Merhaba arkadaşlar. Biz 6 ay öncesine kadar kendi yağında kavrulan, mutlu bir aileydik. Ben İngilizce öğretmeniyim, eşim de bir firmada çalışıyordu. Bir oğlumuz, bir kızımız var. Bir akrabamdan bana miras kaldı. Öyle uçuk kaçık bir meblağ değil. Ama iki çocuğuma da birer ev alabilir, bir kısmını da gelecekte çocukların eğitimi için harcayabilirim. Akıllıca kullanılırsa iki çocuğum da eğitimini en iyi şekilde alır bir de hiç kira dertleri olmaz.
Fakat eşim "ben 14 yaşımdan beri çalışıyorum, bitti artık bu eziyet" deyip işinden ayrıldı ve bana miras kalan parayı yiyor. Hem de har vurup harman savurarak. Eğer çocuklarımız olmasa yesin ama bizim 2 tane çocuğumuz var... İthal peynirler alıp, bitirmiyor, dolapta çürüyor peynirler. Sürekli oyun figürleri alıyor, evin her yeri oyun figürü oldu.
Tatlılıkla konuştum ama anlamıyor. Bu benim şansım, artık kimsenin ağız kokusunu çekmeyeceğim, rahatlık nedir tatmak istiyorum diyor. Çocukları da alıp evi terk etmeyi düşünüyorum artık, eşimi sevmeme rağmen çünkü delirdi.
Fakat eşim "ben 14 yaşımdan beri çalışıyorum, bitti artık bu eziyet" deyip işinden ayrıldı ve bana miras kalan parayı yiyor. Hem de har vurup harman savurarak. Eğer çocuklarımız olmasa yesin ama bizim 2 tane çocuğumuz var... İthal peynirler alıp, bitirmiyor, dolapta çürüyor peynirler. Sürekli oyun figürleri alıyor, evin her yeri oyun figürü oldu.
Tatlılıkla konuştum ama anlamıyor. Bu benim şansım, artık kimsenin ağız kokusunu çekmeyeceğim, rahatlık nedir tatmak istiyorum diyor. Çocukları da alıp evi terk etmeyi düşünüyorum artık, eşimi sevmeme rağmen çünkü delirdi.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer