Annem bana engel oluyor?

Resmen sinir krizi geçirecem yemin ederim kafayı yiyecem imdat.. 4 yıldır eşek gibi çalışıp okula gidiyorum haftada 70 saat okul ve iş yapıyorum.. param yok niye çünkü annem sürekli benden para istiyor artık yeter dayanamiyorum para yetiştirmek için it gibi çalışıyorum.. 4 yıldır Konya dışı hiç bir yer görmedim Konya’nın hiç biyerini de gezmedim it gibi çalışmaktan ve okula gitmekten dolayı.. şimdi bu yaz Antalya’ya gitmek için param var ama sadece bana göre var annem de ben gelmeden işin yok orda diyor annemin oraya gitmek için de parası yok.. yemin ederim tiksindim bu aileden bu normal mi? Abim herşeyi yapar ben köpek gibi çalışırım sadece para yetiştirmek için.. şu an annemden tiksiniyorum gibi ve bunun sorunu tatile gitmemen değil sorun sürekli benden para istemesi.. ve ben gitmek istiyorum biraz başka yerler görmek istiyorum senin paran yoksa gelme.. gelmek zorunda değilsin herseyi benle yapıcak annemin kafa zihni 50 yaş yani öyle genç de takılmıyor sürekli ben ne yapmak istesem o da gelmek istiyor benimle ve ya izin vermiyor kriz geçirecem..
Annem bana engel oluyor?