri tekrarladığından kardeşimi söylüyor ikidebir ama geçen yıl çok kötü hasta olmuştu hep kardeşim onu hastanelere götürmüştü gece gündüz bunları görmüyor resmen bende dedim hasta olunca da görğrüm ben seni diye sonra bana şerefsiz sen gelme ben hasta olunca falan dedi nankörsün sen dedim tartıştık o lafım zoruna gitmiş halbuki biz senelerdir onun ne laflarını kızmalarını çekiyoruz yollarda dışarlarda bile bağırıyor bize hemen sinirlenince biyere gitsek bile alışverriş mesela gezme bile değil gezmeye gitmiyor çünkü 70 yaşında artık araba kullanmaktan trafikten bıkmış istemiyor herneyse işte biyere gitsek bile arabada gidip gelene kadar bağırıyor çağırıyor direksiyona vuruyor yok siz şöylesiniz böylesiniz kardeşime diyor çalışmıyor karaktersiz falan neymiş kendi dediği bulduğu yerlere girecekmiş kardeşim girmiyomuş falan onun da kafasına uymuyor herneyse daha fazla şey var da aslında üstten anlatım bide babam kardeşler konusunda ayrımcılık da yapıyor bunu da bilin bu kardeşimi hiç sevmiyor sürekli böyle ama abime diğer ablalarıma karşi bizim gibi böyle değil
Sizce babamın psikolojisi mi bozuk?
Güncellemeler
+1 yıl
yardımcı olur musunuz ne yapmamız gerekiyor lütfen🙏🏻
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Baban çok yaşlıymış size göre. anan ile yaş farkı çok sanırım?
ben 35 oldum babam 58 yaşında ve maalesef yaşlılar çekilmiyor kafa beyin dağılmış durumda onlarda. yaşlılık hastalık diyorum kimse inanmıyor herkes mal gibi dünyadan bihaber olmuş.
Benim peder de aynı bk bu yaşta bile çekilmiyor. Kardeşin napıp ediyorsa bi şekilde para kazanma yolunu bulsun dırdırından kurtulsun. yaşlı moruklar gerçekten çekilmiyorlar. Hep eski kafa ve hep sığ düşüncelere sahip geniş perspektifleri yok hayata bakış anlamında. Hatta dövesim geliyor benim çoğunu. Bunların yüzünden ülke bu halde sömürülüyor zaten.
bi yandan acıyorum haline çünkğ çok şey yaşamış küçük yaşta annesini kaybetmiş üvey anneyle büyümüş babası çok sert bi adammış hiç sevgi göstermemiş hatta babam evlendiğinde bile dayak atmış sonra karısını kanserden kaybetmiş tekrar evlenmiş ben ve kardeşim olmuş işte sonra babası buna iki üç kere aynı yeri satıp geri almış erkek kardeşine para göndermiş sürekli çalışmiş onu evlendirmiş babasına para göndermiş sürekli birikim yapmak istemiş biyerler almak istemiş babası engel olmuş hep sonra erkek kardeşi vefat etti sonra büyük oğlunun psikolojisi bozuldu derken böyle böyle kötü oldu işte ama kendini de bilmiyor yani kalp kırıyor sürekli huzursuzluk sanki ailesi değiliz onun yüzünden içerde aynı ortamda bile oturmuyor odalara çekiliyorum lafından sözünden eve yeni bişey alsak bile ufak ona da bir ton laf bu böyle gitmez yani ben randevu aldım psikiyatriye götürcez ilaç kullansın sakinler artık sizde öyle yapın başka çare yok daha çok bozulurlar yoksa
bu arada evet babam 70 annem 53 yaşında ikinci evlilikleri olduğu için bizim durumumuz daha kötü siz yine iyiymişsiniz ben 24 yaşındayım kardeşim 22 babam 70 torunu yaşındayız maalesef düşünün aramızdaki uçurum kadar farkı
Evet çok çekmiş ama size çektirmeye hakkı yok. Madem evlenmeseydi sonradan tekrar böyle yapacaksa. Gençken Aptal düzene itaat ettikleri için öyle oluyor bu yaşlılar. Pskoloji falan çözüm olacagını sanmıyorum ben. Altta yatan sorunları çözmez. bana ulaş istersen sana bi kaç tavsiyem olcak
ilaç kullanması gerek başka nasıl çare olabilir ki
Sana takip attım bişey dicem yaz bana