Kardeşim artık beni sevmiyor, ne yapmalıyım?

Biz 3 kardeşiz, kardeşim bir gün abim ile kavga etti. Baya ciddi bir kavgaydı ama küfürler beddualar havada uçuştu diyebilirim. Bende en sonunda olay büyümesin kardeşim sakinleşsin diye "Tamam, sus kızacak şimdi." gibi şeyler dedim. Kardeşim daha da sinirlendi bu sefer. Haklı olduğu bir konuda karşı tarafı savunmak için onu haksız duruma düşürdüğümü sanıyor, ama alakası yok. Ben sadece daha büyük bir kavgaya dönüşmesini istemedim çünkü kardeşimin yıllardır öfke kontrol sorunu var. Beynine kan sıçramıştı o gün resmen. İlk 1 hafta falan benim yüzüme dahi bakmadı. Zaten kardeşim çok gururlu olduğu için en basit şeyden bile birisine nefret besleyip hayatından silebilir yani bu da en fazla 5 dakikasını alır gibi bir şey. Kinci bir insandır kendisi ama çok da iyi bir insandır aynı zamanda. Gerçekten bu dünyada gördüğüm en iyi insanlardan bir tanesi. Neyse işte, kardeşim şimdi benimle konuşuyor ama beni sevmiyor artık. Bugün konuşurken "Seni artık sevdiğimi falan sanmıyorsun demi?" gibi cümleler kurup güldü, dalga konusu yaptı. Nasıl eskisi gibi olabilirim?
Kardeşim artık beni sevmiyor, ne yapmalıyım?