AAnnem beni dışlıyor?

Aslında merhametli fedakar bir insandır.

Ama diğer kardeşlerimi el üstünde tutar , her dediklerini dinler yapar vs.

Fakat bana gelince ev süpür , sil , bulaşık yıka , yemek yap , misafir çocukları gelninlara hizmet et.

Ortamlarda sohbet edemem her lafımı ağzıma tıkar. Asla derdimi , fikirlerimi paylaşamam çünkü önemsemez.

Bir kere ağladığımda teselli etti beni.

O da ev işlerini yapayım diye ( kendi ağzıyla söyledi bunu da )

22 yaşına geldim hala elalem derdinde.

Böyle bir saçmalık olabilir mi? Benim mahalle komşum benim hakkımda hüküm veriyor ve ailem tek kelime etmiyor.

Anneerin arkadaşları hayatıma , giyimime , arkadaşlarıma (2 , 3 kişi ) , herşeyime karışıp beni yönetmeye çalışıyorlar. Sözde iyiliğim için ama kime ne benim hayatımdan ve seçimlerimden?

Asıl sorun ailemin beni savunmaması..

Bu yaşıma kadar yanlış yapmış biri değilim , seçimlerimi ne yaptığımı bilmeyecek aklı yetmeyen bir insan değilim.

Ben kendimi savunduğumda azar işitiyorum birde.

Geçen gün mahalleden birisi (annemkn arkadaşının kocası )

Eşiyle beraber bize geldi , Konu bana geldi alakasıca. Adam döndü dediki " Aydilek zatem adam olmaz aklı çalışmaz onun vs. )

Aydilek de benim ismim bu ara da.

Ya annem de gülüp " haklısın diyor."

Zatem bu zamana kadar seçim hakki vermediler bana bu saaten sonra rahat bıraksınlar.

Ben beni salsılar demiyorum. Ama bir konuda da arkamda dursunlar. Beni artık ezmesinler ve ezdirmedirmesinler. Beni de dinlesinler, saygı duysunlar. Diger kardeşlerimin gördüğü muamelenin birazini olsun istiyorum.

Okul hayatımda onlar yüzünden mahvoldu açıktan bitirmeye çalışıyorum ama ders çalışma fırsatı bile sunmuyorlar. Cunku 7/24 hizmet ediyorum herkese.

Bıktım ben , lütfen bana yol gösterin lütfen :)

AAnnem beni dışlıyor?