Yıllardır bitmek bitmeyen çatışma var evde. Ben kişisel olarak ülkemi seven, dindar düşüncede olmayan, herkese saygılı siradan biriyim ve benim gibi bir de kiz kardesim var 1 yas fark var aramizda ben 20 yasindayim. Bugün Atatürk ü sevmeye devam ederseniz bu evde işiniz yok dedi. Benim ekmeğimi yiyen biri sempati duyamaz vs dedi. Yaziklar olsun size, filistin de sizin için ölüyorlar siz ise batı özentiliği yapiyrsunuz diyor. Atatürk e en ufak sempati besleyen biri allaha savaş açmıştır, allaha savaş açana ben savaş açarım diye bağırıyor. Eger boyle dusunkeye devam ederseniz iki yakaniz bi araya gelmesin, eğer bu fikirlerle devam ederseniz bu evde işiniz yok kapı orada ama yaninda ailen ve allah olmadan rezalet bir hayat yaşarsıniz allah size asla yardim etmez, ben olmasam sen 1 lokma ekmek bulamazsin allahin karşisindasin çünkü diyor. Ben size imani allahi ogrettim boyle mi olucakti diyir üstelik Kadir misiroglunu savunuyor. Beyniniz zehirlenmiş sizin, Zaten sizi istemeye gelenlere başınızı yakmayın uzak durun bunlardan derim dedi. Boyle düşünecekseniz gidersiniz bu evden ama bu din düşmanı kafayla asla bir şey kazanamazsiniz diyor. 1.5 yil önce başörtümüzü çıkartmak istediğimizi söylediğimizde evde kıyameti kopardi ve tehdit etti ve şu an mecburen hala başörtüsü kullaniyoruz. Çünku açılmak istediğimizi söyleyince Psikolojik şiddetin dozu arttı. Tehditler etti. 3 ay boyunca telefonlarımızı elimizden aldı, zorla namaza başlatmaya çalıştı, "bu evden açık çıkarsanız yaka paça evden kovarım " dedi Ve eger bu evden gidersek babaniz yok ve 3 yasindaki kardeşimizde görüştürmeyeceğini söylüyor yani resmen tehdit ediyor. Ama yemin ederim asla onlarin inançlarına ve fikirlerine saygisizlik yapmadim bugune kadar...
Bizi çok sevdiğini ama uçurumda olduğumuz icin ayaklarımıza ateş etmek zorunda kaldığını söylüyor ama cidden yok böyle saygısızlık ve narsistlik
Bizi çok sevdiğini ama uçurumda olduğumuz icin ayaklarımıza ateş etmek zorunda kaldığını söylüyor ama cidden yok böyle saygısızlık ve narsistlik
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer