Babam müslüman değilim diye benimle konuşmuyor?

Arkadaşlar ben 1.5 senedir agnostiğim ailem tabi her müslümanın ailenin olduğu gibi fevri ve karşı çıktılar vs. Bağırşmalar oldu sonra ben alıştı zannettim bunlara geçen aydan ben kibarca oruç tutmicamı söyledim annem ilk başta kızdı küstü sonra anne yüreği tabii gene barıştı benle. babama söyledi annem Babam bana çok kızdığını vs. Söyledi annem bana bende kızarsı kızsın dedim yani benim ibadetim dini inancım sizi neden bu kadar ilgilendiriyorki dedim herkes müslüman olmak zorundada değil dedim kusura bakmasın dedim kendi kendine küssün dedim ben haklı olduğum yerde kimseden özür dilemem dedim şu an 1 aydır konuşmuyoruz oruç gelmeden gene konuşuyorduk vs şimdi hiç konuşmuyoruz. Annemede dedim demekki onun babalığı ben müslümanlıktan çıkana kadarmış dedim beni hala evladı görse sevmeye ve konuşmaya devam ederdi dedim sırf ben müslümanım diyemi seviyormuş dedim acı ama gerçek kabul edeceksiniz dedim. Arkadaşlar Ben burdan yardım istemek için gelmedim sadece benim gibi böyle sırf anneniz ya da babanızla aynı dini inanmadığınız aileniz size küs olan var mı benim gibi ve varsa ne kadar zamandır konuşmuyorsunuz ve küstüğünüzden bu yana neler değişti her şey?

Babam müslüman değilim diye benimle konuşmuyor?